Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
Χορηγοί της εκδήλωσης για την «Κιβωτό του Κόσμου»


Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», έχει ήδη αρχίσει.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών, οι οδηγοί αγώνων υποδέχονται και πάλι τον πάτερ Αντώνιο μαζί με πολλά από τα παιδιά της Κιβωτού, προκειμένου να περάσουν μια όμορφη ημέρα, γεμάτη δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και ευχάριστες –για τα παιδιά- εκπλήξεις.

Την εκδήλωση έσπευσαν από την αρχή να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν οι εξής:

- Οι Γιώργος Καμιτσάκης και Κώστας Μιχαλόπουλος, με τη διάθεση του Kartodromo, αλλά και των καρτ με τα οποία τα παιδιά θα πάρουν τα πρώτα οδηγικά τους μαθήματα, καθοδηγούμενα από τις συμβουλές των Πρωταθλητών Στέφανου Καμιτσάκη και Σταμάτη Κατσίμη.
-
- Η Pirelli (με πρωτοβουλία του Θοδωρή Πέππα), με μια σεβαστή επιταγή στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

- Οι Παναγιώτης Λιώρης (Εμπορία καυσίμων Aegean), Άρης Ιγγλέσης (Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας), Αντώνης Γιοβάς (παιχνίδια/χαρτικά GIM AEE) και Μάριος Ηλιόπουλος (Hellenic Seaways), που έφτιαξαν αναμνηστικά δώρα για όλα τα παιδιά.

- Η εμπορία κρεάτων των αδελφών Κεχαγιά και

- Τα Κρητικά νερά Ρούβας

Εξυπακούεται πως ο κατάλογος των χορηγών θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης, που θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Φυσικά η επιτυχία στηρίζεται τόσο στους οδηγούς αγώνων που καλούνται να παραστούν με τα αγωνιστικά αυτοκίνητά τους στο Kartodromo, αλλά κυρίως στους φίλους του Σπορ, που με τη συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλούς οδηγούς αγώνων με τα «όπλα» τους, αλλά και να συνοδηγήσουν σε αυτά, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουνίου και θα συνεχιστεί έως και αργά το απόγευμα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όσους το δυνατόν περισσότερους φίλους του αγωνιστικού αυτοκινήτου, να συμπαρασταθούν με τους οδηγούς αγώνων, στη στήριξη του τεράστιου κοινωνικού έργου που προσφέρει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Να σημειωθεί ότι, μέρος της εκδήλωσης θα καλυφθεί ζωντανά από την εκπομπή του Mega «Πρωϊνό μου».
-------------


Σας περιμένω εκει!!!
 

Dark knight

Hero Member
Μπραβο ρε Στελιο,νιωθω πολυ υπερηφανος που σε γνωριζω προσωπικα!!
Χαιρομαι παρα πολυ που εχουμε στην παρεα μας εναν τοσο μεγαλοψυχο ανθρωπο σαν εσενα!!
worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
Η μικρότερη συνοδηγός που έχω βάλλει ποτε...και που μου΄πε την ιστορία της ζωής της σε 10 στροφές!! :)


image.ashx



Η εκπομπή στο mega ...

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=33112&subid=2&pubid=33605257
 

Riordian

Hero Member
Dec 30, 2012
1,146
0
36
33
Όσο καλό προσέφερες σήμερα στα παιδάκια, x10 να στο δώσει ο Θεός πίσω. Να'σαι καλά Στέλιος!  ok234 :)
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
μπράβο με Στελάρα με συγκίνησες......

έχεις αποδείξει πολλές φορές ότι είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....άλλα τώρα φίλε νομίζω ότι πρέπει να είναι και για σένα ότι καλύτερο έχεις κάνει για τον συνάνθρωπό σου.

ένα παιδί να χαμογελάει.....


δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην ζωή από το να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελάει....
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
m@kro said:
... δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην ζωή από το να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελάει....

Που να τα έβλεπες όταν έμπεναν και τους έδειχνα τον droopy που έχω στο αμάξι!!
Αμέσως καταλαβέναν ότι είναι κάτι το οικίο!
Μετά  έβαζα τα παιδιά να μου ανοίγουν γενικό..να πατάνε το μπουτόν για να πάρει μπροστά και όταν φτάναμε στα πιτς να μου σβήνουν το αυτοκίνητο!!
Είχαν καταενθουσιαστεί!!

Το είχα κάνει στο παρελθόν , το έκανα προχθές και θα συνεχίσω να το κάνω.....γιατί έτσι είναι η ΖΩΗ !!
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
1ο Ράλυ Στερεάς Ελλάδος

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, του κορυφαίου θεσμού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Στον Ράλι Στερεάς Ελλάδας που διοργανώνει για πρώτη φορά η λέσχη ΑΣΜΑ στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους κορυφαία πληρώματα με πολύ δυνατά αυτοκίνητα που θα θυμίσουν παλιές καλές εποχές.
Θα εμφανιστούν κορυφαίοι αθλητές με μεγάλη ιστορία. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, έναν πολύ αγαπητό οδηγό αγώνων με τεράστια εμπειρία καθώς στο ενεργητικό του μετρά δεκάδες συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κορυφαίος οδηγός είναι σίγουρο πως θα χαρίσει μοναδικό θέαμα αν αναλογιστούμε πως θα τρέξει με Ford Fiesta R5, αυτοκίνητο που δεν έχουμε δει ποτέ σε αμιγώς ελληνικό πρωτάθλημα.
---------


14 Evo & 7 subaru θα έχει ο αγώνας και φυσικά το φιέστα R5

Οτι πρεπει το Σ/Κ για συνδιασμό αγώνων και θάλασσα!!  ok234
Όσο για αντηλιακό....η "ευλογημένη" σκόνη θα κάνει καλά την δουλειά της!!
Ραντεβού στο βουνο!!
 

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
49
Κορυδαλλος
Αναβάλλεται ο αγώνας ταχύτητας στα Μέγαρα


Η έλλειψη ενδιαφέροντος για αγώνες ταχύτητας σε συνδυασμό με το καθεστώς λειτουργίας της πίστας των Μεγάρων οδήγησε στην αναβολή του πρώτου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας που ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές μόλις 8 οδηγοί δήλωσαν ότι θα τρέξουν, γεγονός που οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Προς το παρόν άγνωστο παραμένει για το αν θα διεξαχθεί ο θεσμός HTΤC κάτι που θα εξαρτηθεί από τον όγκο των συμμετοχών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Σωματείου ΑΣΦΑ (210 8252308).

Πηγή http://www.zougla.gr/automoto/article/anavalete-o-agonas-taxititas-sta-megara
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
καλησπερα!

το μεθεπομενο ΣΚ 26.07 ειναι η Αναβαση Δημητσανας.οπως καθε χρονο θα δωσουμε το παρον απο Σαββατο καθοτι η περιοχη ειναι απο τις πλεον αγαπημενες αλλα πιο πολυ για να φαμε Γουρουνοπουλα και να χαζεψουμε λιγο το Λουσιο ποταμο.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 18/07/2014, ώρα 20:00
Ο Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 26/07/2014, ώρα 10.00 – 11.30
Οι Δοκιμές του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 12.30 και
Ο αγώνας της Κυριακής 27/07/2014 θα αρχίσει στις 14.00.

για οσους απορησετε ο αγωνας ειναι οντως 14:00 το μεσημερι καθως στη περιοχη υπαρχει μνημοσυνο και ο δρομος για το ζυγοβιτσι ειναι ενας και μοναδικος οποτε και δεν μπορουν να εγκλωβιστουν οι ανθρωποι κ ο παππας στη πλατεια ζυγοβιτσιου απο τις 09:00 το πρωι εως το τελος του αγωνα.

Η Διαμονη γινεται στο χωριο Ζατουνα 1,5χλμ απο το κεντρο της Δημητσανας φατσα απεντατι απο την εκινηση σε ενα απιστευτο ξενωνα με θεα τη απεραντη χαραδρα του Λουσιου με 50 ευρω το δικλινο και πρωινο που δεν θα πιστευτε στα ματια σας! Το βραδυ πριν τον αγωνα ολη η Δημητσανα "σβηνει" στα τσιπουρα ...στη κυριολεξια!Γουρουνοπουλα και απειρο στριψιμο στα εξωτικα βουνα της Αρκαδιας και βουτιες στο λουσιο!!. Πραγματικα ειναι η ποιο ωραια εκδρομη ειδικα για καλοκαιρι. οποιος ενδιαφερεται pm
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
απο τις καλυτερες αναβασεις η Δημητσανα Φετος! Σαββατο Δοκιμαστικα με το φιλο Σαββα και το Clio RS να ειναι μεσα σοτυς 5 πρωτους Γενικης ηδη απο το 1ο Rally Δοκιμων,  μετα για να "σβησουμε" καθως οι θερμοκρασιες στο βουνο ηταν υψηλες μπανιο στα παγωμενα νερα του Λουσιου και το βραδυ τσιπουρα στη πλατεια με live μουσικες και αγωνιστικα πηγαδακια.Σημερα στον αγωνα Η Ξηρου-Ντεκα στη Κ9 αναποδογυρισε το 106 αρκετοι επομενοι πηγαν να παθουν το ιδιο καθως επερναν κλειστα τη στροφη και τους "πεταγε" επανω στα αναχωματα και τα λαστιχα.. δυστυχως ο Σαββας δεν καταφερε να τερματισει καθως σπασε το μοτερ του Clio στο 1ο Σκελος ακριβως στη Κ9 και ενω περιμενα να τον βγαλω βιντεο γραφοντας το περασμα του απο την Κ8 ακριβως μπορστα μας εσπασε και τελος... Μετα απολαυσαμε το 2ο Σκελος ολοι μαζι πηραμε χρωμα σοκολατι και αργοτερα κατεβηκαμε στα pitch οπου η παρεα των μηχανικων του Παπαδοπουλου, Αυγιτιδη καθως και η οικογενεια Σεβδαλη που υποστηριζε τον Ραφαελλο μας ετοιμασαν "ελαφρυ" BΒQ με 8 κιλα κρεας, αφθονη παγωμενη μπυρα και κρασι να πανε κατω τα φαρμακια... Ο Κωστας Πατσουρεας εγραψε απολυτο χρονο και ρεκορ αναβασης και στα 2 σκελη και μου υποσχεθηκε τον Ομαλο οτι θα τον κανει Αν-Ομαλο. Εξαιρετικη εμφανιση του Τρυφωνα Χασαπη καθως παιζει εντος εδρας με απιαστο χρονο ακομα και για καποια FS. Ραντεβου στον Ομαλο οπου θα παραβρεθω σιγουρα φετος συνδιαζοντας διακοπες και hill climb!

Ξηρου-Ντεκα και Καπακι!



Ραφαελο Αμεντολα¨:


Παπαδοπουλος¨:


Σαραντινος¨:


Ο "θεος":


και ο Σαββας...free Ride στα Pitch!!!


και η παιδικη χαρα:





 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
πολυ ωραιες εικονες...

στελιο το με το κοριτσακι μεσα σου ρθε να κάνεις ρεκορ γύρου?το κατατρόμαξες!! :D

πολυ ωραια πρωτοβουλία για τα παιδακια μπραβο!!!
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
Την Πεμπτη 21 Αυγουστου και ωρα 18:00 ο Στρατης Χατζηπαναγιωτου γνωστος στο χωρο του μηχανοκινητου αλλα και της δημοσιογραφιας ως "Stratisino" μας εχει καλεσει μαζι με το Τακη Σκαλτσα και το Pilot Club στο Καρτοδρομο οπου θα μπορεσουμε να συζητησουμε μαζι του αλλα κυριως να μαθουμε απο αυτον τον κορυφαιο(για μενα) οδηγο αγωνων!Καποιοι θα συνοδηγησουν μεσα στο καρτοδρομο με ενα Ford Escort RS 2000(του Τουντα-αυτο που οδηγει συνηθως ο Παπαργυροπουλος στο drift Wars). Οποιος ενδιαφερεται να παρεβρεθει ας μου στειλει pm.
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει το 3ο Τατόϊ Circuit ΦΙΛΠΑ 2014 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου, την αναβίωση του σημαντικότερου circuit της ελληνικής αυτοκίνησης.

ξεχωριστα ιστορικα αυτοκίνητα αλλα και μοτοσυκλέτες με μοναδικούς οδηγούς, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.



Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες της Λέσχης:

https://www.facebook.com/Philpa.gr
http://www.philpa.gr/
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
αν οχι η εκλπηκτικοτερη ολων αλλα σιγουρα μεσα στις top 3 η συγκεκριμενη Αναβαση!Κριμα που δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω φετος...
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread