Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Και εμεις χαρηκαμε πολυ Μαριε! Ελπιζω την επομενη φορα να σας δουμε για πιο πολλες ημερες

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Να πω κ ενα μεγαλο μπραβο στον τεραστιο Πανουλη απο τον Βολο που μας εκανε την τιμη και περασε ενα ωραιο Σ.Κ. μαζι μας, και χαρηκα που γνωρισα και απο κοντα τον Κωστα με την STαρα του!! biggrin tease :-* :D

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
περάσαμε ένα φανταστικό σαββατοκύριακο στην συμπρωτεύουσα,μακαρι να κρατούσε κι αλλο....κι αλλο.... κι αλλο....  biggrin για ακομα μια φορα καναμε τον πανικο μας...  :D :D κατ' αρχάς να ευχαριστησουμε ολα τα παιδια που μας τιμησαν με την παρουσια τους και που μας εδωσαν την ευκαιρια να τους γνωρισουμε κι απο κοντα... τον arkas (Κωστα) , Simeonidhs RT(Γιώργο), giannis mk7+αδερφος του , Halk! χαρηκα που ξαναειδα τον Γρηγορη+Βασούλα (grg019+withoutfiesta) και πανο(m@kro)! ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα παλι και να περάσουμε παλι τοσσο ομορφα..... ;D δυστυχως φωτο ειμαι η μοναδική που δεν τραβηξα, το πιστευετε? ??? αναμενω κι εγω απο τους υπολοιπους...  ;D

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Μπραβο ρε maniacs...Παντα τετοια...Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να ερθω κι εγω....Περιμενουμε κι αλλο υλικο...Ξεζουμιστε τις καμερες....

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
Andreas19 said:
Να πω κ ενα μεγαλο μπραβο στον τεραστιο Πανουλη απο τον Βολο που μας εκανε την τιμη και περασε ενα ωραιο Σ.Κ. μαζι μας, και χαρηκα που γνωρισα και απο κοντα τον Κωστα με την STαρα του!! biggrin tease :-* :D

αφού ξέρεις ρε φίλε ότι δεν μπορώ μακριά σας...... biggrin biggrin biggrin tease tease έτσι κι'αλλιός τα χιλιόμετρα τα έχω για πλάκα. μακάρι να ήμασταν ποιο κοντά να τα λέμε συχνότερα. :(

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
1
0
47
θεσσαλονικη
www.facebook.com
Andreas19 said:
χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους απο κοντα αν και δεν σας χορτασα λογω δουλειας περιμενω τωρα πως και πως την επομενη εκδρομη και θα ειμαι εκει. ειστε απιστευτο παρεακι

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Στα μέχρι τώρα ντοκουμέντα είστε πολύ ήσυχοι για βγαλτε στη φόρα κ τα υπόλοιπα....  winkwink whistling

Πάντα τέτοια κ καλύτερα Maniacs  beer

Simeonidhs RT

Member
Oct 7, 2010
258
0
0
Thessalonikh
Lucifer said:
Στα μέχρι τώρα ντοκουμέντα είστε πολύ ήσυχοι για βγαλτε στη φόρα κ τα υπόλοιπα....  winkwink whistling

Πάντα τέτοια κ καλύτερα Maniacs  beer
Ποιος/ια μίλησε????Να παρουσιαστεί...Είπαμε θα τα κρατήσουμε κρυφά τα υπόλοιπα...
Αφού ούτε πατήματα έγιναν ούτε αναβάσεις ούτε βάζαμε παράνομα στοιχήματα άμα θα περάσει το corsaki....και δεν κάναμε ηχορύπανση ούτε ήπιαμε μπύρες ούτε πειράξαμε σερβιτόρες....και δεν έφαγε ο Αντρέας τα κέικ των κοριτσιών....(σοκολάτας!!!)αααααααχ0α0χα0χ0α0χ0α :D :D :D

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Αρα κάνατε όλα τα παραπάνω.....κ ακόμα περισσότερα.....

ότι γίνεται μαθαίνεται  ;)

Δε χρειάζεται να παρουσιαστώ....

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
και εγώ με την σειρά μου να πω,πως πέρασα υπέροχα πάνω, η θεσσαλονίκη είναι μία πολύ όμορφη πόλη αλλά θέλει μέρες να έχεις μπροστά σου ώστε να την χαρείς όπως πρέπει
χάρηκα που γνώρισα τον ψηλό γιώργο,τον γιάννη με τον δίδυμο αδερφό του,τον halk(τον φαντάρο) αλλά και τον κώστα (arkas) με την stαρα του (με την υγραεριοκίνηση)
επίσης χάρηκα που είδα τον πανούλη μου και τον γρηγόρη με την βασούλα
ελπίζω να σας ξαναδούμε σύντομα απάνω-κάτω κάπου βρε παιδιά

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Φανταστικη η συμπρωτεύουσα...περασαμε τελεια αλλα θα συμφωνησω με τον Ιακωβο οτι ηταν πολυ λιγες οι μερες και δεν την χαρηκαμε οπως επρεπε!!!

χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τον Κωστα,τον Γιαννη και τον διδυμο αδερφο του,τον πανο(halk),τον Γιωργο και που ξαναειδα απο κοντα τον Γρηγορη και την Βασω αλλα και τον Μ@κρο με το φανταστικο τριχωτο χερακι του  :p :p :p

αλλα και να ευχαριστω για ακομα μια φορα τους τεσσερις τελευταιους οι οποιοι μας εκαναν ολη την ξεναγηση,μας πηγαν στα καλυτερα,και περασαμε υπεροχα!!!

θα τα ξαναπουμε συντομα....

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Κάνα πατηματάκι κάνατε η τσάμπα τόσα χιλιόμετρα?? Για μπείτε στο ψητό giggle giggle

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
StuparArt said:
Κάνα πατηματάκι κάνατε η τσάμπα τόσα χιλιόμετρα?? Για μπείτε στο ψητό giggle giggle
εγώ με τον ποντικό ανοίξαμε με κάτι παιδάκια giggle giggle

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
StuparArt said:

ουτε ενα Νικολα...βασικα εγιναν 2 αλλα οποιος απο τους 2 θελει ας φανερωθει απο μονος του ;)

Simeonidhs RT

Member
Oct 7, 2010
258
0
0
Thessalonikh
nos7 said:
ουτε ενα Νικολα...βασικα εγιναν 2 αλλα οποιος απο τους 2 θελει ας φανερωθει απο μονος του ;)
Ε ναι....Δύο αλλά πολύ χαλαρά... :)
Εγώ νομίζω είδα ένα μαύρο....να τα δίνει με ένα άσπρο αλλά δεν λέω τίποτα.....γκούχου γκούχου.... χεχε :p

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
nos7 said:
ναι ναι για πες τι έχεις να πεις.... ο ένας λοιπόν με το μαύρο όπως είπε ο Γιωργος εγω ήμουν!!! Καλο το άνοιγμα δε μπορείς να πεις

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
StuparArt said:
Βρε κρυφτούλι παίζετε?? Για πείτε διαφορές και specs. ;D ;D

Θα γράψω εγώ, μια και που ήμουν παρών  giggle  Nos7 (1.6 sport, τετρακάβαλος + αποσκευές, 17") vs Grg019 (1.4 ghia, δικάβαλος + ενισχυτές + sub, 16"), 1η, 2α, αρχές τρίτης σχεδόν κόπιο, μέσα τρίτης και μετά άρχισε να ανοίγει η διαφορά υπέρ του Nos7 και μετά κόκκινο φανάρι οπότε και έληξε. Δε θυμάμαι αν κούμπωσε και τετάρτη  ::)  Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Πολύ κόκκινο φανάρι πάντως αυτή η Θεσσαλονίκη... Σε κάθε διασταύρωση σταμάτα-ξεκίνα... Από κει και πέρα μου άρεσε η πόλη, είχε πολύ κόσμο και πολλή νυχτερινή ζωή, οι βόλτες στα σοκάκια στα λαδάδικα ήσυχες και γραφικές, δύσκολο parking και αρκετό μποτιλιάρισμα. Ευτυχώς μας έκανε και καλό καιρό και είχαμε τη δυνατότητα να τη γυρίσουμε με τα πόδια αλλά και με τα φιεστάκια μας. Και φυσικά respect στα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη αλλά και στον Γρηγόρη από τη Βέροια με τις ξεναγήσεις και την παρέα τους!
Α, την καλή ατάκα την είπα στο βιντεάκι νωρίτερα  ;)

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread