Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Kapsoulias

Original poster
New member
MK7
Mar 10, 2018
72
0
6
33
Αθηνα
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα σε όλους!! Εδώ και κάμποσο καιρό είμαι με ένα κλειδί και πήρα την απόφαση να βγάλω δεύτερο.... Πήρα τηλ αντιπροσωπεία και μου ειπαν 25€ για χαράξει 25€ για προγραμματισμό και αγορά κλειδιού με την έκπτωση 210€ (χωρίς έκπτωση 270€) και τρελάθηκα.... Ξεκίνησα να ψάχνω ότι μαγαζί υπάρχει στην Αθήνα... Τα πέρασα σχεδόν όλα και το καλύτερο που έχω βρει και σαν σχολεία και σαν τιμή είναι στα 80€ όλα... Αλλά έχω μια ανησυχία για την αξιοπιστία του... Μιλάω για αναδιπλούμενο κλειδί με το κοντρόλ πάνω του. Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα?? Έχει βγάλει κανείς κλειδί από μαγαζί έξω εκτός αντιπροσωπείας???
 
May 27, 2020
170
28
28
26
Μοντέλο
MK6
Εφ' οσον το πρωτο που εχεις ειναι με τηλεχειρισμο απλα θα γινει αντιγραφη και χαραξη του δευτερου σαν αντιγραφο του πρωτου, δε νομιζω οτι υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα λαθους σα να βγαζεις το πρωτο σου με τηλεχειρισμο, οποτε ειναι μια δουλεια που μπορει να γινει και εκτος αντιπροσωπειας.
Εγω δεν εχω τηλεχειρισμο στο mk6 αλλα υπαρχουν καποια καλα "τσακαλια" στην αγορα που κανουν τη δουλεια που θες και δε σε ξηλωνουν, οσο για την ανησυχια σου δε νομιζω οτι χρειαζεται στην αντιγραφη αλλα στο κατα ποσο στιβαρο θα ειναι το αναδιπλουμενο κλειδι.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread