Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

xrikar

Original poster
Newbie
Jun 23, 2024
2
0
1
Μοντέλο
MK6
:
Καλημέρα σε όλους! Πέρυσι άλλαξα το ψυκτικό υγρό σε μάστορα εκτός αντιπροσωπείας. Μου έβαλε το ροζ ψυκτικό ενώ στην αντιπροσωπεία μου έβαζαν το μπλε. Μετά απο 1 εβδομάδα χρήσης το αλλαξα σε μπλε χωρίς να γινει καθαρισμος. Μετα από 6 μήνες και αφού μεσολάβησε καλοκαίρι η στάθμη του έπεσε στο ελάχιστο στο δοχείο εκτονωσης. Έπειτα συμπλήρωνα καθε 2 μήνες από 1 δαχτυλο. Πέρασε 1 χρόνος από το σέρβις και το ξαναπήγα στον ίδιο. Του εξηγησα όλη την ιστορία. Το σηκωσε και είδε πως στο ύψος του ψυγείου λαδιού φαίνεται να είχε τρέξει μικρή ποσότητα υγρού. Αφού ηταν μικρή η ποσοτητα πήρα το αυτοκινητο και έφυγα. Μετα απο κανά μήνα είδα όταν ξεπάρκαρα μία σταλόνα του ψυκτικού υγρού στο υψος που μου ειχε περιγραψει ο μαστορας. Τι μπορει να εινα

theoanag

Member
May 23, 2018
133
62
28
Δεν ξερω τι μοντελο εχεις αλλα ολα τα fiesta περνουν g12 ροζ δεν ξερω γιατι εβαλαν πρασινο υγρο ,δεν κανει.Η διαρροη λογικα ειναι απο εκει που ειπες ψυγειο λαδιου.Ψυχεται με ψυκτικο υγρο.

xrikar

Original poster
Newbie
Jun 23, 2024
2
0
1
Μοντέλο
MK6
Ευχαριστώ! Ελπίζω βέβαια να είναι κανά κολάρο...γιατί διαφορετικά η τιμή θα πάει ψηλά!

sudokos

Rookie
Nov 9, 2018
28
2
3
Σε εμένα, fiesta 1.6 tdci του 2014 μου έσταζε από μία φλάντζα δεξιά της μηχανής.

1736877287119.png
Δεν είναι αυτή η μηχανή μου, απλά για να δείξω που είναι περίπου το σημείο που είναι η φλάντζα (μέσα σε ένα κουτί που κάθεται κάθετα).

Ένα 20άρι είχε η φλάντζα συν τα εργατικά. Γνωστή "αρρώστεια" στα Φιέστα και δεν έκαναν τίποτα για αυτό (π.χ. ανάκληση για δωρεάν αλλαγή).

margaritis96

New member
MK7.5
Feb 25, 2026
55
7
8
Athens
Μοντέλο
MK7.5
Ειχα αλλάξει αντλια νερου στις 170.000 μαζι με λουριά οταν αγοράστηκε. Fiesta 1.5 2014
Πρόσφατα άλλαξα τάπα γνήσια δοχείου.
Ειχα μια μικρη απώλεια σε 1500-2000 χιλιόμετρα.
Ψάχτηκε και εχει διαρροη απο το θερμοστάτη. Πέρα απο γνήσιο που εχει 90€ , τι κοιτάζουμε σε εμπορίου αξιόπιστο ; Ολο το καβουκι θερμοστατης.

Last edited:

margaritis96

New member
MK7.5
Feb 25, 2026
55
7
8
Athens
Μοντέλο
MK7.5
Ειχα αλλάξει αντλια νερου στις 170.000 μαζι με λουριά οταν αγοράστηκε. Fiesta 1.5 2014
Πρόσφατα άλλαξα τάπα γνήσια δοχείου.
Ειχα μια μικρη απώλεια σε 1500-2000 χιλιόμετρα.
Ψάχτηκε και εχει διαρροη απο το θερμοστάτη. Πέρα απο γνήσιο που εχει 90€ , τι κοιτάζουμε σε εμπορίου αξιόπιστο ; Ολο το καβουκι θερμοστατης.
Αγοράστηκαν απο μαγαζί με Ford ανταλλακτικά
Θερμοστάτης γνήσιος μαζί με τόν αισθητήρα. 88€. Έβρισκα και εμπορίου με μηδαμινή διαφορά.
Δόχείο αντιψυκτικού 42€ . Είχε πολυμεριστει απο τα χρόνια . Και ειδα οτι σε πολλους χάνει απο τις βολτες του . Κυρίως σε Fiesta 1000cc .
Τάπα δοχείου γνήσια 11€
Η διαρροή είναι στο καβούκι του θερμοστάτη .
Αντλία νερού έχει αλλάξει πρίν 12.000.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread