Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

alpapahr

Original poster
New member
May 23, 2015
66
0
6
34
www.zygos-artas.gr
Παίδες θέλω την βοήθειά σας, μετά από ένα "τσακωμό" που είχα με ένα σκύλο στην εθνική  :'( και αφού μίλησα με το συνεργείο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί αλλαγή και του ψυγείου μηχανής και του ψυγείου του a/c. Η αρχική μου ερώτηση είναι, έχουμε όντως 2 ψυγεία ξεχωριστά ή είναι ένα ενιαίο? Επίσης λέτε να πάω σε κάτι μεταχειρισμένο ή να κοιτάξω για καινούργιο? Μιας και έχω αρκετή τρέλα με το αυτοκίνητο δε μου πάει η καρδιά να βάλω μεταχειρισμένο ψυγείο για διάφορους λόγους. Το μοντέλο είναι MK7 2010 1.6 Sport με A/C και όχι clima.

P.S. Αν το θέμα έχει ανοιχθεί σε λάθος ενότητα ας μεταφερθεί.
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • #2
απο οσο θυμαμαι φιλε μου ναι,εχουμε 2 ψυγεια!!! αλλα δεν το θυμαμαι καλα...για να σου λυθει η απορεια και να εισαι και εσυ σιγουρος οτι εχουμε 2 ψυγεια ανοιξε το καπο και δες απο μονο σου!!! ειναι ευκολο να τα ξεχωρισεις!!
οσο για το εαν αξιζει καινουργιο ή μεταχειρισμενο εαν ρωτας εμας θα σου πουμε καινουργιο αλλα καλυτερα να δεις και την διαφορα τιμης ;)
 

Aggelos Mpa

Member
May 10, 2010
182
2
0
40
Το ψυγείο το a/c δεν εχει θεμα αν το πάρεις μεταχειρο γιατι ειναι ολο αλουμινιο και δεν εχουν θεμα αν δεν εχει χτυπήματα. Το ψυγείο του νερού επειδη εχει πλαστικά καπακια και αν ο μάντρας το εχει παρατήσει καπου εξω σκάνε μετα ευκολα γιατι ξερενονται όποτε καλυτερα καινουργιο Ε στο και ιμιτασιόν
 

alpapahr

Original poster
New member
May 23, 2015
66
0
6
34
www.zygos-artas.gr
Το αυτοκίνητο θα το δω αύριο απο κοντά γιατί την παρασκευή που επιτέλους το έστειλαν αθήνα δούλευα και δεν πρόλαβα το συνεργείο. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι έχουμε 2 ψυγεία! Τόσες φορές έχω ανοίξει το καπό ποτέ δε το πρόσεξα! Για τα ψυγεία όπως είπα σκέφτομαι για καινούργια για διάφορους λογους! Τα υπόλοιπα φανάρι, μετώπη και μάσκα αν τα βρω σε λογικές τιμές μεταχειρισμένα τότε θα τα τσιμπήσω!
 

yannis_s

Hero Member
May 10, 2010
1,397
5
38
39
νεα αγχιαλος
σκεψου το λογικα.
το ενα ψυγειο ειναι για την ψυξη του κινητηρα και το αλλο ψυγειο ειναι για το κυκλωμα του a/c
στο ενα κυκλοφορει το αντιψυκτικο και στο αλλο το φρεον
ειναι απλο.
τωρα στην αγορα ψυγειου a/c παρεγια μενα μεταχειρισμενο γνησιο
στο ψυγειο του κινητηρα βαλε εμποριου. εχω βαλει εμποριου το ποιο φτηνο με 60 ευρω και το εχω 130.000χμ χωρις κανενα προβλημα
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Επίσης το ψυγείο του A/C (που είναι το μπροστά όπως κοιτάς το αυτοκίνητο στη μούρη του) είναι πανάκριβο. Μιλάμε για 4-5 κατοστάρικα (θυμάμαι από το mk6). Οπότε αν είναι κατεστραμμένο ίσως είναι μονόδρομος το μεταχειρισμένο. Το κοιτάς, συγκρίνεις και αποφασίζεις.
Για το ψυγείο του κινητήρα οι τιμές είναι πιο λογικές (όπως αναφέρει και ο Γιάννης) και υπάρχουν και αρκετά ιμιτασιόν ανταλλακτικά. Οπότε πάλι το βλέπεις και αποφασίζεις.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread