Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Panos86GR

Original poster
Newbie
Σεπτ. 24, 2012
2
0
0
Για σας παιδιά χθες παρέλαβα το καινούριο μου fiesta ! Έχω μια απορία όμως όταν το οδηγάω έρχεται μια άσχημη έντονη μυρωδιά ακριβώς όπως μυρίζει ο δίσκος ή τα τακάκια . Λέτε να είναι φυσιολογικό επειδή είναι καινούριο ? να τονίζω ότι το κάνει συνεχεια και χωρίς να το πιέσω. δηλαδή όπως κινούμε χωρίς να φρενάρω ή να αλλάξω ταχύτητα απλά μυρίζει.
 
Αν βρίσκεσαι σε κάποιο ανοιχτό δρόμο μετά από κανένα 5λεπτο σταμάτα χωρίς να το πιέσεις στα φρένα σε κάποιο πάρκινγκ ή σε κάποιο άνοιγμα του δρόμου κ κάνε έλεγχο με το χέρι σε όλες τις ζάντες για τυχόν υπερθέρμανση από φρένα. Ρεγουλαρισμένο το χειρόφρενο πολύ μου κάνει αλλά υπάρχει κ μια μικρή πιθανότητα να είναι από το στρώσιμο που θέλουν οι μπροστινοί δίσκοι που καμιά φορά κ χωρίς να πιέζεις τα φρένα μυρίζουν. Αν είναι από υπερθέρμανση φρένων θα το καταλάβεις με το χέρι αλλά κ με την μυρωδιά στου τροχού που θα έχει το πρόβλημα. Αν ήταν από δισκόπλατο θα στο έκανε μόνο σε  παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα σε πολύ ανηφορικό δρόμο ή πάρκινγκ  στα ζορίσματα..εκτός αν τον "κατάπιανε" από την διαδρομή εργοστάσιο-αυτοκινητάμαξα-καράβι-αυτοκινητάμαξα και τον άναψαν θα θέλει μερικά χιλιόμετρα για να ξεβρομίσει ! 
 

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
κανε κανα 500χιλιομετρα να στρωσει λιγο και ο δισκος και το φρενο και αν δεις οτι η μυρωδια μενει πηγαινε αντιπροσωπεια!
 

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
36
Πειραιάς (Καλλίπολη)
moican said:
κανε κανα 500χιλιομετρα να στρωσει λιγο και ο δισκος και το φρενο και αν δεις οτι η μυρωδια μενει πηγαινε αντιπροσωπεια!
ναί όντως, κάνε το έτσι...και εγώ όταν το είχα πρωτοαγοράσει, έτσι ήταν
 

Panos86GR

Original poster
Newbie
Σεπτ. 24, 2012
2
0
0
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά ! σιγά σιγά αρχίζει και ξεμυρίζει σήμερα μύριζε ελάχιστα μόνο στα φανάρια και παρα πολύ λίγο, μάλλον όντως ήταν λόγο ότι είναι καινούριο.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread