Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

<t>Πως μάθατε για το FiestaManiacs?</t>

• Από κάποιο search engine στο διαδίκτυο

Ψήφοι: 31 31.0%
  • Από τον τομέα αυτοκίνησης κάποιου portal site (π.χ in.gr)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Μέσω link από άλλο site (π.χ facebook)

Ψήφοι: 12 12.0%
  • Από κάποιο φίλο ή γνωστό μου

Ψήφοι: 38 38.0%
  • Με άλλο τρόπο (αν θέλετε γράψτε τον!)

Ψήφοι: 19 19.0%

• Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει
    100

graf

Member
Mar 24, 2012
115
0
0
μου το συστυσε ενα φιλαρακι καιειχε απολυτο δικιο

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
εγώ είχα δει ένα fiesta mk6 το καλοκαίρι του 2010 στην Καβάλα και είχε αυτοκόλλητο του club και έτσι το έμαθα......

sophia

Member
Feb 6, 2011
172
0
0
55
ΑΘΗΝΑ
Ένα απογευματάκι εκεί που καθόμουν κοντά στην τζαμαρία του "ΝΑΙ" στο Φάληρο, άρχισαν να μαζεύονται πολλά πολλά ΜΚ6, ΜΚ7 και ένα "ξέμπαρκο".....πράσινο ΜΚ1!!!! Αναρωτήθηκα τι να μπορούσε να συνέβαινε εκείνη την μέρα....δεν μίλησα με κανένα μέλος του φόρουμ εκείνη την μέρα...παρατηρούσα μόνο...και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε και εμένα η ιδέα να γίνω μέλος ενός κλάμπ με φιέστα....Το ίδιο βράδυ έψαξα στο διαδίκτυο και ευτυχώς "έπεσα" στο σωστό και έκανα την εγγραφή μου! ....Μετά διαπίστωσα ότι γινόταν εκείνη την μέρα η κοπή πίτας....το οποίο θεώρησα τυχερό...Αμέσως ονειρεύτηκα ένα ταξίδι με όλα τα όμοια μοντέλα με το δικό μου,  το οποίο το επέλεξα μόνη μου ανάμεσα σε τόσα άλλα και δεν ήταν μια βιαστική επιλογή αλλά μια συνειδητή!!! Πολύ γρήγορα το όνειρο έγινε πραγματικότητα.....

georgemav

Member
Jun 8, 2012
245
0
0
μόλις πήρα το fiestακη στα χέρια μου άρχισα να ψάχνω για κανα φιλτράκι,κανα τελικό(κλπ) και έπεσα επάνω σε αυτό το video .................

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=F0NUEJEb6us [/youtube]

dimitra

Pro Member
Dec 28, 2012
482
0
0
36
Κερατσίνι
georgemav said:
μόλις πήρα το fiestακη στα χέρια μου άρχισα να ψάχνω για κανα φιλτράκι,κανα τελικό(κλπ) και έπεσα επάνω σε αυτό το video .................

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=F0NUEJEb6us [/youtube]
Πού το βρήκες καλέ αυτό..?
Πάλι τρώει ο founder giggle giggle..!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread