Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

jSkyline

Original poster
Newbie
Dec 13, 2016
1
0
0
Καλησπέρα,

Ηθελα να ρωτήσω αν εχει συμβεί και σε κάποιον αλλο, ανοιγω την πόρτα του οδηγού και το αμάξι δεν καταλαβαίνει οτι το άνοιξα, δεν το κάνει συνέχεια αλλα συμβαίνει καποιες φορές.

Για να εξηγήσω τι συμβαίνει. Μπορεί κάποιες φορες να ανοίξω την πόρτα του οδηγού και να μην κλείσει το ηχοσύστημα η να μην ηχήσει το σφύριγμα που κάνει στα φώτα. Επίσης κάποιες φορές ξεκλειδώνω το αμάξι μπαίνω μέσα και αν δεν το βάλω μπροστά να κλειδώσει μετά απο λίγο.

Γνωρίζει κανείς κάτι, αν υπάρχει κάποιος αισθητήρας? Μάλλον στο δικο μου αυτός δεν δουλεύει πάντα.
 

kimon

New member
Jul 19, 2015
53
2
8
Καλησπέρα!
Μου προέκυψε πρόβλημα με την κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού,μετά από αποτυχημένη -ευτυχώς- απόπειρα κλοπής.Όλα είναι ο.κ στο αμάξι,δεν κατάφεραν να το ανοίξουν,αλλά πλέον κλειδώνει-ξεκλειδώνει μόνο με το συναγερμό (ο οποίος επειδή χτύπησε,μάλλον με έσωσε) κι όχι με το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας.Ξέρει κανείς το κόστος περίπου για την επιδιόρθωση (απ'ότι έμαθα δεν αλλάζεις κλειδί,απλά -ευτυχώς πάλι- επιδιορθώνουν τον αφαλό); H ασφαλιστική μάλλον καλύπτει ένα ποσό,(έχω και μερική κλοπή),αλλά τι χαρτούρα χρειάζεται;
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ρωτήσεις σε κλειδαρά και στην αντιπρωπεία για να μπορείς να έχεις άποψη και να αποφασίσεις.
Χαρτούρα; Δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικό. Ρώτησες/ενημέρωσες την ασφαλιστική σου; Μήπως θέλει δήλωση στο ΑΤ της περιοχής σου;
 

kimon

New member
Jul 19, 2015
53
2
8
Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Σήμερα πήγα αντιπροσωπεία και σημείωσαν τη ζημιά,θα παραγγελθεί νέος αφαλός κλειδαριάς και θα με ειδοποιήσουν μόλις είναι έτοιμοι για να πάω να τον προσαρμόσουν με το υπάρχων κλειδί.Κόστος ~ 150ευρώ.
Ο ασφαλιστής μου είπε ότι τα χαρτιά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και με βάσει το συμβόλαιο για μερική κλοπή αποζημιώνεται με πάνω από 150 ευρώ ζημιά,ένα ποσό 40-45ευρώ,οπότε είμαι οριακά.Έχω όμως και μία έκπτωση 15-20% στα ανταλλακτικά από αγοράς του αμαξιού,οπότε είναι περίπου στα ίδια.

Μια που πήγα έκανα και το ετήσιο service. Kόστος -με έκπτωση-, 128ευρώ.
 

Souliotis

Rookie
Aug 27, 2019
37
4
8
Για το αρχικό μύνημα του jSkyline που δεν καταλαβαίνει το αμάξι ότι άνοιξε η πόρτα, παρότι το ρώτησε το 2017 και σίγουρα θα το έχει φτιάξει μέχρι σήμερα, το πρόβλημα είναι με την κλειδαριά την ίδια. Είναι ηλεκτρομαγνητική και κλειδαριά μαζί ένα σύστημα. Κι από κει δίνεται το σήμα ότι έκλεισε η πόρτα ή ότι είναι ανοιχτή. Δεν υπάρχει κάποιο έξτρα διακοπτάκι όπως σε άλλα πιο παλιά αυτοκίνητα.

Αυτό προς ενημέρωση των υπολοίπων αναγνωστών. Το έμαθα και γω όταν χάλασε η δική μου κλειδαριά και χρειάστηκε να την αλλάξω γιατί δεν κράταγε την πόρτα κλειστή.

Επίσης άλλο ο αφαλός πάνω στο εξωτερικό χερούλι κι άλλο η κλειδαριά μέσα στην πόρτα. Είναι εντελώς ανεξάρτητα. Ευτυχώς!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread