Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

nontas1966

Original poster
Rookie
Jul 7, 2016
16
0
1
Παιδια καλησπερα...εχω το 1.5 diesel... 17000 χμ...εκανα το πρωτο service στα 15000...Μετα το service ειχα μια αισθηση οτι εχει αλλαξει λιγο η ροπη του αμαξιου ειδικα στα χαμηλα...οτι ειχε πεσει δηλαδη.....απο εκει που κατεβαζα και γαργαλαγα τη δευτερα και εφευγε ανετα το αμαξι, σαν να θελει περισσοτερο γκαζι μετα το service...Τις τελευταιες 3 μερες ρεταρει αρκετα η πρωτη ...Θελει περισσοτερο γκαζι να φυγει και να ανεβοκατεβασω λιγο τον συμπλεκτη....και επισης ρεταρει πολυ οταν απο νεκρο ενω εχω πχ 25-30 χμ κατεβαζω δευτερα....ζοριζεται παρα πολυ και ρεταρει ....Πρεπει να τονισω οτι στο αμαξι δεν εχω βαλει ουτε ενα λιτρο απλου πετρελαιου...μονο V-power και bp ultimate...Προφανως θα περασω απο την αντιπροσωπεια, αλλα καμια ιδεα??? φοβαμαι για την αντλια πετρελαιου
 

fiesta77

Pro Member
May 9, 2014
331
9
18
Πειραιας
Εφόσον το πρόβλημα παρουσιάσθηκε μετά το service , κοίταξε μήπως έχουν βάλει πολύ περισσοτερο λάδι στο κάρτερ, δηλαδή πολύ πάνω από το maximum.Το συνηθίζουν οι εξουσιοδοτημένοι και είναι πολύ κακό γιά τους κινητήρες .
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Συμφωνώ με τον fiesta77. Το έκανε και στο ST μου εξουσιοδοτημένο συνεργείο και έβγαλα σχεδόν 500ml σε άλλο συνεργείο για να στρώσει το αυτοκίνητο (έφτασε ελάχιστα κάτω από το max).
Τα ίδια συμπτώματα είχε, δεν πήγαινε, δεν τραβούσε όπως πριν το service...
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread