Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

nikos__

Original poster
MK7
Newbie
Σεπτ. 4, 2023
2
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα σε όλους.

Πριν ένα χρόνο περίπου εγκατέστησα έναν aftermarket συναγερμό της Gemini (μοντέλο 931 - canbus) στο fiesta μου.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχοντας παρκάρει ξεκλειδωτο το αυτοκίνητο, ο συναγερμός οπλίζει αυτόματα μετά από 10 λεπτά (χωρίς να κλειδώσουν οι πόρτες).

Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα με συναγερμό στο mk7; Σκέφτομαι να βάλω κάποιον άλλο, αλλά φοβάμαι μη μου κάνει το ίδιο και ο επόμενος!

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Ρίξε ένα τηλέφωνο εκεί που τον έβαλες, μάλλον για κάποια ρύθμιση μου κάνει παρά λάθος/αστοχία του συστήματος...

nikos__

Original poster
MK7
Newbie
Σεπτ. 4, 2023
2
0
1
Μοντέλο
MK7
Έχω μιλήσει με το κατάστημα που έκανε την τοποθέτηση και με τα κεντρικά της εταιρείας, η απάντηση τους είναι πως υπάρχει σχετική σημείωση για αυτό το προβλημα στο εγχειρίδιο εγκατάστασης για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ψάχνοντας παραπάνω πληροφορίες βρήκα ότι επειδή το can bus του αυτοκινήτου μπαίνει σε sleep mode μετά από 10 λεπτά, αυτό το διαβάζει ο συναγερμός και οπλίζει.

Η απορία μου είναι μήπως αυτό είναι θέμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, οπότε ακόμα και αλλάζοντας συναγερμό παραμείνει έτσι.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread