Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
για αρχη ανοιγω αυτο το θεμα γιατι δεν υπαρχει κατι παρομοιο...

ειχα 2 εβδομαδες να βαλω μπρωστα το ΦΙΕΣΤΑΡΟ  και σημερα που μπηκα στο γκαραζ για να τον βαλω μπρωστα ουτε που ξεκλειδωνε απο το κουμπι του κλειδιου...αναγκαστηκα να το ξεκλειδωσω με το κλειδι κανονικα!!μπαινω μεσα...ΤΕΛΕΙΩΣ νεκρος ο Φιεσταρος...!!!γιατι ομως?δεν δικαιολογηται 45αρα(εαν δεν κανω λαθος) μπαταρια να ξελιγοθει σε 2 εβδομαδες με μονη καταναλωση ενα λαμπακι του συναγερμου....δλδ αμα μπει και ηχος τι θα παθει??

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ο συναγερμός μήπως έχει θέμα; Ή κάποιο άλλο ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό gadget του αυτοκινήτου;

Είναι αδικαιολόγητο πάντως το γεγονός αυτό :(

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
δεν εχω κατι αλλο κωστα...μονο ο συναγερμος μενει ενεργοποιημενος και περνει κατευθειαν ρευμα απο την μπαταρια!!Επισης το ΜΚ7 πρεπει να εχει και ''γενικο'' ρελε που κλεινει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα(δεν θυμαμαι ποσο) και δεν εχει ρευμα το αμαξι μεχρι να το ξεκλειδωσεις!!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
λογικο ειναι αυτο μιχαλη.η μπαταρια αφου δεν φορτιζεται τοσες μερες λογικο ειναι να πεσει η αποδοση της,ασχετο αν ειναι 45 η παραπανω
στην πραγματικοτητα η μπαταρια του αυτοκινητου μας ειναι αποθηκευτικος χωρος ενεργειας,οπου οταν δεν την αποθηκευουμαι την ενεργεια αυτη(να δουλευει το αμαξι) λογικο ειναι να ξεφορτιζει

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Δεν νομιζω ρε Ιακωβε να ειναι λογικο.Μεσα σε δυο βδομαδες να αδειασει τελειως η μπαταρια?Δεν ειναι και καμια πολυ παλια.

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ωντος Ιακοβε δεν ειναι λογικο για μια μπαταρια 1 χρονο και χωρις ιδιαιτερη καταπονηση π.χ ηχοσυστημα που την ξελιγονει την μπαταρια!!!εγω το μονο πραγμα που ειχα και την επιβαρυνε ηταν ο συναγερμος οταν ηταν σβηστο το αμαξι!!!τα ξενον ειναι πιο ''οικονομικα'' απο τις απλες λαμπες πειρακτωσεως οποτε δεν πιανεται για μειων!!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
τα δεχομαι ολα αυτα που λετε αλλα δεν πιστευω οτι εχει διαρροη το αμαξι,ενος χρονου αυτοκινητο,περισσοτερο σκεφτομαι την ποιοτητα της μπαταριας.....

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ναι οντως διαρροη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει το αμαξι...αμα ειχα διαρροη θα φαινοταν στο οργανακι που εχει βολτομετρο+οτι με διαρροη το αμαξι δεν αντεχει 1 βδομαδα χωρις να παρει μπρωστα!!γιατι αντεξε 1 βδομαδα και 2 μερες που ημουν Κρητη για δουλεια και αντεξε και 1 βδομαδα και 1 μερα που εκανα να το βαλω μπρωστα απο τοτε που μου πηραν το διπλωμα....μετα εκανα 2 βδομαδες και 1 μερα να το βαλω μπρωστα και πεθανε!!!

και εμενα μπαταρια μου φενεται οτι ειναι αλλα δεν δικαιολογηται μπαταρια 1 χρονου,με 45 αμπερ και κλειστου τυπου(ζελε) να πεθαινει σε 2 βδομεδες!!!

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
η μαμα μπαταριες λενε οτι αντεχουν πιο πολυ απο τις aftermarket.μηπως ειναι τιποτα αλλο?

nos7 said:
ναι οντως διαρροη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει το αμαξι...αμα ειχα διαρροη θα φαινοταν στο οργανακι που εχει βολτομετρο+οτι με διαρροη το αμαξι δεν αντεχει 1 βδομαδα χωρις να παρει μπρωστα!!γιατι αντεξε 1 βδομαδα και 2 μερες που ημουν Κρητη για δουλεια και αντεξε και 1 βδομαδα και 1 μερα που εκανα να το βαλω μπρωστα απο τοτε που μου πηραν το διπλωμα....μετα εκανα 2 βδομαδες και 1 μερα να το βαλω μπρωστα και πεθανε!!!

και εμενα μπαταρια μου φενεται οτι ειναι αλλα δεν δικαιολογηται μπαταρια 1 χρονου,με 45 αμπερ και κλειστου τυπου(ζελε) να πεθαινει σε 2 βδομεδες!!!

αμπερομετρησε το κ μετα βγαζεις συμπερασμα οτι δεν εχει διαρροη!
..οταν λες πως το εβαλες μπροστα μετα απο 1 βδομαδα κ 1μερα κ πηρε..κ οταν το ξανα εβαλες μετα απο 2 κ δεν πηρε τι εννοεις? Δουλεψε το αμαξι να την φορτωσει καθολου στο διαστημα της βδομαδας...γιατι αν το εβαλες απλα μπροστα κ το αφησες για κανα 5 λεπτο να δουλεψει δεν εκανες τπτ! ..κ λογικο ειναι μετα απο 2 βδομαδες να τα παίξει

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Οποτε θελεις Μιχαλη ερχομαι να το βαλουμε μπροστα να κανεις τα πειραματα σου.... ;)

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
η λυση ειναι μια προς το παρων.....επειδη το αμαξι για να φωρτησει(πληρως) θελει μισηωρα+ στο ρελαντι ή να κουνηθει(πραγμα που δεν γινεται γιατι δεν εχω τα χαρτια και τις πινακιδες) το αφηνω οπως ειναι και οταν παρω πινακιδες σε μια εβδομαδα το βαζω μπροστα,παω μια βολτιτσα να φορτησει καλα και μετα το βαζω στο γκαραζ,το κλειδωνω,και με μια αμπεροτσιμπιδα βλεπω ποσα αμπερ τραβαει και βλεπω εαν εχω διαρροη.....(που δεν το νομιζω)

Υ.Γ Στελιο ειχα να το βαλω μπρωστα απο τις 21-1 που μου πηραν τα χαρτια και το εβαλα 23-1 και το αφησα κανενα μισαωρο στο ρελαντι το αμαξι,το εσβησα και εφυγα!!!απο τις 23-1 μεχρι εχτες 13-2 δεν το ειχα ξαναβαλει και ειχε αυτο το συμπτωμα!!!

nos7 said:
η λυση ειναι μια προς το παρων.....επειδη το αμαξι για να φωρτησει(πληρως) θελει μισηωρα+ στο ρελαντι ή να κουνηθει(πραγμα που δεν γινεται γιατι δεν εχω τα χαρτια και τις πινακιδες) το αφηνω οπως ειναι και οταν παρω πινακιδες σε μια εβδομαδα το βαζω μπροστα,παω μια βολτιτσα να φορτησει καλα και μετα το βαζω στο γκαραζ,το κλειδωνω,και με μια αμπεροτσιμπιδα βλεπω ποσα αμπερ τραβαει και βλεπω εαν εχω διαρροη.....(που δεν το νομιζω)

Υ.Γ Στελιο ειχα να το βαλω μπρωστα απο τις 21-1 που μου πηραν τα χαρτια και το εβαλα 23-1 και το αφησα κανενα μισαωρο στο ρελαντι το αμαξι,το εσβησα και εφυγα!!!απο τις 23-1 μεχρι εχτες 13-2 δεν το ειχα ξαναβαλει και ειχε αυτο το συμπτωμα!!!

... ώρες θέλει για να φορτίσει ειδικά στο ραλαντι Μιχάλη!!  Δεν κανείς κάτι ούτε με το μισάωρο στο ραλαντι
λογικό είναι που ξεφορτισε!
..δεν νομιζω να υπαρχει αμπεροτσιμπιδα για συνεχες. τον πολο βγαλε κ βαλε πολυμετρο να δεις

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ρε στελαρα ωρες θελανε οι παλιες!!οι καινουργιες με το τζελ δεν θελουν τοσο πολυ!!!οσο για την αμπεροτσιμπιδα εχεις δικιο...ειπα μ@λ@κι@!!!μονο εναλασομενο μετραει....

nos7 said:
ρε στελαρα ωρες θελανε οι παλιες!!οι καινουργιες με το τζελ δεν θελουν τοσο πολυ!!!οσο για την αμπεροτσιμπιδα εχεις δικιο...ειπα μ@λ@κι@!!!μονο εναλασομενο μετραει....
Κανεις λάθος Μιχαλη!
Μια μπαταρια τζελ που εχει ξεπατωθει θέλει 1 ημερα φορτιση για να ερθει στα ισια της σε σταθερο μηχανημα με 4Α
Μια πατωμενη μπαταρια δεν μπορει να ζητησει πολλα αμπερ απο το δυναμο (ειδικα στο ραλαντι) γιατι ειναι πατωμενη.Θελει κανενα 5λεπτο μεχρι να ξυπνησει!
....μην το ψαχνεις!! Ξεφορτισε η μπαταρια..ειδικα που τις ημερες που ηταν ακινητο το αμαξι σου είχε πολλα κρυα!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread