Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Mormagor

New member
Mar 28, 2011
53
0
0
marios7kal said:
ωραια γιατι ειχα ψιλοαγχωθει !! παντως πρεπει να πω οτι θα ηθελα κατι παραπανω απο τα φρενα του .. κ να ειναι πιο σταθερο κατα το φρεναρισμα .. γιατι πηγε να μου φυγει .. δεν ξερω αν θα ειχε διαφορα με δισκοφρενα πισω .. η ford κατι παραπανω θα ξερει και αφηνει τα ταμπουρα (υποθετω) ..
εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με το φρενάρισμα του fiesta ;) μπορει το abs να σου δινει την ψευδεσθηση οτι δεν πιανουν καλα... οσο για τον ελεγχο κατα το φρεναρισμα σκεψου οτι παρα το ebd (που επισης νομιζω δουλευει αρκετα καλα) παντα κατα το φρεναρισμα το βαρος του αυτοκινητου μεταφερεται στους μπροστα τροχους και εχεις αναποφευκτα υπερστροφη :) συνηθήζεται και ειναι και χρησιμο μερικες φορες cheers :)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Σιγουρα κατι ξερει η φορντ και βαζει ακομα ταμπουρα!! σε καμια 10ετια θα εχει δισκοφρενα στανταρ στον εξολπισμο της. και αυτα οπως το esp!! ::) :-X

tasoskef

Rookie
Jun 12, 2010
16
0
0
γεια σας παιδια!!!! Ηθελα να ρωτησω το εξης, οταν παταω φρενο αφου εχω αφησει το αμαξι και ρολαρι ακουω απο τα δισκοφρενα ενα τσαχαλισμα κα8 ολη την διαρκεια του φρεναρισματος!!!! 8ελει τιποτα αλαγη????

panos.l

Pro Member
Aug 9, 2010
476
0
0
ΑΘΗΝΑ
www.fordliatiras.gr
Μαλλον το κάνει πάντα και απλά δεν το ακούς...
Μπορεί να θες τακάκια η δίσκους ή απλά έχει αρχίσει να σχηματίζεται πατούρα στους δίσκους και κάνει αυτον τον ήχο.Για να είσαι σίγουρος οτι δεν θέλει κάτι το αμάξι πήγαινα κάπου να το κοιτάξουν!!

takis fiesta

New member
Apr 17, 2011
60
0
0
δν ειναι τιποτε το κανει και το δικο μου το τακακι ακουμπα ισα ισα στον δισκο..ρωτησα και εγω

dimitris!!!

New member
Mar 14, 2011
76
0
6
37
Λάρισα
Παιδια θελω να αλλαξω τακακια στο φιεστα μου και ειμαι αναμεσα στα mintex m1144,ebc πρασινα και ferodo premier.Exει δοκιμασει κανεις καποιο απο αυτα ?Και ποιο απο αυτα τα τακακια ειναι καλυτερο?

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
dimitris!!! said:
Παιδια θελω να αλλαξω τακακια στο φιεστα μου και ειμαι αναμεσα στα mintex m1144,ebc πρασινα και ferodo premier.Exει δοκιμασει κανεις καποιο απο αυτα ?Και ποιο απο αυτα τα τακακια ειναι καλυτερο?
τα mintex για μένα είναι τακάκια της πλάκας
τα ebc δεν έχω άποψη
τα ferodo καλό τακάκι αλλά υπάρχει περίπτωση να σου σφυρίζουν

dimitris!!! said:
τα ιδια χαλια ειναι ολα αυτα που εγραψες... μια χαρα ειναι κ τα μαμα αντι να επιλεξεις αυτα

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
dimitris!!! said:
Τελικα βρηκες τακακια να βαλεις; γιατι θελω να αλλαξω και εγω

kostas mk7

Rookie
May 3, 2011
36
1
0
38
παιδες σημερα ολη μερα ακουγοταν ενας θορυβοσ πισω στα φρενα ολη την ωρα και πατοντας φρενο και χωρις να το παταω..εχει ιδεα καποιος τι παιζει??

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Αν εχεις ακομα τα ταμπουρα, σου εχει φυγει ενα λαμακι απο μεσα και αν δεν τα ανοιξεις δεν θα ισυχασεις!!

kostas mk7

Rookie
May 3, 2011
36
1
0
38
αυριο εχω σκοπο να το παω συνεργειο..ειναι κατι απλο αυτο??ποσο θα μου παει?

kostas mk7

Rookie
May 3, 2011
36
1
0
38
ευτυχως τελικα δεν ηταν τιποτα..ειχε φυγει ενα ελατηριακι μου ειπε ο μαστορας..το εβαλε και ολα ενταξει..
Andreas19 said:
Δεν ειναι τιποτα!! ψησου για δισκοφρενα!!
για δισκοφρενα ψηνομουν απο την δευτερη μερα που το αγορασα..αλλα τοτε δεν ηταν πολλες οι επιλογες..τωρα δεν εχουμε φραγκα..

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
kostas mk7 said:
ευτυχως τελικα δεν ηταν τιποτα..ειχε φυγει ενα ελατηριακι μου ειπε ο μαστορας..το εβαλε και ολα ενταξει..για δισκοφρενα ψηνομουν απο την δευτερη μερα που το αγορασα..αλλα τοτε δεν ηταν πολλες οι επιλογες..τωρα δεν εχουμε φραγκα..

Το εφτιαξες τελικα το λαμακι η δεν ηταν αυτο??

kostas mk7

Rookie
May 3, 2011
36
1
0
38
για ελατηριο μου ειπε ο μαστορας,οχι λαμακι..τωρα τι να σου πω..αφου να φανταστεις δεν μου πηρε σαλιο..

• Like
Αντιδράσεις: Nikpap8888

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
την ειχε πατησει ετσι και ο grg019....του ειχε φυγει ενα λαμακι απο το ταμπουρο και του ειπε ο μαστορας παλι καλα που το πηγε και προλαβε τα χειροτερα...οποτε το νου σας εαν ακουτε θορυβους μεσα απο τα ταμπουρα σας!!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread