Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

arkas

Original poster
Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
0
0
45
θεσσαλονικη
www.facebook.com
προχτές πήγα να βγάλω την πίσω πινακίδα, έβγαλα την αριστερή βίδα, ολα καλά, η δεξιά δεν έλεγε να βγεί με τίποτα, έριξα μερικούς τόνους αντισκωριακό και wd, εκεί αυτήν, κάποια στιγμή κλότσησε και από σταυρόβιδα έγινε τελείως στρόγγυλη και πάλι τίποτα, έτσι πήρα μια σκύλα και προσπάθησα να την γυρίσω, το μόνο που κατάφερα είναι να γυρίζει η βίδα μαζί με την βάση που έχει τις βόλτες, τώρα τι κάνουμε; HELP!!!!
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • #5
Kωστα απο την βιδα που βγηκε θα μετρησεις με ενα παχυμετρο την διατομη της,εαν ειναι 8αρα θα παρεις ενα 8αρι τρυπανι και θα τρυπησεις την κολλημενη μεχρι να φυγει μονο το κεφαλη της,μολις πεσει το κεφαλι θα βγαλεις την πινακιδα να μην κανεις ζημια και θα σου μεινει μονο το σωμα της βιδας επανω στον προφυλακτηρα....τωρα εχεις 2 επιλογες 1) πιανεις το σωμα με μια σκυλα και προσπαθεις να το γυρισεις και βαζεις ενα ισιο κατσαβιδι κοντρα στον προφυλακτιρα και στην βαση για να μην σου γυρναει 2) πας σε καποιον και σου βγαζει και την βιδα και την βαση μαζι και σου βαζει μια καινουργια βαση ;)
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Μιχάλη αναφέρεται στην πίσω πινακίδα, η οποία βιδώνει πάνω στη λαμαρίνα του πορτ-παγκάζ, πιο συγκεκριμένα όχι ακριβώς πάνω στη λαμαρίνα, έχει από μία στρογγυλή μεταλλική βάση σε κάθε βίδα. Εγώ θα δοκίμαζα αυτό που έγραψε ο Πάνος παραπάνω, να βγάλω το πίσω πλαστικό κάλυμμα της πόρτας (εύκολο είναι, τρεις-τέσσερις βίδες δε θυμάμαι ακριβώς και κλιπς) και θα κοιτούσα μήπως κάνω κάτι από εκεί.
 
Βάζεις κατσαβίδι ίσιο κάτω απο το κεφάλι και την ανασηκώνεις (σαν λοστό) και μετά την ξεβιδώνεις. Βάλε ντρεμελάκι για να φτιάξεις στο κεφάλι πατούρα για να μπει κατσαβίδι.
..αλλιώς επέμβαση από μέσα.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
υπαρχει ένα ειικο σταυροκατσαβιδο για τετοιες βιδες που το "χτυπας" και ξεβιδωνει.

βεβαια τωρα η ζημια έγινε, οποτε καλυτερα να κανεις αυτο που λεει ο στελιος.
 
Σε αυτες τις περιπτώσεις αν δεν έχεις καλά εργαλεία δεν είσαι μάστορας!
Μπορείς να φας για πλάκα μια μέρα χωρίς να κάνεις δουλειά για να λύσεις μια βίδα (!)
Επειδή μου έχει τύχει τέτοιο σκηνικό που να μην λύνει η μία βίδα πινακίδας...αυτό που βοήθησε για να ξεβιδώσει ήταν μαζι με το κατσαβίδι να βοηθάω με περιστροφή της πινακίδας ταυτόχρονα...και έλυσε στο άψε σβήσε , αλλά στην περίπτωση που χαλάει το κεφάλι και έχουμε και την περιστοφή του σπειρώματος ...μόνο ντρεμελάκι και "λοστάρισμα"  μεταξύ βίδας και πινακίδας για να σταματίσει να γυρνάει το σπείρωμα. Διαφορετικά λύσιμο από μέσα! 
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread