Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

fiestakias23

Original poster
MK7
Newbie
Jun 19, 2025
1
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα κύριοι και καλώς σας βρίσκω στην ομάδα. Έχω ένα φιέστα 1.4 κ εδώ κ περίπου 10 μέρες έχω γεμίσει 3 φορές το δοχείο, αλλά η ποσότητα ελαττώνεται συνέχεια.. έχω δει ροζ στίγματα σε διάφορα σημεία της μηχανής.. μπορεί κάποιος να μου πει ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες; (Σημειώνω ότι έχω αλλάξει θερμοστάτη πριν 1 χρόνο)

Attachments

• IMG_20250610_174908.jpg
    IMG_20250610_174908.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 15

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Χειρετε, θερμοστατης (παλι), κολλαρα-συνδεσμοι, σωληνες (λιγο πιθανον), ψυγειο, φλαντζα, δοχειο.
Πιο ευκολα και συχνα ειναι τα κολλαρα και το δοχειο (παγουρι).

stef1

MK7
Newbie
Jun 23, 2025
2
1
3
Αθήνα
Μοντέλο
MK7
Ελέγξτε τις συνδέσεις, τους σωλήνες και την αντλία, είναι πιθανό να υπάρχει διαρροή κάπου.
Δεδομένου ότι έχει αλλάξει ο θερμοστάτης, ελέγξτε το σημείο εγκατάστασής του.

Last edited:

Nikpap8888

Rookie
MK7
Feb 28, 2021
30
6
8
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα στο δικό μου είχε κάνει ένα μικρό ραγισμα το παγούρι και το άλλαξα με γνήσιο πάλι μικρό το κόστος. Αν δεν είναι από εκεί να πας να στο πρεσάρουν να δούνε από που χάνει.

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
3 φορές σε 10 μέρες ? Κοίτα μην κάποια στιγμή ανεβάσει θερμοκρασία και πάρεις καμιά φλάντζα στο χέρι...

Σκουπίζεις καλά τα σημεία που έχεις δει σταγόνες, και στην αμέσως επόμενη φορά που θα δεις ότι έπεσε η στάθμη, κοιτάς π-ρ-ο-σ-ε-κ-τ-ι-κ-ά όλα τα σημεία που έχεις μαρκάρει. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία συνήθως σημαίνουν τρύπιο/σκισμένο σωληνάκι, κακή σύνδεση ή/και υπερβολικό σφίξιμο. Το πιθανότερο είναι ότι κατά την αλλαγή θερμοστάτη κάποια σωληνάκια παρέδωσαν πνεύμα, ή η εργασία που έγινε ήταν ολίγον τι βιαστική/απρόσεκτη.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread