Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Ωραια αντε η ζαντα κομπλε σημερα το απογευμα την βαζω..

Ελα μου ομως που σημερα το πρωι η τρομπα ακουγετε πιο δυνατα..! Περιμενω τιμη απο εναν γνωστο γιατι ολα μαζι εσκασαν!

ratatui

Pro Member
May 31, 2010
847
0
16
40
ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
CherokeeXj said:
Κατα την πορεια μου στον Καρανικολα εσκασε το λαστιχο αλαχτικε με ρεζερβα και οταν εφτασα στον Ζανια για αλλαγη με μ/τ λαστιχο προσορινα μου εδειξε οτι και η ζαντα σε ενα σημειο εσπασε! Τπτ αλλο για σημερα?

περαστικα σου....

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Andreas19 said:
περαστικα Κωστακη!!! ολα θα γινουν οπως ηταν και ακομα καλυτερα!!

Με πρόλαβες... Πριν λίγο με τράκαρε πίσω μια γκόμενα όταν περίμενα σε κόκκινο φανάρι. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η τροχαία, δήλωσε και υπαιτιότητα χωρίς πολλά πολλά. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχει μεγάλη ζημιά, αν εξαιρέσουμε τη γρύλια κάτω που έσπασε, αλλά περιμένω να το δει φανοποιός και από μέσα, γιατί το γκουπ ήταν αρκετά δυνατό.
Η γκαντεμιά συνεχίζεται  :(  :(

m@kro

Original poster
Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
περαστικά ρε Κωστή.....να ναι το τελευταίο....

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
1
0
43
kostg said:
Με πρόλαβες... Πριν λίγο με τράκαρε πίσω μια γκόμενα όταν περίμενα σε κόκκινο φανάρι. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η τροχαία, δήλωσε και υπαιτιότητα χωρίς πολλά πολλά. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχει μεγάλη ζημιά, αν εξαιρέσουμε τη γρύλια κάτω που έσπασε, αλλά περιμένω να το δει φανοποιός και από μέσα, γιατί το γκουπ ήταν αρκετά δυνατό.
Η γκαντεμιά συνεχίζεται  :(  :(

ελπιζω να μην ειναι σημαντικη ζημια....απο την στιγμη που δεν υπαρχει τραυματισμος δεν ειναι γκαντεμια...περαστικα κ ολα φτιαχνονται

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
DarthFiesta said:
ελπιζω να μην ειναι σημαντικη ζημια....απο την στιγμη που δεν υπαρχει τραυματισμος δεν ειναι γκαντεμια...περαστικα κ ολα φτιαχνονται
  +100000000  απλα σε πιανει το παραπονο μετα!! και λες παλι θα βγω απο τα νερα μου!!

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
περαστικα φιλε... η στουκα πισω ειναι χειροτερο απο το να το φας μπροστα, μιας και πισω
η τραβερσα ειναι γτπ και με το παραμικρο στουκο μπαινει μεσα(θυμασαι τι εχω τραβηξει 2 φορες)..ελπιζω να μην εχει παρει ποδια κτλ και να ειναι κατι απλο.

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
kostg said:

ωωωωωωωωωωωωω ελεος ρε φιλε,ολες σε εσενα πεφτουν....μαλλον σε ειδαν οτι εισαι ωραιο παιδι και βρισκουν μονο αυτον τον τροπο για να παρουν το τηλ.... ;)
περα απο την πλακα,περαστικα φιλαρακι μου.... :)

lockS

New member
May 16, 2010
57
0
0
scorpion said:
,ολες σε εσενα πεφτουν....μαλλον σε ειδαν οτι εισαι ωραιο παιδι και βρισκουν μονο αυτον τον τροπο για να παρουν το τηλ.... ;)
+1 μου θυμησες ενα λουτρινο απ αυτα που βαζουν στα τζαμια με την πινακιδα 'δεν χρειαζεται να με τρακαρεις για να γνωριστουμε'
κωστα περαστικα,νιωθω το ξενερωμα σου αλλα λαμαρινες ειναι θα φτιαχνουν,απ την στιγμη που δεν χτυπησε κανεις ολα καλα θα πανε

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
kostg said:

κωστα μην το συζητας, εφοσον θα σου κανει δήλωση, κλπ είσαι ενταξει. λένε οτι πολλές μικρες ατυχίες μαζεμένες γίνονται για να αποφύγουμε μια μεγάλη!!!!!

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Κώστα περαστικά και από μένα. Αφού  δε χτύπησε κανείς και έκανε και δήλωση μη σκάς για τίποτα.
Να κοιτάξεις την τραβέρσα, μπορεί να μην φαίνεται αλλά ίσως να θέλει αλλαγή. Το έχω πάθει και το ξέρω, επίσης καρατσεκαρισμένο ή τραβέρσα του ΜΚ6 αντέχει μεγαλύτερα φορτία από αυτή του ΜΚ7. Θα τα βάλεις όλα καινούργια και μια χαρά!!! ;) ;) ;)

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
περαστικα ρε Κωστηκο...ευχομαι να μην ειναι τπτ....
εγω το Μ.Σαββατο που παραλιγο να με κανει αλιφη μια νταλικα στη μεσογιων,σταματημενος με καρακοκκινο εγω ???  κ δε πατισε ποτε φρενο,εκανε ελιγμο στο παρατσακ !!!!!!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread