Σημερα που κοιταγα για τακακια μπροστα, γιατι σε λιγο θα τα αλλαξω κι εγω!! βρηκα τα ferodo στα 55 ευρω!!ratatui said:σε 2000-3000 θέλω πατάκια και εγώ μπροστά μάλλον πρέπει να βγω και εγώ για ψώνια...![]()
άντε τότε πάμε για μια ομαδική γιατί βλέπω να μαζευόμαστε πολλοί για μπροστά τακάκια...Andreas19 said:γιατι σε λιγο θα τα αλλαξω κι εγω!! βρηκα τα ferodo στα 55 ευρω!!
τα μέτρα που έχω βάλει και που τα μετράνε οι εταιρίες έχουν να κάνουν στο σύνολο και όχι στην πάστα ΑντρέαAndreas19 said:51,4?? καποιο λαθος εχεις κανει Ιακωβε!! Â μαζι με το μεταλλο?
Λιγο νωρις δεν ηταν Ποπη για αλλαγη; και πως δεν εβαλες καποιας αλλης εταιριας; θα σου στοιχιζε και λιγοτεραSweet_Squeeze said:Εφτασε κι εμένα η ώρα μου για τακάκια.
Μετά από 41000χλμ περίπου.
Για τα μαμά τακάκια μου πήγε 82 ευρώ με εργασία.
νωρίς δεν είναι όταν οι περισσότεροι εδώ στην Αθήνα αλλάζουν γύρω στα 25000χιλ.grg019 said:Λιγο νωρις δεν ηταν Ποπη για αλλαγη; και πως δεν εβαλες καποιας αλλης εταιριας; θα σου στοιχιζε και λιγοτερα
Μπάμπη τις γνωρίζουμε τις τιμές απλά επειδή εκεί που πήγε ξέρουμε ότι έχει τα κονε της πίστεψα ότι τις έκανε έκπτωση και στα ανταλλακτικά αλλά και την εργασίαpitbull said:Ιακωβε τα μαμα τακακια στις αντιπροσωπειες τα χρεωνουν απο 60-70€ αν δεν κανω λαθος,αλλο ποσο τα παιρνουμε εμεις.Τωρα λογικα καπου εκει τα χρεωσε και τα υπολοιπα 15-20€ που απομενουν εργασια.Καλα ειναι.
Την επόμενη φορά,έλα να τα πάρεις από εμένα και να πας να πληρώσεις εκεί 9e εργασία ;DSweet_Squeeze said:Οχι Ιάκωβε, 73 ήταν τα τακακια και τα υπόλοιπα εργασία
Σιγά μην έδινα ΕΓΩ 27 ευρώ εργασία