Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostaskv

Newbie
Mar 22, 2013
5
0
0
34
Χολαργός
DarthFiesta said:
οι δισκοι σ εχουν χαλασει?ποσα χλμ εχεις κ πρεπει να αλλαξεις δισκους..sorry που σε ρωταω αλλα μ κανει εντυπωση για τους δισκους, εκτος αν θελεις να βαλεις μεγαλυτερους...

82.000χλμ ασε και ολα ταπα.. και για γνησια απο την ford  430Ε και δεν λεει

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Σε EBC (made in UK) οι εμπρός δίσκοι παίζουν στις 130 λίρες και οι πίσω στις 90 λίρες. Μιλάμε πάντα για χαρακτούς (turbogroove ή ultimax). Οι απλοί είναι πιο φθηνοί. Σε αυτά πρόσθεσε και 30-40 λίρες μεταφορικά.
Αν θέλεις κάτι εντελώς φθηνό και απλό, ψάξε από Ελλάδα σε διαφορετικές (πέραν της ford) φίρμες. Απλά θα αναζητήσεις σε μαγαζιά εκτός αντιπροσωπείας.
Τα 430 ευρώ που γράφεις παραπάνω μόνο για δίσκους μου φαίνονται πολλά πάντως.

Link 1
Link 2

kostaskv

Newbie
Mar 22, 2013
5
0
0
34
Χολαργός
arkas said:
εγω πριν λιγες μερες που ρωτησα σε αντιπροσωπεια μονο για δισκους μου ειπε 200
τα 430 μου φαινονται κι εμενα  πολλα
εγω σκεφτομαι για το δικο μου αυτα
http://viewitem.eim.ebay.gr/FORD-FIESTA-ST150-FRONT--REAR-DrilledGrooved-Brake-Discs--BREMBO-Pads/290749762239/item

Τα λεφτά αυτά είναι και για δίσκους και για τακάκια

δίσκοι μπροστά 63x2 126E
δίσκοι πίσω      52x2 104E
τακάκια μπροστά  115,64Ε
τακάκια πίσω        92,30Ε
σύνολο              437,94Ε

απλά από το συνεργείο μου είπαν ότι μπορώ να τα βρω πιο φτηνά από έξω ή στα ίδια λεφτά αλλά καλύτερη ποιότητα

vagma

Hero Member
kostaskv said:
Τα λεφτά αυτά είναι και για δίσκους και για τακάκια

δίσκοι μπροστά 63x2 126E
δίσκοι πίσω      52x2 104E
τακάκια μπροστά  115,64Ε
τακάκια πίσω        92,30Ε
σύνολο              437,94Ε

απλά από το συνεργείο μου είπαν ότι μπορώ να τα βρω πιο φτηνά από έξω ή στα ίδια λεφτά αλλά καλύτερη ποιότητα

τα τακακια ειναι πολυ ακριβα...........70 για μπροστα και 50 για πισω σε ferodo premier

kostaskv

Newbie
Mar 22, 2013
5
0
0
34
Χολαργός
vagma said:
τα τακακια ειναι πολυ ακριβα...........70 για μπροστα και 50 για πισω σε ferodo premier

τακάκια βρήκα μπρος-πίσω mintex με κανένα 50Ε.. Αλλά δίσκους δεν βρίσκω πιο φτηνούς από τους μαμά σε ίδια ή καλύτερη ποιότητα

billz

Member
Oct 13, 2010
226
0
0
PATRA
Οι δισκοι οι μπροστα του ST μπαινουν στις δαγκανες του 1600?επισης οι πισω δισκοι κομπλε με ντιζα για μετατροπη σε 1600 π εχει ταμπουρα ποσο λετε να κανει περιπου????(οποιος ενδιαφερετε να μου πουλησει δικα τ καλοδεχουμενος)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
billz said:
1- Οι δισκοι οι μπροστα του ST μπαινουν στις δαγκανες του 1600?
2- επισης οι πισω δισκοι κομπλε με ντιζα για μετατροπη σε 1600 π εχει ταμπουρα ποσο λετε να κανει περιπου????
1 - και να μπαίνουν δεν θα έχεις μεγάλες διαφορές με τα μαμά που έχεις τώρα + ότι δεν είναι φρένα αυτά για αυτό που κάνεις
2 - μην ρωτά πολλά εδώ,κοίτα σε αυτή την ενότητα γιατί δεν είχανε και τα έβαλαν...έτσι το πήραν το αμάξι τους

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ναι, 300 και 280... Και μπορεις να τους παραγγειλεις με τρυπες, με χαρακιες ή και με τα δυο...

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
ειναι σκληρο μεταλλο οι mtec ειχαμε παραγγειλει για ενα 172 και μαλιστα αποδειχτηκε αρκετα καλο VFM , με μαμα τακακι θα στο φαει σε 10 βολτες ειδικα αν προσθεσεις και τα extra features grooved η Drilled!Θελει να βαλεις αντιστοιχα med to hard paste pads απο οτι θυμαμαι μετα την αποτυχια των ΟΕΜ pads ειχαν βαλει pagid S η RSC. .παντως μονο το τακακι κοστισε πολλα!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Άρα Ximiki Veltiosi εγκρίνεις, σωστά; Πάντως οι EBC turbogroove που έχω τώρα, μετά από κοντά 100.000 χιλιόμετρα έχουν ένα μικρό χειλάκι (μπροστά λίγο περισσότερο απ' ότι πίσω) και τακάκια έχω αλλάξει δύο φορές, κοντά στις 80.000 που αντικατέστησα τα mintex με τα μαμά motorcraft (πάλι μπρος-πίσω).

scorpion said:
Kostg...καρφώνεσαι..... giggle giggle

Γιατί χώνεσαι εσύ και βάζεις ιδέες; Άντε κάτσε ήσυχος μην έρθω από εκεί.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread