Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

gyiama

Original poster
Member
Nov 30, 2017
141
5
18
δεν ξερω αν είναι βλαβη η καποια δυσλειτουργία της αυτόματης λειτουργείας των υαλοκαθαριστήρων αλλα.....
σημερα που βρεχει ολη μερα και ετυχε να κυκλοφορω πολύ ωρα, διαπιστωσα ότι όταν εχω το λεβιε στην πρωτη θεση (αυτοματη λειτουργεια) γενικα δουλευουν περιεργα. μια δουλευουν κανονικα μια δουλευουν συνεχομενα χωρις να βρεχει τοσο εντονα ώστε να δουλευουν συνεχια και όχι διακεκομμένα όπως και ενώ δουλευουν καποια στιγμη σταματάνε. για να δουλεψουν ξανα η πρεπει να αλλαξω λειτουργεια απ το λεβιε η να αλλαξω το χρονο της καθυστέρησης από το ρυθμιστη του λεβιε. δεν ξερω αν είναι καποιο πρόβλημα του αισθητηρα βροχης αυτό η αν με καποια αναβαθμιση της μοναδας διορθώνονται τετοιου είδους δυσλειτουργίες. εχει κανεις υποψην του κατι αντίστοιχο? 
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • #3
Φιλε μου το κανει και σε εμενα αλλα οχι συνεχεια ... η ταχυτητα που θα λειτουργουν οι καθαριστηρες επιρεαζετε απο το στογγυλο στο λεβιε επισης και απο την ταχυτητα (χλμ) ... αυτη την δυσλυτουγια που λες την εχει κανει και σε εμενα (οχι συνεχεια , 1 στις 10) γιατι κραταει υγρασια το παρπριζ απο μεσα , το βλεπει σαν σταγονα και προσπαθει να το καθαρισει ... οτι το παθαινει το παω για κανενα τεταρτο σε manual και μετα παλι αυτοματο και μια χαρα :)
 

gyiama

Original poster
Member
Nov 30, 2017
141
5
18
ναι αυτη ειναι η λυση στο να δουλεψει σωστα,να γυρισεις για λιγο στο χειροκινητο. πριν λιγες μερες το πηγα κια για σερβις και δυστυχως δεν εχει καποια αναβαθμιση η μοναδα αυτη. ειπαν οτι θα το τσεκαρουν αλλα να πω την αληθεια απο εκεινη τη μερα δεν το δοκιμασα να δω τι κανει.

υγ καποια στιγμη ειχα μπει σε μια σελιδα οπου βαζοντας το πλαισιο του αυτοκινητου σου εβγαζε τι αναβαθμισεις εχει σε εκκρεμότητα το αυτοκινητο και σε ποιες μοναδες. δεν θυαμμαι ομως που. γνωριζει καποιος?
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread