Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

smetheni

Original poster
Rookie
Jun 10, 2020
17
2
3
Καλησπέρα σας,

Έχω έαν Φισεστα μκ8 titanium, και ενώ είχα όλα τα γνωστά προβλήματα με θορήβους και συντονισμούς, με τα πολλά κάτι έχει φτιαχτεί.
Ωστόσο, τελευταία όταν είναι στο ρελαντί το αμάξι έχει αρχίσει και τρέμει αρκετά. Αυτό εμφανίζεται γύρο στις 900 σ/λ. Το πήγα πριν απο ένα χρόνο και μου άλλαξαν την μια βάση. Για λίγο καιρό αυτό σταμάτησε. Τώρα όμως ξανάρχισε. Το θέμα είναι οτι εμφανίζεται μόνο στις 900 σ/λ ενώ σταματάνε εαν πατήσω το γκάζι και φτάσω στις 1000σ/λ.
 

Tchron

Newbie
Feb 6, 2018
6
1
3
Φίλε καλησπέρα έβγαλες άκρη; έχω το ίδιο θέμα και εγώ αλλάξαμε στην εγγύηση τη βάση κάτω απ τα νερά και πάλι έχει τρέμουλο σαν να έρχετε από κάτω το νιώθεις στο κάθισμα όχι στις πόρτες τώρα έκλεισα ραντεβού να το ξαναπάω να το δούν.
 

Tchron

Newbie
Feb 6, 2018
6
1
3
Καλησπέρα και πάλι το πήγα αντιπροσωπεία την Πέμπτη δεν έγινε τίποτα η απάντηση πετρέλαιο είναι με τα χιλιόμετρα έρχονται αυτά ( 120 hp τώρα είναι στις 55.000km)
θα δω μέσα στη βδομάδα να ανεβάσω βίντεο, το παράδοξο είναι ότι το τρέμουλο είναι πιο έντονο αφού κινηθεί το αμάξι και όχι όταν παίρνει μπροστά. Φυσικά έχω τσεκαρει ότι δεν κάνει αναγέννηση όταν τρέμει και αν πας το γκάζι στις 950 όλα καλά στις 900 ρελαντί χαμός.
 

smetheni

Original poster
Rookie
Jun 10, 2020
17
2
3
καλημέρα. Αλλάξαμε στην αντιπροσωπεία τις βάσεις της μηχανής και μειώθηκε αισθητά. απλά νομίζω εαν ανεβάσω το ρελαντί στις 1000σ/λ θα λυθεί τελέιως το πρόβλημα
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread