Nikol@r@s said:Συμφωνώ κι εγώ στα περισσότερα απ'οσα λες καθώς από τότε που οδηγάω το αμάξι είμαι ο πρώτος (που είναι και δικό μου) που το κράζω ότι δεν πάει μια! Έτρωγα μισό αμάξι από Citroen BX του 92'(1.4 75PS) φίλου μου!!Βέβαια είχα θέμα τότε στον αισθητήρα Λ και έκανε κοψίματα, έκτοτε δεν έχουμε ξανανοίξει, αλλά και πάλι νομίζω ότι με έχει!
Σε ότι έχει να κάνει με το Getz μαζί σου για τα specs όμως επαναλαμβάνω ότι από στάση που ανοίξαμε η φάση πήγε έτσι:
1ες σχεδόν μαζί
2ες μισό αμάξι εγώ
3ες 2 αμάξια εγώ
4ες έξω από το Mall με έψαχνε με κυάλι
Συμπέρασμα είτε 1,1(Το βρίσκω βέβαια χλωμό γιατί πέρα από μπούκα είχε φιμέ, μια μεμβράνη με κάτι σαν το Σκριμ από Scary Movie στο πίσω τζάμι και μπρος πίσω δισκόφρενα), είτε 1,4 με πρόβλημα!!
Υ.Γ:Κουλός πάντως δεν είναι γιατί στις πρώτες αλλαγές που τον έβλεπα,τις έκανε σωστά!!
Καταρχήν για το ΒΧ που λες ότι σου έριχνε, προφανώς και δεν είναι μέτρο σύγκρισης, αφού λες ότι είχες θέμα με τον λ. Πόσο μάλλον που έκανε και κοψίματα, αυτό είναι πολύ μακρυά από το "καλή λειτουργία". Πριν καμιά 20αρια χρόνια είχα πάρει καινούρια μια ΖΧ με τον TU με τα 75 άλογα, το αυτοκίνητο ήταν όσο πιο αργό γίνεται, δεν νομίζω ότι σε καλή κατάσταση το δικό σου θα είχε πρόβλημα....
Όσο για το Getz, φαντάσου αν ήταν το 1.4 και είχε πρόβλημα αντίστοιχο με αυτό που είχες τότε εσύ, και πάλι είναι πανεύκολο να εξαφανιστεί η stock διαφορά του 1". Αλλά έτσι που τα λες, μάλλον για 1.1 το κόβω και εγώ....