Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

stathis93

Original poster
MK7.5
Newbie
Jul 25, 2024
6
2
3
Μοντέλο
MK7.5
Γεια σε όλη την ομάδα. Έχω στην κατοχή μου το φιέστα 2018 ecoboost 1.0. Πέρσι άλλαξα τον αισθητήρα οξυγόνου πριν τον καταλύτη και όλο το σωληνάκι υποπιεσεων γύρω από τον κινητήρα. Φέτος άναψε το λαμπάκι με την ένδειξη p0420. Ξέρω πως είναι ενδειξη καταλύτη, το αυτοκίνητο έχει κάτω από 110000κμ. Να αλλάξω και τον δεύτερο αισθητήρα οξυγόνου ή πάω για καταλύτη;;; Έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι!

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
θα πρέπει να πας η αντιπροσωπία η σε κάποιο εξουσιοδοτημένο που να εχει forscan για να δει τι ακριβως φταίει. Μην αλλάζεις πράγματα στην τύχη και πετας χρήματα χωρίς λογο

• Like
Αντιδράσεις: stathis93 and Κεραυνός

Στέφανος

Pro Member
Oct 17, 2020
300
176
43
47
Μοντέλο
MK6
Και στο δικό μου ανάβει, μοντέλο 2006.Αναβει μόνο όταν έχω 5 ταχύτητα στο κιβώτιο.Εχω αλλάξει μία φορά, πάμε για δεύτερη.

stathis93

Original poster
MK7.5
Newbie
Jul 25, 2024
6
2
3
Μοντέλο
MK7.5
Λοιπόν πήγα στην αντιπροσωπεία. Η βλάβη αυτή αφορά τον καταλύτη. Βέβαια δε θα αλλαχτεί αμέσως γιατί θα το παρακολουθήσουμε. Μπορεί να φταίει και το καύσιμο. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω!
Post automatically merged:

Και στο δικό μου ανάβει, μοντέλο 2006.Αναβει μόνο όταν έχω 5 ταχύτητα στο κιβώτιο.Εχω αλλάξει μία φορά, πάμε για δεύτερη.
Είχα μοντέλο του 2003 πριν. Άσε και εγώ είχα αλλάξει και μέσα σε δυο χρόνια νομίζω ξανααναψε 🤣πιστεύω ότι φταίνε και τα καύσιμα στην Ελλάδα…

Στέφανος

Pro Member
Oct 17, 2020
300
176
43
47
Μοντέλο
MK6
Λοιπόν πήγα στην αντιπροσωπεία. Η βλάβη αυτή αφορά τον καταλύτη. Βέβαια δε θα αλλαχτεί αμέσως γιατί θα το παρακολουθήσουμε. Μπορεί να φταίει και το καύσιμο. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω!
Post automatically merged:

Είχα μοντέλο του 2003 πριν. Άσε και εγώ είχα αλλάξει και μέσα σε δυο χρόνια νομίζω ξανααναψε 🤣πιστεύω ότι φταίνε και τα καύσιμα στην Ελλάδα…
Τον πρώτο δεν θυμάμαι στα πόσα χιλιόμετρα τον είχα αλλάξει, πρέπει να δω το βιβλιαράκι μου.Τωρα έχω 800.000χιλ και θέλω πάλι καταλύτη.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread