Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλημέρα το νέο περίεργο που αντιμετωπίζω αυτό τον καιρό είναι ότι δύο φορές μου έχει ανάψει το λαμπάκι με το γρανάζι και θαυμαστικό, την πρώτη θυμάμαι εκεί που οδηγούσα κατέβασα από 3η 2α άναψε σφύριξε για ένα δευτερόλεπτο και έσβησε όλα καλά,
Δεύτερη φορά σήμερα περίμενα στην διασταύρωση να ξεκινήσω στρίβω το τιμόνι και το νιώθω βάρη κοίταω στο ταμπλό βλέπω πάλι αυτό το λαμπάκι, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έσβησε και το τιμόνι ήταν μια χαρά. Τι γίνεται ρε παιδιά γνωρίζει κάποιος?? Ford fiesta diesel 1.4 2010

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Αν εχεις forscan ελεγξε το αν θελεις για κωδικο βλαβης, αλλιως σε συνεργειο το οποιο να εχει διαγνωστικο για φορντ.

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Αν βάρυνε το τιμόνι τότε πιθανότερο να είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα, ξεκίνα με μέτρημα μπαταρίας και δυναμό

• Like
Αντιδράσεις: vagelis and Κεραυνός

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Χαίρετε. Τούτο φάνηκε;
View attachment 1737
Ναι αυτό ακριβώς!! Αλλά να έκανε υπερθέρμανση δεν νομίζω γιατί μόλις ένα τέταρτο δούλευε το αμάξι σήμερα το πρωί
Αν βάρυνε το τιμόνι τότε πιθανότερο να είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα, ξεκίνα με μέτρημα μπαταρίας και δυναμό
Άρα πάω σε ηλεκτρολόγο και του λέω να μετρήσει δυναμό και μπαταρία για αρχή

Peris_G4

Rookie
Mar 19, 2024
18
4
3
Μοντέλο
MK8
Ναι αυτό ακριβώς!! Αλλά να έκανε υπερθέρμανση δεν νομίζω γιατί μόλις ένα τέταρτο δούλευε το αμάξι σήμερα το πρωί

Άρα πάω σε ηλεκτρολόγο και του λέω να μετρήσει δυναμό και μπαταρία για αρχή
Αν έχεις πολύμετρο δοκίμασε να μετρήσεις μόνος σου μπαταρία κ δυναμό. Θέλεις 12,5+ Volt στη μπαταρία και όταν είναι αναμμένο το αυτοκίνητο 14,7 Volt για δυναμό.
Να πάρεις μια ιδέα μόνος. Αν δεν διαπιστώσεις κάτι περίεργο τότε πήγαινε ηλεκτρολόγο και ότι σου πρότειναν προηγουμένως

• Like
Αντιδράσεις: vagelis

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Μετρήθηκε μπαταρία και δυναμό όλα τέλεια λέει ο ηλεκτρολόγος, δεν έχεις θέμα από αυτά, κάποιος μου είπε ότι μπορεί να φταίει το καντράν και ότι στα Fiesta είναι προβληματικά τα καντράν και κάνουν βραχυκύκλωμα, ισχύει αυτό έχει τύχει σε κανέναν??

Peris_G4

Rookie
Mar 19, 2024
18
4
3
Μοντέλο
MK8
Μετρήθηκε μπαταρία και δυναμό όλα τέλεια λέει ο ηλεκτρολόγος, δεν έχεις θέμα από αυτά, κάποιος μου είπε ότι μπορεί να φταίει το καντράν και ότι στα Fiesta είναι προβληματικά τα καντράν και κάνουν βραχυκύκλωμα, ισχύει αυτό έχει τύχει σε κανέναν??
Το έχω ξαναδιαβάσει αυτό που αναφέρεις εδώ στο forum, οπότε ναι μπορεί να είναι από εκεί το θέμα

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Το έχω ξαναδιαβάσει αυτό που αναφέρεις εδώ στο forum, οπότε ναι μπορεί να είναι από εκεί το θέμα

Και αν είναι από το καντράν τι πρέπει να αλλάξω όλο το καντράν η μπορουν να το διορθώσουν?

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Αν θέλεις οπως προειπα πηγαινε καπου που να εχουν διαγνωστικο για Φορντ ειδικο.
Ειδάλλως αν θελεις παρε forscan να το διαβασεις.
Πιθανως εχει καποια βλαβη η οποια μονο σε ειδικο φορντ διαγνωστικο διαβαζεται.

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Αν θέλεις οπως προειπα πηγαινε καπου που να εχουν διαγνωστικο για Φορντ ειδικο.
Ειδάλλως αν θελεις παρε forscan να το διαβασεις.
Πιθανως εχει καποια βλαβη η οποια μονο σε ειδικο φορντ διαγνωστικο διαβαζεται.
Δεν έχει στην περιοχή μου κάτι τέτοιο είμαι σε επαρχία αλλά θα ψάξω να βρω το πιο κοντινό και να κλείσω ένα ραντεβού να πάω κάποια στιγμή. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread