Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

gkantrik

Original poster
Newbie
Feb 26, 2017
1
0
0
Σας χαιρετώ όλους μιας και είμαι νέος στο forum.Eχω ένα fiesta tdci 1.4 2004 το οποίο μου βγάζει συχνά eac fail με κωδικό p0002.Άλλοι μου λένε φίλτρο, το άλλαξα ,άλλοι προθερμάνσεις, τις άλλαξα ο μάστορας που το άφησα μου είπε βαλβίδα στη φλογέρα..πιθανών.......γνωρίζει κανείς κάτι ? Ευχαριστώ..

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Το χω ποστάρει αλλού αυτό, διότι μου είχε τύχει.

http://www.fiestamaniacs.gr/forum/http://fiestamaniacs.gr/phpbb5/viewtopic.php?p=159024#p159024

Δε μπορούσα να πάω πάνω από 20km/h και σερνόμουν στην κυριολεξία και ο μηχανικός που το πηγαίνω μου είχε πει τηλεφωνικά ότι φταίει η μπαταρία. Αδυνατούσα να το πιστέψω. Το επόμενο πρωί, ήρθε και μου έβαλε απλώς μια άλλη μπαταρία. Το σφάλμα έφυγε και με όλα μια χαρά. Άλλαξε μπαταρία λοιπόν.

gazmas

New member
Apr 13, 2013
60
0
6
το eac fail συνηθως είναι αστοχία της πεταλούδας γκαζιού.Το έχω πάθει και εγώ ,και ηταν πεταλούδα

Tasos tdci

Newbie
Jul 24, 2017
2
0
0
Καλησπέρα παιδιά ειμαι νέο μέλος εχω ένα φιέστα πετρέλαιο 1400 του 2004 εχω θέμα μου βγάζει ενα eac fail οχι συνέχεια ομως εχω κάνει περίπου 3000 χλμ με το πρόβλημα το πήγα σε ηλεκτρολόγο οκ καλά τα ρεύματα του το πήγα αλλα κάτι βαλβίδες πίεσης τπτ μέτρησα την αντλία πάλι τίποτα ξέρει κανεις τι μπορεί να είναι το αμάξι μου κόβει όταν παω να ανεβάσω πάνω από 3.000 στροφες

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1500931127[/time]
Παρένθεση μου είπαν οτι αν ηταννπεταλουδα στα τόσα χλμ θα είχες μένει

Tasos tdci

Newbie
Jul 24, 2017
2
0
0
Όχι την πεταλούδα δεν μου τηννπειραξαν γιατί η βλάβη έβγαζε ποσότητες καυσίμου για αυτό και πήγαν αμέσως στην τρόμπα  οποτε τηννεβγαλαν και την καθάρισαν  τωρα δουλεύει κανονικά και το αμάξι ακούει καλύτερα από πολη χαμηλά πριν δυσκολευόταν ελπίζω να ήταν μόνο αυτο αλλα θαβκοιταξω για καθαεισμα πεταλούδας ευχαριστώ πόλη για το χρόνο σας και την πιθανή λυση

sahian91

Newbie
Feb 9, 2017
8
0
0
Καλησπέρα παιδιά, κι εμένα μου έβγαλε  το ίδιο το δικό 1.4 tdci και μιλώντας με έναν μάστορα μου είπε ότι θέλει ο η εισαγωγή η πεταλούδα και μερικά ακόμη μέρη που κρατούν υπολείμματα καθαρισμό. Βέβαια εμένα άρχισε να εξάγει και λίγο περισσότερο καπνό πισω. Στο youtube δείχνει εναν τρόπο να γίνει αυτός ο καθαρισμός χωρίς να λύσεις τίποτα. Το έχει κάνει κανείς; Ο μάστορας θέλει ένα 100αρικο και είπα να το γλιτώσω!
https://youtu.be/3agltbN4C7M

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Δε γνωρίζω ακριβώς. Πάντα καθαρίζω την πεταλούδα εκτός του αυτοκινήτου με σπρέυ καρμπυρατέρ. 4 βίδες βγάζεις, ένα κολλάρο και μια φύσα.

Redi

Newbie
Σεπτ. 22, 2026
1
0
1
Μοντέλο
MK6
I would like to summarize the history of the problem with my Ford Fiesta 1.4 TDCi, as this may help with the diagnosis:

• The manual fuel primer pump failed/broke .
  • It was replaced with a new primer pump .
  • The following day, the car started showing "EAC FAIL" and would not respond to the accelerator above approximately 2,000 RPM .
  • I replaced several fuel-related sensors , including the upper red sensor, the middle green thin sensor, and the lower sensor, which had a significant amount of black sludge/deposit on it.
  • I replaced the MAF/airflow meter , and the engine warning light/check engine light went off .
  • I had the injectors tested on a test bench . Only 1 injector passed , while the other 3 failed.
  • I then replaced the injectors. I currently have 4 injectors installed: 2 are performing correctly, while 2 are not spraying properly , although all 4 passed the electrical test .
  • The EAC FAIL warning usually appears when the engine is cold, especially in the morning , but it can also occur during the day.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread