Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εγω στις αρχες τα εγραφα στο κινητο για να μην τα ξεχναω...Μετα εξασκηθηκα και πλεον ειναι το μαυρο πιστολι....Σαν τον Πιου ενα πραγμα... :D :D :D :D

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
kostg said:
Μ' αρέσει που τα καρφώματά  σου έχουν σχεδόν πάντα και πινακίδα. Τι μνήμη έχεις, ελέφαντα (που λένε);  tease

Εχω τρελα με τις πινακιδες!! :D

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Μπλε μοτοσπορτ χωρις μπροστα πινακιδα στο παρκινγκ του next στη ζακυνθο.με αυτοκολλητακια fiesta  maniacs στα πισω παραθυρα...ποιος;

Darvil

Member
Apr 2, 2012
108
0
0
45
Νεα Ιωνια
nos7 said:
εχτες το μεσιμερι κατα τις 4 παρα κοκκινο ΜΚ7 με 16αρες παρκαρισμενο στην Β.Γεωργιου(καθετη της Β.Σοφιας) απεναντι απο την ΒΡ-παρκινκ Κορακιανιτη....ποιος??

σημερα λιγο πιο πανω απο τον σταθμο λαρισης παλι κατα τις 4 ΜΚ6 λευκο,με μαυρο καπο....Σωτηρης μου μυριζεται...
και οι 2 φυσικα με αυτοκολλητα μας στα πισω τζαμια!!!

εγω ημουν με το κοκκινο..παρκαρω πολυ συχνα εκει για να παω με τα ποδια κολωνακι για δουλεια.

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
εγώ σήμερα το πρωί στην Πατησίων προς το πεδίον του Αρεως πέτυχα άσπρο 7άρι με παλιό αυτοκόλλητο να το οδηγεί κοπέλα!

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Τον κυριο θοδωρη με το fiesta του στο μικρολιμανο...τα ειπαμε καθ οδον και ο καθενας ακολουθησε τον δρομο του...

Psη επομενη δικη σου θοδωρη...;)

May 15, 2011
282
1
0
33
καλημερα και εγω με την σειρα μου να καρφωσω τον κυριο vouts..ηθελα να σε δωσω πρωτος αλλα η δικη σου εξοδος μαλλον τελειωσε μια ωρα νωριτερα...δεν πειραζει..η επομενη δικη μου οπως λες!!!!;)

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
7αρι σκουροχρωμο τετραπορτο κατα τις 9 στην εθνικη μετα την Στυλιδα στο ρευμα προς Θεσσαλονικη... Περασε και ειδα απ τν καθρεφτη οτι αναψε για λιγο αλαρμ.. Ηταν κανεις απο εδω?

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Πριν λίγο στις 14:20 πέρασε ένα άσπρο Mk7 με αυτοκόλλητα έξω από την χαλυβουργική με κατεύθυνση προς ασπρόπυργο και αν δεν κάνω λάθος είχε και πλαϊνές μαύρες ρίγες... δεν πρόσεξα καλά γιατί το είδα τελευταία στιγμή .
Πιο καλο παιδάκι ?

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
PanosWhite said:
Πριν λίγο στις 14:20 πέρασε ένα άσπρο Mk7 με αυτοκόλλητα έξω από την χαλυβουργική με κατεύθυνση προς ασπρόπυργο και αν δεν κάνω λάθος είχε και πλαϊνές μαύρες ρίγες... δεν πρόσεξα καλά γιατί το είδα τελευταία στιγμή .
Πιο καλο παιδάκι ?
Εγω σε λιγες μερες, που θα κατεβω για κατι δουλιτσες :p

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Γυρω στις 8.30 το αμαξι του scorpion παρκαρισμενο με ηλιοπροστασια στα καμινια σε ενα στενακι που δεν ξερω πως λεγεται...βασικα εκανα αριστερα σε ενα σαν παρκακι που εχει ενα σουβλατζιδικο...:p

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
vouts said:
Γυρω στις 8.30 το αμαξι του scorpion παρκαρισμενο με ηλιοπροστασια στα καμινια σε ενα στενακι που δεν ξερω πως λεγεται...βασικα εκανα αριστερα σε ενα σαν παρκακι που εχει ενα σουβλατζιδικο...:p
και ένα τηλέφωνο δεν παίρνεις...........
εκεί θα μείνει τώρα για κάμποσες μερούλες...

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Που να το ξερω οτι μενεις εκει??? :D :D :D Εδω δεν ξερω πως λεγεται το στενο....χαχαχαχαχαχα next time θα ενημερωσω... ;)

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εχθές το βράδυ στις 12 περίπου είδα τον vouts στην καντίνα,τα είπαμε κίολας λίγο

σε πρόλαβα.... tease tease

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εχε χαρη που μου κατσανε στραβα ολα χτες και δεν προλαβα να σε καρφωσω.... :D :D :D

Εχτες το βραδυ τον evogreek στην "καλαμπακα"(για οσους δεν ξερουν ειναι η παραλια που ειναι κατω απο το μαγαζι που δουλευω...)

PS: τρομερη πλαζ μιλαμε...Με θεα τα πλοια της CUSCO,bluestar,ANEK και οτι χωραει ο νους σας...Επισης διαθετει ευκαιρο υπονομο και κατοικιδια οπως ποντικια κατσαριδες και αλλα.... tease tease tease tease tease

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
PanosWhite said:
Πιο καλο παιδάκι ?

Επίσης εχθές κατά τις 9 ήτανε παρκαρισμένο στην νίκαια κοντά στο  golden γυμναστήριο ένα άσπρο fiesta  mk7 sport με stripes 17 ares ζάντες και αυτοκόλλητο fiestamaniacs.COM !!! Ποιος ?

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread