Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Spring.n

New member
Oct 2, 2017
69
0
0
Δεν τις ειχα δει. Σου πα οτι δεν το γνωριζα. Και εγώ ευχαριστώ.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Μια μόντα που απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν παιδιά, ή τεςπα για όσους έχουν επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Οι άλλοι προχωρήστε απλώς για ενημέρωση  :D

Μιας και το Fiesta δεν έχει φωτισμό ποδιών για τους πίσω επιβάτες, και καθώς ούτε το Kuga είχε, αποφάσισα να το διορθώσω και στα δύο, προσθέτοντας φώτα για τα πόδια στους πίσω επιβάτες, κάτι που κάνω συνήθως σε όλα τα αυτοκίνητά μου που δεν έχουν τέτοια φώτα.

Βέβαια στο Kuga ήταν πιο δύσκολο και ακριβό, καθώς τα ambient LED έκαναν 70€ έκαστο και ήθελαν ειδικά clips και connectors, ενώ στο Fiesta αρκούσε να πάρω καλώδια και υποδοχές Τ10. Και στα δύο η διαδικασία ήταν ίδια, τραβώντας γραμμές από τα αντίστοιχα φώτα στις μπροστινές θέσεις, οδεύοντας μέχρι το κάτω μέρος των μπροστινών καθισμάτων, και βρίσκοντας ένα καλό τρόπο για να τα στερεώσω (και πάλι του Kuga ήταν πιο δύσκολο γιατί ήταν ολόκληρο το LED fixture, ενώ στο Fiesta αρκούσε να σφηνώσω κάπου το T10 base).

Αρκετή δουλίτσα, ειδικά στο Kuga, που ήθελε και ειδικό εργαλείο τύπου Stanley FatMax Stripper, που ευτυχώς είχα, αλλά job done, και με αρκετά καλό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετο bonus στο Kuga ότι τα LEDs είναι ταυτόχρονα και μέρος του ambient φωτισμού, ενώ στο Fiesta είναι απλό άσπρο φως, έβαλα και 4 δυνατά canbus LEDs και τέλος.
 

nexus

Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
550
12
18
Αθήνα
Photos or it didnt happen... tease.

Πλάκα κάνω!!! Ωραία προσθήκη τα πίσω φώτα!

Βάλε βέβαια και καμια φώτο να δούμε το αποτέλεσμα. Λευκά led τελικά έβαλες?

Σαν μια εναλλακτική λύση, αν θέλει κάποιος ambient lighting, να φωτίζουν δηλαδή συνέχεια τα φώτα και να παίζεις και με το χρώμα/ένταση,υπάρχει και αυτό το κιτ από osram https://www.amazon.de/Osram-LEDambient-Fahrzeug-Innenraumbeleuchtung-Fernbedienung-Faltschachtel/dp/B00YXDPYOW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1552806252&sr=8-1&keywords=osram+ambient+light
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Για το Kuga (ο φωτισμός είναι ρυθμιζόμενος σε χρώμα και ένταση, όπως ο υπόλοιπος ambient)

Υλικά
ouxgtd.jpg


Αποτέλεσμα
2vbaesk.jpg


Για το Fiesta, με δυνατά (8 SMD) άσπρα LEDs, που ανάβουν μαζί και ταυτόχρονα με τα μπροστά

j5yro8.jpg
 

carlover7

Newbie
Apr 10, 2017
5
0
0
Ποίος είναι ο σωστός τρόπος για να βάλουμε λεντ στα προβολάκια ομίχλης; Τα τσιπάκια (c6 led h11) πρέπει να είναι κάθετα ή οριζόντια;
 

Sonic

Pro Member
Nov 9, 2016
576
2
18
32
Αθήνα
www.facebook.com
Καλημέρα carlover7!! Οι λάμπες μπαίνουν με συγκεκριμένο τρόπο. Υπάρχουν κάποιες εγκοπές στη βάση των προβολεων όπου κουμπώνεις την λάμπα και κάνεις μια μικρή κλίση αριστερα ή δεξιά για να ασφαλίσουν. Τρόποι για να κουμπώσεις τις λάμπες στα προβόλια είναι ή να βγάλεις το φανάρι και να ξεφισώσεις και να αλλάξεις την λάμπα (προτιμότερο για μένα) ή να στρίψεις τις ρόδες λίγο αριστερα-δεξιά αντίστοιχα για να έχεις λίγο χώρο στο θόλο ώστε να ξεβιδώσεις 1-2 βίδες από την πίσω μεριά του προφυλακτήρα και να τις αλλάξεις. 
 

CK1

New member
Feb 6, 2015
64
1
8
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν αλλάξω τους λαμπτήρες της όπισθεν με led αν θα υπάρχει πρόβλημα με canbus; Μιλάω για led osram ή Philips.
 

CK1

New member
Feb 6, 2015
64
1
8
τις εχω αλλαξει στο st μου, κανενα προβλημα.
Ευχαριστώ, τις άλλαξα και εγώ μαζί με της πινακίδας και τις Η7 μπροστά.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread