Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

tornado

Original poster
Newbie
Dec 6, 2016
6
0
0
Καλησπέρα στο φόρουμ! Είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα τα φώτα σας! Έψαξα να βρω αντίστοιχο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι και έτσι είπα να ανοίξω ένα καινούριο. Αν υπάρχει ήδη κάποιο, διαγράψτε το μήνυμα.
Έχω ένα φιέστα 1.5 diesel st line με γύρω στα 12.000 χλμ . Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα ευτυχώς!  :) Σήμερα στο βενζινάδικο ρίξανε μια ματιά μήπως χρειάζεται κάτι και μου παν ότι είναι πεσμένη η στάθμη στα υγρά φρένων. Πράγματι το κοίταξα και γω και παρατήρησα ότι έχει ουσιαστικά δύο δοχιάκια. Το πρώτο που έχει και την τάπα και άλλο ένα λίγο πιο πίσω το οποίο επικοινωνεί με ένα σωλήνα με το πρώτο. Για να μην πολυλογώ το πρώτο δοχιάκι με την τάπα έχει ελάχιστο υγρό μέσα (τελειώματα). Το άλλο απ όσο μπορώ να καταλάβω είναι γεμάτο αν δεν κάνω λάθος. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή πρέπει να προσθέσω υγρό? Μήπως θα ήταν καλύτερα να του ρίξουν μια ματιά στην αντιπροσωπία? Διαρροές πάντως δεν έχω παρατηρήσει στο γκαράζ μου. Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο!
 

Sonic

Pro Member
Nov 9, 2016
576
2
18
32
Αθήνα
www.facebook.com
Καλως όρισες tornado! πες μας κάτι για σένα στο παρακάτω θέμα:
" http://www.fiestamaniacs.gr/forum/index.php?topic=6886.7400 "

όντως μου κάνει λίγο εντύπωση τόσο άδειο αλλά καμιά φορά τυχαίνει. το πρωί όταν ξεκινάσ το αμάξι, κάνε λίγο πίσω και δες μήπως δεις τίποτα κάτω στο πάτωμα αλλά δεν νομίζω. δε χρειάζεται να το πας άμα δεν βλέπεις από κάπου να χάνεις. πότε είναι το επόμενο σερβισ; τότε να το κοιτάξουν. εκτος και αν τώρα που το γέμισες πάλι, δεις ότι χάνει πάλι, τότε πήγαινε το.
 

fiesta77

Pro Member
May 9, 2014
331
9
18
Πειραιας
Η στάθμη κατεβαίνει όσο φθείρονται τα τακάκια μπροστά (αν έχεις ταμπούρα πίσω η φθορά είναι αμελητέα). Η στάθμη όπως την περιγράφεις και με τα χιλιόμετρα που έχεις είναι φυσιολογική. Το δεύτερο δοχειάκι και η σωλήνα που τα συνδέει έχουν μεγάλη χωρητικότητα και καλύπτουν την ποσότητα ασφαλείας που απαιτείται . Καλό είναι βέβαια να το παρακολουθήσεις και  αν χρειαστεί να συμπληρώσεις με το κατάληλο υγρό. Απέφυγε να τα κάνεις σε βενζινάδικο.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Μην προσθέσεις υγρά στο βενζινάδικο. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία και πες τους ότι έπεσε η στάθμη να σου το συμπληρώσουν. Είναι φυσιολογικό, έχεις καινούριο αυτοκίνητο που στρώνεται ακόμα. Δε θα σου πάρουν χρήματα (εγγύηση) και δε νομίζω να ξοδέψεις πάνω από 15 λεπτά από το χρόνο σου.
 

tornado

Original poster
Newbie
Dec 6, 2016
6
0
0
Σας ευχαριστω παιδια ολους για τις συμβουλες σας! Μιας και το πρωτο σερβις ειναι τον γεναρη θα περασω απο αντιπροσωπια να δουν μηπως χρειαζεται να βαλουν λιγακι. Στο βενζιναδικο εννοειται δεν θα βαζα! Φανταστειτε αυτος μου πε οτι ειναι το υγρο του υδραυλικου τιμονιου αυτο :p :p  Συντομα οταν βρω χρονο θα γραψω και στο θεμα για τα νεα μελη! :)
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Για να μην ανησυχείς, συνέβη και στο δικό μου. Καινούριο αυτοκίνητο είναι, λογικό με το στρώσιμο κάποια υγρά να μειώνονται (παραφλού + υγρά φρένων). Να σου προσθέσουν τώρα στην αντιπροσωπεία να μην έχεις θέμα (που δεν έχεις γιατί έχει κι άλλο δοχείο πιο κάτω όπως είδες κι εσύ) και στο service το Γενάρη έχει ο Θεός..
 

tornado

Original poster
Newbie
Dec 6, 2016
6
0
0
Εχεις δικιο φιλε μου! Και σε μενα το παραφλου βλεπω εχει μειωθει σε καποιο βαθμο.. οποτε οντως πρεπει να ναι φυσιολογικο αυτο.. θα δω τι θα μου πουν κ στην αντιπροσωπια αλλα γενικα ησυχασα και σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!  Btw το φιεστακι φοβερο αυτοκινητο παρολα τα 95 του αλογα στο πετρελαιο που το χω. Διδασκει στριψιμο και κρατηματα!!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread