Καλησπέρα, τα φανάρια led matrix του fiesta mk8.5 έχουν διαφορετικές καμπύλες/γωνίες, διαφορετικό σχήμα.Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα στην αλλαγή των φωτων LED 2018 σε Matrix LED 2022? (Αν θα κουμπωνουν σωστα δηλαδή)
Ευχαριστώ πολυ!
Η αλλαγή από αυτά τα φανάριαΚαλησπέρα, τα φανάρια led matrix του fiesta mk8.5 έχουν διαφορετικές καμπύλες/γωνίες, διαφορετικό σχήμα.
Στις βάσεις των φαναριών 99% κουμπώνουν αλλά θα βρίσκει το εμπρός καπό και ο προφυλακτήρας διότι έχουν και αυτά άλλο σχήμα.
Κανένα φανάρι fiesta mk8.5 δεν μπαίνει σε fiesta mk8, το γνωρίζω καλά διότι είχα ένα test drive fiesta mk8.5 1.0 ecoboost mhev 155 με φανάρια led matrix για δύο μέρες και είχα ψάξει:
α) τα ρεύματα των φαναριών/πλεξούδα/ασφαλειοθήκη.
β) τους κωδικούς as built με το forscan σε όλους του εγκεφάλους διότι με ενδιέφερε να βάλω τα φανάρια και το ψηφιακό κατράν.
γ) το σχήμα των φαναριών.
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να βρείς ολόκληρο μουράκι/αυτοκίνητο τρακαρισμένο από πίσω και να πάρεις ότι χρειαστείς για να κάνεις μετατροπή σε mk8.5.
Αυτά είναι από ΜΚ8 03/2018.Εντωμεταξύ αυτά εννοούσα και εγω, βζιουμ χαζος τωρα ειδα την απαντηση του Κωστα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχω αυτότο MK8 έβγαινε με Full Led και τερμα απλο με λαμπες αλογονου
το ΜΚ8,5 βγαίνει με Full Led και με Matrix Led
αν εχεις ΜΚ8 με απλο φαναρι με λαμπες αλογωνου και θες να βαλεις FULL LED απο ΜΚ8 παλι ναι γινεται απλα ετοιμασε ενα 2000Ε++++
Εάν θελει απλά προγραμματισμό οκ ίσως με forc να γίνεται αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι μην θέλει κανένα επιπλέον εγκέφαλο στην ανάρτηση όπως διάβασα σε προηγούμενα ποστ.Το ειχα ρωτησει Παζαροπουλο καπου Δεκεμβριο και μου ειχανε πει οτι μπορει να γινει αλλά θελει πληρες προγραμματισμο για να λειτουργησει η μετατροπη αυτη
Δεν έχω ιδέα. Το πολύ πολύ να τα βάλω για πούλημα. Τα έχω βρει 1400 ευρώ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑΜηπως χρειαζεται και αντιστοιχα ρελε, ασφαλειες κλπ;
Ναι τα δικά μου είναι αυτόματα.Αυτα που πωλουνται διαθετουν και αυτοματο φωτισμο;
Αυτα που εχει τωρα το αμαξι διαθετουν αυτοματο φωτισμο;
Ο εγκέφαλος δίνει εντολή να ανοίγουν τα φώτα και πότε να κλείνουν. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα φαναριών. Το θέμα είναι η θέση φώτων εάν είναι αυτό ρυθμιζόμενα. Εμενα έχει διακόπτη 1-4 σκάλεςΔεν νομιζω να διαθετουν γιαυτο και μου ειπανε για προγραμματισμο ο οποιος ειναι ακριβος.
Μακάρι να είναι αυτό μόνο. ΕΑΝ το αποφασίσω θα ενημερώσω για το αποτέλεσμαΝαι απλα θελει προγραμματισμος ο εγκεφαλος απ οτι καταλαβα για να λειτουργουν σωστα τα φαναρια
Έχω ένα 3008 GTLINE με PURE LED. Το FIESTA είναι της συζύγου. ΞΕΝΕΡΩΣΑ μετά κίτρινα φώτα. Εκτός του ότι είναι ποιο όμορφα τα φανάρια με χάλασε πολύ ο φωτισμός. Δεν θέλω να βάλω λάμπες.Θελεις την αλλαγη για περισσοτερο φωτισμο;