Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Παιδια το αμαξι μου μυριζει οταν εχω τον κινητηρα αναμμενο βενζινη...Απο οτι κοιταξα η μυρωδια δεν προερχεται απο τον κινητηρα αλλα απο τη μεση καπου και πισω.Δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως.Επισης οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ το συμπτωμα δεν ειναι μονο αυτο.Επισης δεν βγαζει ψυχρο αερα το κλιματιστικο και δεν λειτουργει ο αναπτηρας.. Μηπως εχουν καποια σχεση ολα αυτα μεταξυ τους?Συνεβησαν και τα τρια ταυτοχρονα...Καποια ιδεα???
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο φιεστάκι σου. Και είναι και καινούριο. Για δες το με τον αντιπρόσωπο και αν θέλεις πες και σε μας...
 

tabas

Pro Member
Feb 15, 2013
375
0
0
42
1) Εγώ όταν είχα μυρωδιά βενζίνας στην καμπίνα (σε άλλο αμάξι - subaru) προερχόταν από την αντλία που ήταν κάτω από τα καθίσματα (είχε ξεραθεί το λάστιχο που την σφραγίζει και περνούσε αναθυμιάσεις στην καμπίνα). Βέβαια στο δικό σου που είναι καινούργιο δεν δικαιολογείται!
Μήπως έγινε κάποια εργασία εκεί και δεν τοποθετήθηκε σωστά?
2) Ο κομπρέσορας όταν ανοίγεις το a/c παίρνει μπροστά? Αν ναι τσεκ στα υγρά του συστήματος. Αν όχι κατευθείαν αντιπροσωπεία...
3) Τσέκαρε πρώτα την ασφάλεια μην έχει καεί....
 

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Σημερα πηγα το αμαξι στην αντιπροσωπεια και αφου τους ενημερωσα οτι μυριζει βενζινη το πηραν με τη μια μεσα για ελεγχο! Το παραδοξο ειναι οτι χαλασαν ολα μαζι! Αναπτηρας βγηκε off, μυρωδια βενζινης και κλιματισμος! Καποια εργασια δεν εγινε ωστε να γινει λαθος τοποθετηση σε κατι. Συντομα θα εχω νεα για το τι συνεβει. Ο κομπρεσορας δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω δεν πρεπει να λειτουργουσε. Μπορει μια η παραπανω καμμενες ασφαλειες να δικαιολογουν τα τρια αυτα διαφορετικα περιστατικα? Καπως δυσκολο δεν ακουγεται? Απο την αλλη 3 διαφορετικες ζημιες για ενα αμαξακι ολοκαινουριο με 4000 χιλιομετρα? Η αληθεια ειναι οτι με εφαγε λιγο το μαραζι αυτες τις μερες γιατι ειναι και το πρωτο μου αμαξι και εχω αρρωστησει με την παρτη του που λεμε! :)
 

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
34
Ποπο ρε φιλε ,περαστικα,εισαι ατυχος,ολα θα διορθωθουν ομως,μην το αφηνεις ,κυνηγησε τους
 

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Να σαι καλα φιλαρακι!Μακαρι να ναι τα πρωτα και τα τελευταια απο ζημιες. Αργα το μεσημερι μου ειπαν θα με ειδοποιησουν. Αν δεν παρουν θα τους παρω εγω.Εννοειται οτι θα τους μαρκαρω στενα γιατι αλλωστε την πεμπτη φευγω και για διακοπες και το αμαξι πρεπει να ναι πενα.
 

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Παιδιά σήμερα πήγα απο το service που χουν το αμάξι μου. Άυριο θα είναι έτοιμο! Το κλιματιστικό και ο αναπτήρας δεν λειτουργούσαν λόγο καμμένης ασφάλειας όπως φαντάστηκα. Η μυρωδιά βενζίνης προέρχεται από φθαρμένο σωληνάκι αναθυμιάσεων. Θα το αντικαταστήσουν άυριο με καινούριο. Σε τόσο καινούριο αμάξι δεν νοείται τόσο γρήγορη φθορά οπότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με αστοχία υλικού. Αυτά! Πάλι καλά ήταν ψιλοπράγματα! Να στε καλά για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον παίδες!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread