Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

KARBY

Pro Member
Feb 12, 2015
318
3
18
Οι θολομπαρες αγαπητοι φιλοι ,ειναι μια μπερδεμενη ιστορια.
Οι θολομπαρες ξεκινησαν να μπαινουν σε αγωνιστικα αυτοκινητα σαν μια προεκταση του κλωβου ασφαλειας ,αλλα και την γενικοτερη ενισχυση του αμαξωματος ,σε συνεχεια με αλλες ενισχυσεις.
Οι θολομπαρες πολλες φορες χρησιμοποιηθηκαν σε αυτοκινητα αγωνιστηκα κατηγοριας Ν για να στηριξουν τροπο τινα τα τοπ μαουντ των σκληρων αλλα και ρυθμιζομενων αναρτησεων.
Ομως στην αγορα ,επικρατει η νοοτροποια βαζω κατι απο απο καποιο αγωνιστικο που ειδα και αυτο σημαινει οτι κανω καλλιτερο το αυτοκινητο.ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.
Ολα αυτα τα πραγματα που απευθυνονται σε ειδικες κατασκευες και χρησεις ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.
Στην προκειμενη περιπτωση ο φιλος που λεει για μια σειρα ενυσχησεων εχει δικιο .
Εκεινο που συμπληρωνω ειναι οτι τα καινουρια αυτοκινητα γενικως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ και επι πλεον τους κανουν ΚΑΚΟ.
Να μην ξεχναμε τις μελετες που γινονται για να πανε καλα στις δοκιμες συγκρουσης αλλα και των ζωνων παραμορφωσης που εχουν για να αντεχουν σωστα στις συγκρουσεις.
Οταν εμεις βαζουμε κατι τετοιο δημιουργουμε εν αγνοια μας μια σειρα απο προβληματα γενικοτερης συμπεριφορας της καροτσας και στην συμπεριφορα  στη συγκρουση αλλα και στην οδικη συμπεριφορα γιατι επιρειαζονται ολες οι παραμετροι που εχουν οι εγκεφαλοι για την διαχειρηση των ηλεκτρονικων ενεργητικης ασφαλειας.
Οι παλιες εποχες περασαν και τα αυτοκινητα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ γιατι δεν εχουμε ουτε τη γνωση αλλα και την εμπειρια.ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ.
αΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ Η ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
 

Riordian

Hero Member
Dec 30, 2012
1,146
0
36
33
Θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται μελέτη για θολόμπαρα... ξέρω πως σε μερικά αμάξια βοηθάει σε άλλα όχι... τώρα μόνο με πείραμα το μαθαίνεις αυτό.

Τώρα αν εγώ π.χ ήθελα ST και δεν μπορούσα λόγω οικονομικών να το αποκτήσω, δεν πρέπει να παίξω με το αμάξι που ήδη έχω και μ'αρέσει; Η τεχνολογία δόξα τω θεώ προχωράει, και ακόμα ευτυχέστερα και οι εταιρίες που ασχολούνται με την βελτίωση... άμα έχει κάποιος το μεράκι και την όρεξη να ασχοληθεί με την βελτίωση του αυτοκινήτου που έχει, γιατί να σταματήσει; Ας γίνει μια στραβή, ας γίνουν δύο... και; Έτσι αποκτάται η εμπειρία που λες ότι δεν έχουμε, και έχουμε μετά την δυνατότητα να πούμε, ξέρεις τι; μην κάνεις εκείνο και το άλλο γιατί θα έχει αυτό το αντίκτυπο κ.ο.κ

Αυτό τον ρόλο έχουμε εδώ σαν φόρουμ μαζί με πολλά άλλα που μπορούμε να προσφέρουμε.
 

KARBY

Pro Member
Feb 12, 2015
318
3
18
Σωστα τα λες φιλε μου ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συγκρινω ενα ετοιμο black edition σαν αυτο στη φωτο σου,που ευχομαι να εχεις ,απο ενα καγκουριασμενο κατοσταρι η 125 πενταρι.
Για τον απλο λογο οτι και ετοιμο το παιρνεις αλλα και σωστο.Την διαφορα τιμης πολλες φορες την πληρωνεις πολλες φορες πιο πανω ,απο το ετοιμο.Και εχεις και ησυχο το κεφαλι σου και με εγγυηση.Δυστυχως στην Ελλαδα στο χωρο των εξελιξεων  υπαρχει μεγαλη εκμεταλευση και κοροιδια.
 

Papath01

Rookie
Feb 2, 2019
12
0
1
23
Άρτα
Καλησπέρα ομάδα!!!

Έχει δοκιμάσει κανείς σε mk7 Sport να βάλει θολόμπαρα μπροστά και πίσω στο πορτ μπαγκάζ να μας πει εντυπώσεις και διαφορά στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου;
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread