Μακαρι τι να πω! Θα το παω για αγιασμοWOLF said:Περαστικά φίλε και ας είναι αυτά τα τελευταία!!![]()
CherokeeXj said:Κατα την πορεια μου στον Καρανικολα εσκασε το λαστιχο αλαχτικε με ρεζερβα και οταν εφτασα στον Ζανια για αλλαγη με μ/τ λαστιχο προσορινα μου εδειξε οτι και η ζαντα σε ενα σημειο εσπασε! Τπτ αλλο για σημερα?
Andreas19 said:περαστικα Κωστακη!!! ολα θα γινουν οπως ηταν και ακομα καλυτερα!!
kostg said:Με πρόλαβες... Πριν λίγο με τράκαρε πίσω μια γκόμενα όταν περίμενα σε κόκκινο φανάρι. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η τροχαία, δήλωσε και υπαιτιότητα χωρίς πολλά πολλά. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχει μεγάλη ζημιά, αν εξαιρέσουμε τη γρύλια κάτω που έσπασε, αλλά περιμένω να το δει φανοποιός και από μέσα, γιατί το γκουπ ήταν αρκετά δυνατό.
Η γκαντεμιά συνεχίζεται ÂÂ
![]()
 +100000000 απλα σε πιανει το παραπονο μετα!! και λες παλι θα βγω απο τα νερα μου!!DarthFiesta said:ελπιζω να μην ειναι σημαντικη ζημια....απο την στιγμη που δεν υπαρχει τραυματισμος δεν ειναι γκαντεμια...περαστικα κ ολα φτιαχνονται
kostg said:Με πρόλαβες... Πριν λίγο με τράκαρε πίσω μια γκόμενα όταν περίμενα σε κόκκινο φανάρι. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η τροχαία, δήλωσε και υπαιτιότητα χωρίς πολλά πολλά. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχει μεγάλη ζημιά, αν εξαιρέσουμε τη γρύλια κάτω που έσπασε, αλλά περιμένω να το δει φανοποιός και από μέσα, γιατί το γκουπ ήταν αρκετά δυνατό.
Η γκαντεμιά συνεχίζεταιÂÂ
![]()
+1 μου θυμησες ενα λουτρινο απ αυτα που βαζουν στα τζαμια με την πινακιδα 'δεν χρειαζεται να με τρακαρεις για να γνωριστουμε'scorpion said:,ολες σε εσενα πεφτουν....μαλλον σε ειδαν οτι εισαι ωραιο παιδι και βρισκουν μονο αυτον τον τροπο για να παρουν το τηλ....![]()
Η γκαντεμιά συνεχίζεταιÂÂ
![]()