Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Panos693

Original poster
New member
MK7
Apr 30, 2020
84
17
8
Central Greece
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει τον τελευταίο μήνα καθώς το αμάξι είναι σε κίνηση να κάνει κάποια κοψίματα. Πιο συγκεκριμένα έχει γίνει συνολικά 3 φορές μέσα σε ένα μήνα εκεί δηλαδή που κινούμαι με το αμάξι, ξαφνικά για 1 δευτερόλεπτο κόβεται η τροφοδοσία, δηλαδή δεν ανταποκρίνεται το γκάζι (αλλά για 1 μόνο δεύτερο αυτό). Έχει συμβεί 2 φορές με δευτέρα και μία με τρίτη, χωρίς να έχει αυτό και ιδιαίτερη σημασία βέβαια. Το αμάξι δεν σβήνει ούτε τίποτα, τα μπουζί είναι αλλαγμένα απ' όσο γνωρίζω (διότι το πήρα μεταχειρισμένο) το προηγούμενο εξάμηνο σε αντιπροσωπεία. Πεταλούδα γκαζιού δεν νομίζω, αντλία βενζίνης δύσκολο, θα με είχε αφήσει το αμάξι, οπότε πιστεύω ότι ίσως να έχει να κάνει με το καύσιμο. Βάζω από τότε που πήρα το αμάξι shell v power 98 από το ίδιο κατάστημα ερμής της shell και δεν ξαναείχα ποτέ κάποιο θέμα. Ίσως να έφταιγε η συγκεκριμένη παρτίδα βενζίνης, να είχε κάποιο "σκουπιδάκι";
 

panos_stp

New member
May 11, 2020
71
13
8
Συνήθως κάτι τέτοιο είναι εικόνα βρώμικης βενζίνης.
Από την άλλη έχεις στανταρ βενζινάδικο από όσο λες επομένως μπορεί να μην είναι και από εκεί.
Πήγαινε σε ένα συνεργείο να σου καθαρίσουν την πεταλούδα. Αν ήταν βρωμοβενζινη πιθανότητα να έχει αφήσει βρωμιά στην πεταλούδα.
Βάλε και 100αρα βενζινη και αν σε παίρνει βγες στην εθνική και άνοιξε το αμαξι, κάνε αλλαγές σε ψηλές στροφές να ξεμπουκωσει.
οι στροφές του μοτέρ είναι κομπλέ;; ή σου κάνει περίεργα ανεβοκατεβασματα;
Αυτό το μήνα που λες το αμαξι έχει την ίδια βενζίνη μέσα;;
Επίσης σημαντικό έχεις μέσα βενζίνη; μην το έχεις σχεδόν άδειο γιατί μπορεί να τραβάει και βρωμιτσα από το ρεζερβουάρ.



Στάλθηκε από το μουφοmotorola one vision μου


 

Panos693

Original poster
New member
MK7
Apr 30, 2020
84
17
8
Central Greece
Μοντέλο
MK7
Σε ευχαριστώ καταρχάς για τον χρόνο σου!
Οι στροφες είναι μια χαρά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα εκεί, κρατάει σταθερό ρελαντί, δεν κάνει ανεβοκατεβάσματα κατά την λειτουργία του. Βενζίνη κοιτάω πάντα να βάζω όταν πάει ελάχιστα κάτω από την μέση του δείκτη, κάνα δυο φορές το έχω αφήσει με ελάχιστη βενζίνη μέσα αλλά παλιότερα, οπότε δεν είναι ούτε αυτό. Μέσα σε αυτό τον μήνα που μου το έκανε 3 φορες, έχω βάλει βενζίνη συνολικά δύο φορές, την ίδια βενζίνη (v power 98), απ το ίδιο βενζινάδικο, απλά επειδή μένω σε επαρχία και επειδή οι 2 φορές που έβαλα βενζίνη δεν απέχουν αρκετό καιρό η μια απ την άλλη, μπορεί οι δεξαμενές να μην είχαν εφοδιαστεί εκ νέου με νέα καύσιμα και ουσιαστικά να μπήκε το ίδιο βρώμικο καύσιμο και τις δύο φορές.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread