Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Εργάζομαι σε κατάστημα τηλεφωνίας και ειδικότητα μου είναι τα κινητά . Έχω τρέλα με την Samsung και όλα τα καλούδια της. Απο τα χέρια μου κάθε μέρα περνούν πολλά smart και πολλά τα κρατάω. Έχω το Note 3 πάνω απο 2 χρόνια πλέον σαν δεύτερη συσκευή μου.
Λέω όλα αυτα για να καταλήξω στο οτι σου λένε απο παντού βλακίες. Συγνώμη.
Το bluetooth είναι θέμα hardware οχι software
Η lollipop ειδικά για το Note 3 είναι τέλεια.
Τρεις επιλογές:
1ον Κάνε επαναφορά εργοστασιακών αφού κάνεις ένα καλό  backup.
2ον βγάλε κάθε εφαρμογή για ιούς και για ταχύτητα στο ίντερνετ ή χαμηλή κατανάλωση. Αυτά τα apps καταστρέφουν τα drivers. Δεν βελτιόνουν τίποτα και έκτος αυτού δεν υπάρχουν ιοι. ( Σε ένα android ιος υπάρχει μόνο στις rooted συσκευές και μόνο κάτω απο προυποθέσεις, ότι άλλο ακούς είναι απάτη για να βγάζουν λεφτά ή download άρα λεφτά τα apps.
3ον Αν έχεις πάρει την συσκευή σου απο κάποιον μη εξουσιοδοτημένο συνεργάτη απο την Samsung (skroutzomagazo) εκεί υπάρχει θέμα. οι συσκευές αυτές δεν έχουν προορισμό την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν το ελληνικό update πλήρως. Άρα παίρνουν ένα μέρος του. Άρα ή πας στη χώρα προέλευσης που αν βρεθείς στο GSM εκεί αν είναι κλεμένη απλά θα κλειδώσει η συσκευη, αν όχι θα κάνει update. Αλλιώς στείλτο στη Samsung για service με θέμα προβλήματος το NFC και το bluetooth.
Με ένα καλό update θα σωθείς...
Για να καταλάβεις το Note 3 με lollipop το έχω συνδέσει με το Moto 365 gear και gear s μέσω bluetooth και hansfree 17 σειρά που έχουν V4.1 bluetooth με κανένα πρόβλημα άρα αυτό που λες είναι κάτι άλλο... Αύριο θα δοκιμάσω να το συνδέσω σε fiesta 11-12 σε 2013 όπως και σε mk6 fl το έχω συνδέσει κανονικά για πελάτες.
 

Nordvinden

Pro Member
Dec 15, 2013
362
0
0
59
Αθήνα
Το αγόρασα από Κοσμοτέ. Με κάργα εγγυήσεις (και τιμή).

Με το που έγινε Λόλιποπ, φύγανε εφαρμογές, (αυτές που μείνανε, σκόρπισαν, κι ακόμα τις μαζεύω) κι έχω υπερκατανάλωση μπαταρίας. Και μου βγάζει κάθε μέρα ότι διακόπηκε το Γούγλε ή/και οι επαφές.
Αυτά όμως, ευελπιστώ ότι θα συνέλθουν κάποια στιγμή, όταν ενημερωθούν όλες οι εφαρμογές. Ευελπιστώ.

Γουγλίζοντας το όλο θέμα, είδα παντού θέματα με γουάιφάι, μπλουτούθ, μπαταρίες, υπερθέρμανση. Άρα το ζήτημα υφίσταται.

Τα περί αντιβάιρους, ναι, μου τα είπαν κι αυτά από το τηλέφωνο. Το έκανα. Δε λύθηκε το θέμα με το μπλούτουθ. Οπότε τα επανέφερα. Έπειτα μην ξεχνάμε ότι το ίδιο αντιβάιρους  (AVG, αγοραστό κανονικότατα) δεν είχε κάνει κανένα θέμα ούτε με Τζέλιμπιν, ούτε με Κίτκατ στη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου. Κι απ' ό,τι αποδείχτηκε με την τωρινή δοκιμή, ούτε με το Λόλιποπ.

Δε θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θέλω το κινητό μου να είναι ενημερωμένο κάργα, εξελιγμένο κάργα και να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Γι' αυτό το αγόρασα ακριβά. Για να είναι προχωρημένο κι όχι πρωτόλειο. Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική του να του κάνω πισωγύρισμα, ώστε να επανέλθει(; ) η συνδεσιμότητα.

Μιλώντας για συνδεσιμότητα:
SYNC 1 είναι αυτή που έχω εγώ,  και που είναι του '12. Όπως είπα παραπάνω, υπάρχει και του '14.


Υπάρχει και SYNC 2:


Υπάρχει και SYNC 3:


Πάντως, θα μου κάνεις μεγάλη χάρη, αν βρεις Φιέστα με SYNC 1 του '12. Να είναι κατασκευασμένο δηλαδή, το αυτοκίνητο το 2012 ή και το 2013, ας πούμε.   Δοκίμασέ το εκεί. Άσε το να δουλέψει. Σβήσε μοτέρ, άσε να περάσει λίγη ώρα. Ξαναβάλε μπρος και ξαναδοκίμασε. Πρόσεχε μόνο, μην έχει το SYNC 1 του 2014, γιατί εκεί δουλεύει.

Αν έχεις άκρες να πιέσεις για διορθωτικό φιξάκι μέσα από Σάμσουνγκ, θα 'ταν ό,τι καλύτερο.
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Του 2013 έχω δοκιμάσει και δούλευε σωστά. του 2012 δεν ξέρω. Με την επαναφορά πάλι θα έχεις Lollipop και μέσω του Playstore όλες τις εφαρμογές σου στην τελευταία έκδοση τους. Με την επαναφόρα επιστρέφεις σε αρχική άδια Lollipop μετά απλά βάζεις τα apps σου. Αν έχεις ανοιχτο και τον συνχρονισμό bropbox smasung link και google δεν χάνεις σίγουρα τίποτα. Για μένα πρίν απο οτιδίποτε άλλο πρέπει να κάνεις αυτό. Σε εμένα και η θερμοκρασία και η κατανάλοση και όλα δουλέυουν καλύτερα... Βάζοντας την lollipop έκανα όμως επαναφορά.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Κωστα και στο s4, κραταει λιγο περισσοτερο η μπαταρια με το lollipop. Απο χθες το μεσημερι εχω να το φορτισω και ειναι στο 52%. Κατι πιθανον εχει "φρικαρει" στο δικο σου.
 

Nordvinden

Pro Member
Dec 15, 2013
362
0
0
59
Αθήνα
Πάντως, δεν μπορώ να συμπεράνω ότι φταίει το κινητό μου, επειδή στα καινούργια Φιέστα του '15, που έχουν SYNC 1 Applink 2014, δουλεύει μια χαρά.

Όπως επίσης, δούλευε μια χαρά και στο δικό μου αυτοκίνητο, πριν αναβαθμιστεί σε Λόλιποπ.

Επίσης δεν μπορώ να συμπεράνω ότι φταίει το αυτοκίνητο, μιας και όταν συνδέω σε δαύτο μηλόφωνο, πάλι όλα δουλεύουν μια χαρά. Άσε που έχω ξαναπεράσει 1-2 φορές όλο το sync του στου Καρανικόλα, μην τυχόν και ήταν θέμα reboot. Αλλά δεν...

Άρα είναι ασυμβατότητα ανάμεσα σε Λόλιποπ και Sync 1 Bluetooth 2012.

Τεσπά, θα δω.

Μάνο,  μην τυχόν το αυτοκίνητο του '13 που δοκίμασες, είχε Sync 2; Είχε δηλαδή καμιά πλοήγηση; Αν ναι, ίσως εκεί να είναι συμβατό.
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Γενικά σε διάφορα Note 3 έχω δεί θεματάκια όπως με την φωτινότητα οθόνης που μετά το factory reset έστροσαν. Γιάυτο επιμένω τόσο...
Όσο για το να πιέσω απο την πλευρά μου ... 3ης φορές το χρόνο υπάρχει αξιολόγηση. Η samsung είναι  top αλλά κράζω όσο μπορώ ιδικά σε αυτά πρώτον γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο και δεύτερων γιατί δεν θα αντέξω να δω πάλι την Apple πρώτη...Αν και πάει αλλού η κουβέντα είναι σπαράδεκτο να να έχουμε update στην ελλάδα τον Απρίκιο όταν η Lollipop βγήκε τον Σεπτέμβρη. Στο λέω σαν αγοραστής Nore 3 , Note 4 Edge , gear s, gear 2 neo wirelles charger για όλα και bluetooth hansfree κώστους άνω των 100 ευρώ.
Για εμένα κάνε factory να αλλάξουν όλα.
 

Nordvinden

Pro Member
Dec 15, 2013
362
0
0
59
Αθήνα
Μα όταν πέρασε το Λόλιποπ, αναγκαστικά γίνανε όλα εργοστασιακά.
Έκατσα δύο μέρες να ξαναπεράσω ρυθμίσεις και εφαρμογές, πέραν όσων πέρασα με kies και cloud.

Να ξανακάνω την ίδια διαδικασία;;
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Οχι ρε.. Τα Samsung έχουν ΟΤΑ και κάνεις update χωρίς να το συνδέσεις στο pc. πηγενε ρηθμήσεις . Τελευταία καρτέλα για τη γενικά και μετα κάτω κάτω για την συσκευή και αναβάθμηση. Αν δεν έχει άλλο να κανε επαναφορά να δεις αν θα διορθωθεί. πας δλδ ρηθμήσεις εκαναφορά και συγχρωνισμός και κάνεις επαναφορά. Δέν έχεις τίποτα να χάσεις και πιστεύω θα λυθεί το θέμα.
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Θα τις βτείς στο playstore για να μην τις ψάχνεις μια μια. Η και απο το pc μπορείς να μπείς playsrore πάτα σε όλα μαζι install  και άστο κανα μισαωράκι ίσως με φένεται απλό γιατί το κάνω κάθε μέρα. Απο το να δώσεις λευτά ή να ψάχνεις είναι μια καλή επιλογή για αρχή. Δεν χάνεις τίποτα...

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1429045409[/time]
Δοκίμασα σήμερα σε fiesta 2012 με sync 1 blietooth και το Note 3  το δικό μου και το δούλεψε κανονικά . έσβησε ψανα έβαλε μπροστά το απομακρίναμε για να χαθεί και το ψανα πήγαμε κοντά ... κάναμε κάθε δοκιμή νομίζω ακόμα και κλήση 20' για να δούμε άν θα χάνει και τίποτα..
 

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
32
Περιστερι
Ψιλοτρομαζω μ αυτα που διαβασα, για τη στιγμη που θα αλλαξω κινητο. Και μενα το Fiesta ειναι πιο παλιο!! Κατασκευη Νοεμβρη του 09!!
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
♢ Για να δεις αν πρέπει να τρομάζεις πάτε ένα κινητό ή ένα hansfree 8 αιτίας ή και 10 και δοκίμασε το με το κινητό σου... Δέν υπάρχει λόγος καν....

♢Έχει αλλάξει κανένας πηγή bluetooth σε mk6 f/t ? Που το βρήκε και για πόσα λευτά ? Δέν δούλευε απο τη στιγμή που το πήρα καν. Σαν να μην υπάρχει... Θα δώ τα καλώδια αλλά μάλον καμαίνο. Πόσο πάει η αλλαγή ξέρουμε?
 

Nordvinden

Pro Member
Dec 15, 2013
362
0
0
59
Αθήνα
Εγώ πάντως, έκανα εργοστασιακή επαναφορά στο Note 3, αν και είχε γίνει αυτόματα με την αναβάθμιση σε android 5.0, αλλά χαμένος κόπος.

Το bluetooth του αυτοκινήτου αναγνωρίζει μόνο τα τραγούδια του και τα αναπαράγει. Δουλεύει δηλαδή, η σύνδεση πολυμέσων.

Κλήσεις δεν μπορεί να κάνει. Η σύνδεση τηλεφώνου εξακολουθεί να μη δουλεύει.

Όλα αυτά μέχρι να σβήσω το αυτοκίνητο. Μόλις το ξαναβάλω μπρος, δεν το κινητό δεν εντοπίζει το αυτοκίνητο καν, και πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία ζεύξης από την αρχή.

Να ξαναθυμίσω ότι έχουν περαστεί στο αυτοκίνητο 2-3 φορές εξ' αρχής τα files του Bluetooth 2012, έτσι για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, τα μηλόφωνα δεν έχουν θέμα μαζί του.

Τα android 5.0 δουλεύουν απροβλημάτιστα (για την ώρα) με το Bluetooth Applink 2014.

Ή η Ford θα πρέπει να αναβαθμίσει το Bluetooth 2012 ή η Samsung να φκιάξει διόρθωση. Οπότε ζήσε, Μάη μου.
 

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Δεν μπορώ να καταλάυω γιατί ατο κάνει αυτό. Δεν βρήσκω λόγο να πω την αλήθεια. Θα κάνω και εγώ ερώτηση στη Samsung και θα σου πω.
 

kundun

Member
Jan 31, 2015
105
0
0
42
Αθήνα
Παιδιά αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικο μου fiesta με πολλά κινητά είναι πως το bluetooth δουλεύει τέλεια αν το κινητό το εχεις σε δίκτυο μονο GSM. Όχι αυτόματο όχι άλλο δίκτυο. Αυτό έχει όμως αλλά μειονεκτήματα για την λειτουργία του κινητού.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Moυ κολλάει κι εμένα το bluetooth  :'(
Είναι δυο μέρες τώρα που με το που συνδέεται το κινητό (lollipop) με την πηγή, δείχνει στην οθόνη ότι καλεί το ίδιο το νούμερο του κινητού μου. Χωρίς να κάνει τίποτα άλλο, κολλάει εκεί. Το αποσύνδεσα προς το παρόν και μόλις βρω χρόνο θα δοκιμάσω reset κλπ..
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread