Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
Ενα θεμα που ισως ενδιαφερει λιγους..... Εγω προσωπικα ειμαι αρρωστος με τις πολεμικες τεχνες :). Κανω ηδη ενα χρονο Wing Chun. Για οσους δεν γνωριζουν περι τινος προκειται ας πουμε πως πριν ο Bruce Lee worthy , φυγει απο την Κινα και παει στην Αμερικη για να "δημιουργησει" το Jet Koo Do (νομιζω πως ετσι γραφεται,δεν βαζω και το κεφαλι μου στη φωτια) εκανε την εν λογο πολεμικη τεχνη. Για περετερω πληροφοριες για οσους ενδιαφερονται μπορω να σας πω ολη την ιστορια :) για οσους παλι δεν ενδιαφερονται μπορειτε πολυ απλα να τσεκαρετε το youtube :).
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι αυτος ο οποιος ειναι ενας  απο τους λιγους Master παγκοσμιως
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kDnm0YiNfcA[/youtube]

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Εκανα 2 χρονια Kick Boxing τον 1 χρονο χωρις επικαλαμιδες και τα σχετικα! Ηθελα να παω στο MMA αλλα δεν τα καταφερα λογο οτι το γονατο που ειναι λιγο ασταθεις!

Ενδιαφερομε για το Wing Chun φενετε ενδιαφερον!

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
Ο αδερφος μου θελει να το κανει αυτο αλλα αφου κανει 2 χρονακια Wing Chun. Οσο για το ποδι δεν πιστευω πως θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα....Δηλαδη....Εγω εχω 2 κοιλες στους μεσοσπονδυλιους δισκους και πραγματικα εδω και 1,5 χρονο δεν με εχει πιασει τιποτα :D

lockS

New member
May 16, 2010
57
0
0
μικρος εκανα okinawa μεχρι καφε ζωνη,φοιτητης kick boxing 5 χρονια,ενα διαλειμμα στον στρατο και εκει γνωριστικα με μια σειρα που μ εβαλε κ στον κοσμο του Eskrima και Krav Maga...δυστυχως δεν αφιερωνω τον χρονο που θελω πλεον,αλλα κανονιζονται μερικα ΄φιλικα' ματσακια που κ που
1kickobxer.gif

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
αλλη μια πολεμικη τεχνη που ειναι ενδιαφερουσα ειναι το καποεϊρα,αλλα το κουνκ φου ειναι απιστευτο. Δεν εχω ασχολιθει ποτε. Αλλα οποτε βλεπω κολαω στην τηλεοραση

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
Το Wing Chun  ειναι κουνγκ φου. Ειναι μια μιξη των τεχνικων του φιδιου και του γερανου. Δημιουργηθηκε απο τη μοναδικη γυναικα Shaolin (οχι δεν λεω μπαρουφες tease ) και εχει φτιαχτει ωστε με την ελαχιστη προσπαθεια να καταφερνεις τη μεγιστη ζημια :) . Το Krav Maga  φαινεται ενδιαφερον...Πρεπει να ειναι πολυ αποτελεσματικο απ'οσο εχω δει στο δρομο και το καποεϊρα ειναι για ανθρωπους ευλιγιστους αλλα ειναι επισης ενδιαφερον style!

lockS

New member
May 16, 2010
57
0
0
το krav maga ειναι ενα μιξ απο διαφορες τεχνες με στοχο την εξουδετερωση του αντιπαλου αμεσα με τις λιγοτερες δυνατον κινησεις,χρησιμοποιειτε απο τον ισραηλινο κ αλλους στρατους.
το κουνγκ φου ειναι πολυ εντυπωσιακο οντως αλλα πρεπει να εισαι γνωστης,ειχα παιξει μ εναν απο κομοτηνη,δεν μπορω να πω εντυπωσιακος στο ρινγκ,αλλα εμενε ανοιχτος συνεχεια κ ηταν μειονεκτημα γι αυτον...δυστυχως το καταλαβε με τον ασχημο τροπο

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
Ωραίες οι πολεμικές τέχνες, αλλά μόνο για γυμναστική. Πέρασεν οι εποχές που τα μπράτσα ήταν λύση.

lockS

New member
May 16, 2010
57
0
0
+1, ειναι πολυ καλη γυμναστικη κ δεν βαριεσαι γιατι μαθαινεις κατι...τα μπρατσα ειναι αλλη κατηγορια (εισαι πιο δυσκινητος)και πλεον δεν ειναι γυμναστικη,περισσοτερο με χημεια εχει να κανει  ;)

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
lockS said:
+1, ειναι πολυ καλη γυμναστικη κ δεν βαριεσαι γιατι μαθαινεις κατι...τα μπρατσα ειναι αλλη κατηγορια (εισαι πιο δυσκινητος)και πλεον δεν ειναι γυμναστικη,περισσοτερο με χημεια εχει να κανει  ;)

Έχω δεί αρκετούς μπρατσαράδες να είναι κάθε άλλο παρά δυσκίνητοι. :)
Όταν λέω μπράτσα, εννοώ ότι έλυνες τις διαφορές σου με τις μπουνιές, τώρα πλέον έχουν αλλάξει οι καιροί.

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
Οντως....Το Wing Chun δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα στυλ κουνγκ φου...Ειναι πιο αμυντικογεννες και καθολου εντυπωσιακο,μην ξεχναμε πως δημιουργηθηκε απο γυναικα...Το κραβ με ενδιαφερει αλλα δεν εβρισκα κοντα μου σχολη :(. Πλεον ακριδα οι διαφορες λυνονται με γκανια  :(

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
το καλυτερο ειναι...το βρωμοξυλο!δηλαδη για μενα το kick boxing.εκανα τρια χρονακια στα νιατα μου αλλα μετα απο μια εγχειρηση τα παρατησα γιατι εμεινα πισω.αυτο που καταλαβα βεβαια ειναι πως το παν ειναι να ξερεις να κανεις ενα βημα πισω...Α!και οι ζωνες ειναι μονο να κρατανε...τα παντελονια!και για βιτσιοζους φυσικα! ;)

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
αχαχαχα Οντως...Συμφωνω οτι οι ζωνες δεν συμβολιζουν τιποτα....Αλλα το θεμα ειναι να το λεει η καρδια σου και να εχεις τα "κακαλα" ;)

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Η καλυτερα και τα μυαλα στα καγκελα  tease.
Προτιμω πυγμαχια,δεν χρειαζετε να τεντωνεις τα ποδια  :D(δεν ειμαστε  και για πολλα τεντωματα)

xrisomilia

Original poster
New member
May 15, 2011
89
0
0
35
Καματερο,Αττικη
pitbull said:
Η καλυτερα και τα μυαλα στα καγκελα  tease.
Προτιμω πυγμαχια,δεν χρειαζετε να τεντωνεις τα ποδια  :D(δεν ειμαστε  και για πολλα τεντωματα)
αχαχαχαχα ουτε εγω το εχω με το ανοιγμα και γι'αυτο χρησημοποιω περισσοτερο τη πυγμαχια στο στυλ μου ;)
yannis_s said:
μια ειναι η πολεμικη τεχνη.Παγκρατιο.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b5B9GYjagCM&feature=related[/youtube]
αααααααχχχχχ......Μακαρι να εβρισκα σχολη κοντα μου....Εχω λατρεια για το συγκεκριμενο αθλημα.....Πορωση....ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΩΣΗ!!
m@kro said:
εκτός από το καράτε υπάρχει και το βαράτε :D
Ειναι μια αποψη!! tease

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread