JimClark Original poster Pro Member Jul 7, 2011 446 3 18 46 Πατρατσέλλα cartalk.gr Μοντέλο MK6 ST Aug 3, 2017 Thread starter #1 Για μεταχειρισμένη, πού να κοιτάξω; Για πείτε κανα δυό απόψεις. Μου βγάζει διαρροή και ξερνάει από τις φούσκες...
Για μεταχειρισμένη, πού να κοιτάξω; Για πείτε κανα δυό απόψεις. Μου βγάζει διαρροή και ξερνάει από τις φούσκες...
kostg Staff member Elite Member Vip Team May 9, 2010 9,458 12 38 22 www.fiestamaniacs.gr Aug 3, 2017 #2 Επισκευή;
JimClark Original poster Pro Member Jul 7, 2011 446 3 18 46 Πατρατσέλλα cartalk.gr Μοντέλο MK6 ST Aug 3, 2017 Thread starter #3 Είναι ήδη ανακατασκευασμένη, γενικά είμαι σκεπτικός να την επισκευάσω... (+ το ότι δεν ξέρω που να ρωτήσω εδώ Θεσ/νίκη)
Είναι ήδη ανακατασκευασμένη, γενικά είμαι σκεπτικός να την επισκευάσω... (+ το ότι δεν ξέρω που να ρωτήσω εδώ Θεσ/νίκη)
M MadMan Pro Member Jun 1, 2018 513 1 18 Jul 29, 2018 #5 JimClark said: Είναι ήδη ανακατασκευασμένη, γενικά είμαι σκεπτικός να την επισκευάσω... (+ το ότι δεν ξέρω που να ρωτήσω εδώ Θεσ/νίκη) Click to expand... Ριξε μια ματια εδω autoparts4u.gr 1o χλμ Π.Ο Λαχαναγορας, Θεσσαλονικη Tα παιδια εκει ειναι απιστευτα..εξυπηρετουν στο μεγιστο και οι τιμες...πολυ τιμιες
JimClark said: Είναι ήδη ανακατασκευασμένη, γενικά είμαι σκεπτικός να την επισκευάσω... (+ το ότι δεν ξέρω που να ρωτήσω εδώ Θεσ/νίκη) Click to expand... Ριξε μια ματια εδω autoparts4u.gr 1o χλμ Π.Ο Λαχαναγορας, Θεσσαλονικη Tα παιδια εκει ειναι απιστευτα..εξυπηρετουν στο μεγιστο και οι τιμες...πολυ τιμιες