Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για λόγους ασφαλείας για να μπορέσετε να συνδεθείτε θα πρέπει να κάνετε επαναφορά κωδικού βάζοντας το e-mail που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας.
Επαναφορά κωδικού
  Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 0 guest views remaining

Johnster

Original poster
Member
Aug 17, 2015
140
2
18
Καλησπέρα, μου ανάβουν ξαφνικά μόνο τα πορείας, ούτε τα θέσεως ούτε τα προβολάκια. Μετά από ψάξιμο μου είπε ο μηχανικός οτι φταίει ο διακόπτης φώτων και κάνει 50 ευρώ μεταχειρισμένο και 250 νέος και έχει δουλειά πολύ καθώς δεν υπάρχει πουθενά να το παραγγείλει. θεωρείτε αφενός οτι ισχύει σαν διάγνωση και δεύτερον όντως δεν υπάρχει το ανταλλακτικό;
 

Panos693

New member
MK7
Apr 30, 2020
71
11
8
Central Greece
Μοντέλο
MK7
Φίλε καλησπέρα, εγώ θα έλεγα να κάνεις από μόνος σου κάποιους ελέγχους σε πρώτη φάση να αποκλίσεις δηλαδή κάποια ενδεχόμενα και έπειτα να το πήγαινες για μια δεύτερη γνώμη και σε κάποιον άλλο μηχανικό (χωρίς να κρίνω την δουλειά του μηχανικού σου, απλά καθαρά για δεύτερη γνώμη ώστε να διασταυρώσεις την διάγνωση). Εγώ θα κοιτούσα αρχικά τις ασφάλειες που βρίσκονται δίπλα στην μπαταρία (έχει σχεδιάγραμμα ποια ασφάλεια αντιστοιχεί σε τι), έπειτα θα κοιτούσα όσο μπορούσα τις καλοδιώσεις που φεύγουν απ τα φανάρια και τα προβολάκια μήπως υπάρχει κάποιο φθαρμένο καλώδιο ή και κομμένο με αποτέλεσμα να σου επιστρέφει ρεύμα και να δημιουργείται αυτό που περιγράφεις. Αν όλα είναι καλά μέχρι εδώ θα προσπαθουσα να βγάλω τον διακόπτη, σίγουρα υπάρχουν αναλυτικά βίντεο στο YouTube ώστε να δω μην τυχόν έχει σπάσει ή κοπεί κάποια επαφή ή κάτι δεν πατάει καλά.
Όσο για το ανταλλακτικό καινούργιο σε αντιπροσωπεία βρίσκεις σίγουρα, άντε να περιμένεις μια εβδομάδα αν δεν το έχουν βέβαια το κόστος θα είναι μεγάλο γιατί μιλάμε για καινούργιο ανταλλακτικό, τώρα για μεταχειρισμένο επίσης πιστεύω ότι μπορείς να βρεις εύκολα με μια έρευνα στο car (υπάρχουν πολλοί που πουλάνε ανταλλακτικά από τρακαρισμένα αμάξια).
 

George.B.

Rookie
Dec 9, 2019
39
12
8
Μήπως θα ήταν καλύτερα να το ελέγξει ένας ηλεκτρολόγος και όχι μηχανικός;
 
  • Like
Αντιδράσεις: dtsef

Johnster

Original poster
Member
Aug 17, 2015
140
2
18
Τελικά είχε σκάσει ένα καλώδιο ευτυχώς!
 
  • Like
Αντιδράσεις: dtsef

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread