Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

AchilleasD

Original poster
MK7
Newbie
Mar 13, 2022
4
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα σε όλους.

Αγαπητοί συνφορουμιτες χρειάζομαι τα φώτα σας.

Έχω ένα Ford Fiesta 2015 1.0 Ecoboost το οποίο το έχω βελτίωσει με πρόγραμμα από τη Microchips και Κιτ Εισαγωγής της JP Racing. Πλέον στα 155hp.

Θέλω να φορέσω τα αμορτισέρ από το ST, όπου αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, πρέπει να προβώ πακέτο και σε αλλαγή πίσω άξονα και φρένων (από ταμπούρα σε δίσκους).

Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει έχει εμπειρία; Αν ναι, θα με ενδιέφερε να έχω μια κατεύθυνση, τεχνικές λεπτομέρειες, σε τι να δώσω προσοχή και ίσως και κάποια σύσταση για κάποιον
μάστορα. Κατοικώ Αττική.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.

Last edited:

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Το έχουν κάνει αρκετοί, και για αναρτήσεις και για τα φρένα, λογικά όποιος το δει από αυτούς θα γράψει 2-3 γραμμές με πληροφορίες

• Like
Αντιδράσεις: AchilleasD and Κεραυνός

AchilleasD

Original poster
MK7
Newbie
Mar 13, 2022
4
0
1
Μοντέλο
MK7
Μήπως να το εισάγω ως thread σε κάποια άλλη κατηγορία εντός του φορουμ, διότι δεν είμαι σίγουρος ότι θα το δουν εδώ... Τι λέτε;

Sansiro325

New member
MK7.5
Dec 7, 2021
63
9
8
Μοντέλο
MK7.5
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο,τυπου plug n play,τα παιρνω ετοιμα απο ενα ST,τα βαζω και τελειωσε,αν ηταν θα το εκαναν ολοι και ειναι ακριβο το κοστος συνολικα.Ας μιλησουν αυτοι που εχουν κανει την μετατροπη γιατι ειναι κατι που γενικα ενδιαφερει.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread