Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

mentadexx

Original poster
Newbie
Jun 20, 2014
1
0
0
Καλησπέρα!
Πρόσφατα αγόρασα για το fiesta μου (μοντέλο 2005) καινούριες κλειδαριές, οι οποίες περιλαμβάνουν στο σετ ένα κλειδί και σκοπεύω να πάω σε κλειδαρά για αντίγραφο.
Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη μίζα και τον προγραμματισμό των κλειδιών. Θα μπορέσω μόνο με ένα κλειδί (αυτό που περιλαμβάνεται με τις κλειδαριές) να βάλω μπρος το fiesta η θα πρέπει να τρέξω σε αντιπροσωπείες και συνεργεία;
Βασικά προβληματίστηκα επειδή ψάχνοντας στο ίντερνετ, οι περισσότεροι λένε ότι χρειάζονται δυο κλειδιά (αυθεντικά) για τον προγραμματισμό...
Ευχαριστώ!
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Καλά διάβασες, χρειάζονται δύο κλειδιά για να κάνεις μόνος σου τον προγραμματισμό. Με ένα που έχεις (= κανένα γιατί αυτό ανοίγει μόνο τους αφαλούς των κλειδαριών, όχι το immobilizer), χρειάζεται να πας στην αντιπροσωπεία, εκτός κι αν σε εξυπηρετήσει κανένας "γκατζετάκιας" κλειδαράς.
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
Αντιγραφα κλιεδιων μπορουν να σου φτιαξουν κλειδαραδες που ασχολουνται με το αντικειμενο. εκτος αυτου μπορεις να παρεις ενα blank κλειδι η ακομα και κλειδι μεταχειρσμενο με αλλους κωδικους και να το "ταιριαξεις" με τις συχνοτητες του δικου σου εγκεφαλου. Το εχω κανει 3 φορες σε διαφορετικες μαρκες αυτοκιντητων στο Τασο στο Πολυγωνο ο οποιος ξεκλειδωνει εγκεφαλους, αντιγραφει κλειδια, καταργει immo κτλπ.  τις 2 φορες μου χαλασε το κλειδι απο φθορα πηρα λοιπον μεταχειρισμενα απο το Ebay εβγαλα τον εγκεφαλο του τα πηγα στο χερι και μου copιαρε τις συνχοτητες του εγκεφαλου στα κλειδια ,αφου πρωτα εσβησε τα κλειδια.Τη 3η απλα ηθελα 2ο κλειδι για το αμαξι για spare. Αξιοπιστια εργασιας 99,99%. το αμαξι που εδωσα πρν απο 15 μερες δουλευε με 2 κλειδια και τα 2 φτιαγμενα οπως περιγραφω 5 χρονια δεν ειχαν παθει το παραμικρο malfunction. !!Στις μερες μας δεν υπαρχει κατι που να μην μπορει να γινει αρκει ο ανθρωπος που θα πας να εχει τα καταλληλα εργαλεια κ τη γνωση. To κοστολογιο ειναι σαφως μικροτερο ενδεικτικα η μια αντιπροσωπια εδινε το κλειδι 150 ευρω + 30 προγραμματισμος. Εγω εδωσα 20 για το κλειδι και 70 στο προγραμματιστη/κλειδαρα.μετα την 2η φορα μου εκανε τιμη fix 50ευρω.Επειδη φανταζομαι ειναι για το καλο ολων δεν θα θεωρηθει διαφημιση:

http://x-tuning.gr/
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread