Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by pivoter

  1. P

    Ecu remap ST (πρόγραμμα)

    Τωρα βεβαια καταλαβα μερικα πραγματα παραπανω και ειδα και δυναμομετρησεις και απο το δικο μου και αλλα, και μια χαρα παει το αμαξι μου. Απλα ισως καποιοι αλλοι κατοχοι ...υπερβαλουν λιγο :)
  2. P

    Ecu remap ST (πρόγραμμα)

    Το παω αργα φιλε μου ειναι σχετικο. Παω αργα για διλιτρο μικρο. Ναι. Τωρα να με φτασεις σε πιστα ή μεικτη διαδρομη ειδικα πισω απο το τιμονι  του ST, ε θα ηταν ενα μικρο θαυμα! Εχω βλεπεις το μικροβιο της πιστας, απο Μεγαρα μεχρι Nurburgring εχει φτασει η αφεντια μου. Βεβαια ακουγομαι...
  3. P

    Ecu remap ST (πρόγραμμα)

    :) Να σου πω την αληθεια. Ναι καταχαρηκα. Αμαξι ειναι για να κανουμε την πλακα μας :) Οσο αφορα την κατασταση του αυτοκινητου ηταν ειλικρινα αψογο.  ΑΜ ουτε γρατζουνια. Ειμαι μηχανολογος μηχανικος ΕΜΠ, και ηξερα τι πηρα. Το βιβλιο ειχε γραμμενα τα παντα απο το 2ο κινητηρα μεχρι τις αλλαγες...
  4. P

    Δυναμομετήσεις ST

    Τα ειχα δει φιλε μου απο εχτες καθως και πολλες ακομα, χιλια ευχαριστω.
  5. P

    Δυναμομετήσεις ST

    Θα το προσπαθησω, και σε ευχαριστω. Κερνα τον καφε, την δυναμομετρηση θα την πληρωσω εγω. Ειναι δυσκολοι καιροι... Αν και πλεον ξερω οτι το αμαξι δεν εχει κανενα θεμα. Το δοκιμασαμε και στον δρομο. Σκεφτομουν αφου βαλουμε τον χαρτη να μετρησω να μην τα πληρωνω διπλα.
  6. P

    Παρουσίαση Μελών

    Ευχαριστω ολους.
  7. P

    Ecu remap ST (πρόγραμμα)

    Εγω φτιαχτικα :) Ειδα βιντεο απο το αμαξι μου σημερα και εχω παθει πλακα! Περιμενω να ερθει το DFS να μου περασουν χαρτη! Αντε γιατι μεχρι τωρα με 1600αρια κυνηγιεμαι!
  8. P

    Ecu remap ST (πρόγραμμα)

    Απο οτι διαβασα νομιζω οτι τα εχεις καταλαβει λαθος. Το DFS3000 ή το XCAL  ειναι το υλικο ενω το ADVAntage III ειναι το λογισμικο που παραγεις του χαρτες. Αυτο που ρωταγα και μαλλον μου απαντηθηκε ειναι οτι δεν εχουμε δοκιμασμενη λυση για χαρτη. Δλδ αμαξι με προγραμμα δεν εχετε?
  9. P

    Δυναμομετήσεις ST

    Κατ' υποδειξην του διαχειριστη μας ρωταω στην σωστη θεματακι ενοτητα :) :)
  10. P

    VS

    Οκ με πειρατε μονοτερμα. Θα στο πω απλα: Δεν ξερω τι βιντεακι εχεις αλλα εχει cooper S (175ari)  πολυ καλος φιλος μου. Δεν το βλεπουμε ουτε με κυαλια δυστυχως φιλε μου! Αν θες μπορω να στο δειξω και στην πραξη. Επισης με εχεις κανει να απορω αν εχει προβλημα το αμαξι μου. Εχει μετρησει κανεις το...
  11. P

    VS

    Το ειδα αλλα δεν βγαζω ακρη να το πω δοκιμη. Δειχνει το 1600 μια καροτσα μπροστα. Καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ενα αμαξι με 24 κιλα ροπη στις 2000 και 156 αλογα? Μονο σε οδηγο μπορω να το αποδωσω (οποτε μπραβο chrisfrou).
  12. P

    VS

    Με εκπλησει (ευχαριστα) αυτο που μου λες. Μπορω να το δω?
  13. P

    VS

    χα χα χα προφανως αστειευσαι! Εκτος εαν εγω εχω 16αρακι και μου βαλαν σημα ST.
  14. P

    VS

    Δεν νομιζω να ειναι τοσο μπροστα το Rallye. Μαλλον βρηκες καποιο με προγραμμα. Απο δικη μου εμπειρια σε δοκιμη με φιλο βρεθηκα 2 μηκη μπροστα στα 800 μετρα και μετα τα 200 μαζεψε την διαφορα. Μαλλον σου ετυχε καποιο με προγραμμα και σου εκανε τοσο μεγαλη διαφορα.
  15. P

    VS

    Μαλλον το ραλλακι πηγαινε βολτα:) Με το ST ιδρωσα να κανω 2 καροτσες διαφορα. Με το 1600αρακι του εκανες την ιδια? μαλλον ειναι θεμα οδηγου ή διαθεσης φιλε μου