Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostg

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Με τον παρακάτω οδηγό (how-to) θα προσπαθήσω να περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ανεβάσουμε δωρεάν τις φωτογραφίες μας στο Photobucket και μετά να τις δημοσιεύσουμε σε οποιοδήποτε forum.

1. Πληκτρολογούμε τη διεύθυνση: http://photobucket.com/

2. Πατάμε στην επιλογή Sign up, για να κάνουμε εγγραφή στην υπηρεσία (αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι)

3. Στη σελίδα που ακολουθεί, δηλώνουμε ένα username (ότι θέλουμε εμείς και υπάρχει διαθέσιμο) καθώς και ένα password (το πληκτρολογούμε και δεύτερη φορά για επιβεβαίωση) και μετά ένα e-mail.

4. Παρακάτω δηλώνουμε το φύλο (male ή female), ημερομηνία γέννησης και τον κώδικα (reCAPTCHA) κατά του spam. Στη συνέχεια πατάμε το κουμπί Sign me up!.

5. Στην επόμενη σελίδα, στην ερώτηση αν θέλουμε να γίνουμε Pro Members (απαιτεί πληρωμή) του λέμε No, thanks και προχωράμε στην κυρίως σελίδα της υπηρεσίας.

6. Εκεί μπορούμε να δημιουργήσουμε Photo Albums (πχ του λέμε Create new album και του δίνουμε το όνομα FiestaManiacs -> Create Album), μετά Upload photos and videos και τέλος Select photos and videos.  Αφού ανοίξει το παράθυρο εύρεσης, διαλέγουμε από τον υπολογιστή μας το αρχείο που θέλουμε να ανεβάσουμε και μετά πατάμε Open. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πατάμε το κουμπί Save and continue to my album. Επαναλαμβάνοντας το βήμα 6, μπορούμε να ανεβάσουμε και άλλες φωτογραφίες στο ίδιο Album ή να δημιουργήσουμε και δεύτερο, τρίτο κλπ Album.

7. Για να δημοσιεύσουμε στο forum τη φωτογραφία που μόλις ανεβάσαμε (στο Photobucket), μεταφέρουμε το ποντίκι πάνω στη φωτογραφία και χωρίς να κάνουμε κλικ βλέπουμε ότι εμφανίζεται ένα μενού. Σε αυτό το μενού πατάμε εκεί που γράφει Share. Στο μεγάλο παράθυρο που θα ανοίξει κάνουμε κλικ στο Get link code. Από εκεί κάνουμε δεξί κλικ και αντιγραφή (copy) στον κώδικα που βρίσκεται κάτω από το IMG for bulletin boards & forums, είτε Full size (μεγάλη φωτογραφία) ή Clickable thumbnail (μικρή φωτογραφία που κάνεις κλικ πάνω της και μεγαλώνει). Στη συνέχεια με δεξί κλικ και επικόλληση (paste) στη δημοσίευση του forum, θα εμφανιστεί η εικόνα αυτή ολόκληρη ή σε μικρογραφία, αναλόγως του τι κώδικα διαλέξαμε νωρίτερα.
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Για οσους θελουν να ανεβασουν φωτογραφιες στο φορουμ και δεν θελουν να χρησιμοποιησουν το photobucket.

1)Πηγαινετε εδω  http://imageshack.us/
2)πατατε το browse και βρισκετε απο τον υπολογιστη σας την φωτογραφια που θελετε
3)την επιλεγετε και πατατε το κουμπι UPLOAD NOW.
Μολις την ανεβασει κανετε αντιγραφη τον κωδικο που εχει διπλα απο το Forum Thumbnail(ετσι βγαινει σε μικρογραφια και οταν πατησεις επανω την εμφανιζει κανονικη) η τον τον κωδικο που εχει διπλα απο το Forum Code(ετσι την εμφανιζει κανονικα μεγαλη).
Βαζετε στο ποστ κανοντας επικολληση αυτο τον κωδικα και ειστε ετοιμοι.
 

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
36
ΚΑΒΑΛΑ
Παίδες έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το photobucket του?Σήμερα μου εμφάνισε πρόβλημα και μετά από ψάξιμο στο internet βρήκα αυτό: https://www.digitallife.gr/photobucket-eksalloi-oi-christes-gia-tin-allagi-pou-tous-zita-400-dolaria-19710
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. 400$ φυσικά δεν θα δώσω. Το ψάχνω απο χθες για εναλλακτική αλλά ακόμα τίποτα.Ψάχνω site με τις ίδιες παροχές... Αν βρω κάτι θα σας πώ... Γιατί το κάνει σε κάποια account κσι όχι όλα?
 

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
36
ΚΑΒΑΛΑ
Σιγά σιγά θα το κάνει σε όλους.αλλα το θέμα είναι οτι εμένα σήμερα με αφήνει να κάνω upload τις φωτο ενω εχθες με πετούσε εξω κατευθείαν...
 

Nikol@r@s

Administrator
Staff member
Moderator
Mar 28, 2012
773
46
28
19
Αθήνα
    • Administrator
    • Moderator
  • #7
Παιδιά μάλλον το photobucket το γύρισε από τσάμπα σε πληρωμή.Έχω το ίδιο πρόβλημα σε πολλά forum, και πιο πολύ με ενοχλεί στο insomnia που ανεβάζω αγγελίες.....!Παλιά υπήρχε και η λύση του imageshack, δεν ξέρω αν υπάρχει ή είναι ακόμα free.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread