Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

akiz90

Original poster
MK7
Pro Member
Jul 15, 2014
459
7
18
33
Athens
Μοντέλο
MK7
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ζητώ συγνώμη από τους admin αν βάζω το post μου σε λάθος forum αλλά δεν βρήκα που θα ταίριαζε καλύτερα.

Έχω ένα fiestaκι mk7 το οποίο αγόρασα πριν λίγο καιρό και αρχίζω σιγά σιγά να το φέρνω εκεί που θέλω.

Καλή η εμφάνιση δεν λέω αλλα με νοιάζει και το πρακτικό κομμάτι οπότε πριν αρχίσω να βάζω τα φιμέ, τα xenon κτλ. είπα να "φτιάξω" λιγο το συναγερμό που είχε από τον παλιό ιδιοκτήτη και θέλω μία γνώμη. Να εξηγήσω:

Φοράει ενα συναγερμό της cobra ο οποίος με το ένα κουμπί οπλίζει και με το άλλο αφοπλίζει. Δεν ρίχνει και τις ασφάλιες οπότε κληδώνω με το κουμπί της ford και στη συνέχεια πατάω και το συναγερμό για να οπλίσει.

Επιπλέον θέλω και να ανεβαίνουν τα 2 παράθυρα με την όπλιση του συναγερμού (συστημα comfort μου είπαν λεγεται). Οπότε έχουμε και λέμε ασφάλειες + παράθυρα. Ρώτησα σε κάποια μαγαζιά και μου είπαν πως χρειάζομαι 2 πλακετάκια...ενα για τις ασφάλειες που κάνει 40 ευρω και ένα για τα παράθυρα που κάνει 150 ευρώ!!

Μου φάνηκαν πολλά ρε παιδια να πω την αλήθεια μου...200 ευρω κοντά για τα παράθυρα και της ασφάλειες? Με λιγότερα βάζω τα φιμέ που έχουν και πολύ περισσότερη δουλειά για τον μάστορα...και μου ζητάει τόσα λεφτά για να συνδέσει 4 καλώδια? (Γιατί αυτό κάνει πάνω κάτω και εγώ συναγερμούς βάζω - σπιτιών βέβαια - και έχω μία ιδέα του τι παίζει)

Στο e bay  βρίσκω το module της cobra για τα παράθυρα με 31 ευρώ http://www.ebay.com/itm/2-ELECTRIC-WINDOW-CLOSURE-ROLL-UP-LIFT-MODULE-CAR-ALARMS-COBRA-2980-/251561306852?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item3a9238eae4

Αν γνωρίζει κάποιος το κάνω και μόνος μου στην τελική απλά δεν φοβάμαι να ξηλώσω τα πλαστικά μην σπάσω τίποτα.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Καλώς ήλθες αγαπητέ. Για τα δύο πραγματάκια που ρωτάς και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν είναι μόνο 4 καλώδια το να κάνεις αυτά που θέλεις. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα το γράφεις μεταφορικά, αλλά έχει αρκετή δουλίτσα για να γίνει:
1. Για το κλείδωμα, οι συναγερμοί cobra συνήθως έχουν ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα και δεν χρειάζονται extra πλακέτα. Βέβαια ο δικός σου cobra μπορεί να έχει θέμα και γι' αυτό δεν το υποστηρίζει ή είναι κάποιο πολύ βασικό μοντέλο που δε συνεργάζεται με το fiesta.
2. Για το ανέβασμα των παραθύρων, εκτός του ότι χρειάζεται να ανοίξεις τις ταπετσαρίες, πρέπει να στείλεις στην πλακέτα μόνιμη τροφοδοσία με αρκετά Αmpere (γιατί θα κινεί τα μοτέρ των παραθύρων), πρέπει να κάνεις συνδέσεις στους διακόπτες των παραθύρων και γενικά έχει αρκετή διαδικασία.

Μπορείς να ενημερωθείς και από το αντίστοιχο θέμα με συναγερμούς εδώ.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread