Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Αγγελε για 16" σκεφτεσαι; Για μενα δεν αξιζει να αλλαξεις παρα μονο αν πας σε 17"..

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Για 16' σκέφτομαι Κώστα. Ελεγα να μείνω στν ιδια διάσταση.

Αυτο που θελω να κανω ειναι να καλύψω οχι υπερβολικά το κενό ζαντας και φτερού και επειδή λεω να αλλάξω τς ζάντες με τς superturismo ελεγα μήπως μου καθόταν στν ιδια διάσταση. Μπορεί να γίνει αυτο η θα καταλήξω σε προσθηκες που δεν θελω αλλιώς θα μείνω με αυτες που εχω τωρα.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ένα μείον των superturismo όπως και σχεδόν όλων των aftermarket ζαντών είναι ότι στις 16" βγαίνουν μόνο σε 7x16 και όχι 6.5x16 που είναι οι εργοστασιακές. Αυτό, εκτός του ότι προσθέτει μισή ίντσα στο πλάτος της ζάντας το 195 λάστιχο θα είναι πιο μέσα από τη ζάντα (κανονικά στις 7" ταιριάζει 205 λάστιχο).

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
kostg said:
Ένα μείον των superturismo όπως και σχεδόν όλων των aftermarket ζαντών είναι ότι στις 16" βγαίνουν μόνο σε 7x16 και όχι 6.5x16 που είναι οι εργοστασιακές. Αυτό, εκτός του ότι προσθέτει μισή ίντσα στο πλάτος της ζάντας το 195 λάστιχο θα είναι πιο μέσα από τη ζάντα (κανονικά στις 7" ταιριάζει 205 λάστιχο).

Αρα σε 17' θα δέσει κανονικα θα το σκεφτώ Κώστα. :)

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Ειπα να κανω και εγω μια αλλαγη στς ζαντες απο τς εργοστασιακες σε oz superturismo, 2 πρόχειρες φωτογραφίες:

Οι ζάντες βάφτηκαν και επισκευαστικαν στο Στέργιο που ειναι πανω στην Καβάλας. Η αλήθεια ειναι οτι μπορούσε να κανει κατι καλύτερο στο βάψιμο οπως δν φαίνονται καλα τα γράμματα ειναι λιγο παχυ το στρωμα τς βαφής και μερικες λεπτομέρειες που απο κοντα φαίνονται που μπορεί να το παρατηρήσετε. Οσο για την κατασκευή ισιωμα δν εχω να αναφέρω κατι.

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Crazy said:
ok234 πολύ ωραίες Αγγελε! Καλά χλμ να έχεις με τα καινούργια ζαντικα :) !

Σε ευχαριστω πολυ Ανδρεα... ;)

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Μεγειές Άγγελε.καινούργιες τις πήρες ή μεταχορισμένες? Απ ότι βλέπω έμεινες στην 16αρα
Όσο αφορά το βάψιμο δεν γίνεται κάτι καλύτερο. Το έχω και εγώ αυτό από τότε που τις έβαψα

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Αγγελε από τις φώτο που βλέπω είναι πολύ καλές σαν βαψιμο, όταν τις δω κι από κοντά θα σου πω. Όσο για τα γράμματα, έτσι είναι κ μένα, είναι επειδή περνάει τη στρώση πριν τη βαφη, το χρώμα κ το βερνίκι, οπότε....

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
scorpion said:
Μεγειές Άγγελε.καινούργιες τις πήρες ή μεταχορισμένες? Απ ότι βλέπω έμεινες στην 16αρα
Όσο αφορά το βάψιμο δεν γίνεται κάτι καλύτερο. Το έχω και εγώ αυτό από τότε που τις έβαψα
Μεταχειρισμένες τς πηρα...καταλαβα δν γινεται διαφορετικα. Ευχαριστω Ιακωβε... :)

Crazy said:
Αγγελε από τις φώτο που βλέπω είναι πολύ καλές σαν βαψιμο, όταν τις δω κι από κοντά θα σου πω. Όσο για τα γράμματα, έτσι είναι κ μένα, είναι επειδή περνάει τη στρώση πριν τη βαφη, το χρώμα κ το βερνίκι, οπότε....

Δν εχω παραπονο απο το βαψιμο Ανδρεα αλλα εχει μερικα σημια που μπορουσαν να καλυφτουν. Απο κοντα.. ;)

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
35
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Ψιλο-άσχετο με οτι λέτε για τις ζάντουλες ως τώρα. θέλω να βάλω την κλασική ζαντούλα της ford την πολυάκτινη που έχουν και τα  s  . Αλλά δεν πολυ θέλω να ανεβάσω τις ίντσες. Υπάρχουν. Για πόσο μιλάμε  σε ευρώ...?

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Οι ζαντες του s ειναι 16'. Εαν δεν βρεις σε μεταχειρισμενες που μπορει να τς βρεις περιπου στα 200e πανω κατω, τοτε σε καινούριες εαν δν κανω λάθος πανε στα 450+e. Εαν κανω λαθος ας με διορθώσει κάποιος..

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Δν χρειάζεται καμια μετατροπή βγάζεις αυτες που εχεις και βαζεις απο το s. Πρωτων θα κερδισεις σε ομορφιά, διαφορές δν θα δεις κατι τραγικό θα χαμηλώσει το προφίλ του λάστιχου και θα ερθει στα ισια του οπως τωρα με καλύτερο πατημα αλλα με μεγαλύτερο κόστος στα λάστιχα λόγω διαστάσεις.

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Dark knight said:
Μεγειες Αγγελε!!!  ok234 ok234
Πολυ καλη επιλογη εκανες!!!  AR15firing AR15firing
Καλα χιλ. να εχεις!!!  :) :)

Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλα... ;)

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Άγγελε  μεγειες,ωραια ανανέωση και καλη επιλογή. Να το χαίρεσαι.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread