Χαιρετίζω όλους τους fiestamaniacs. Έχω ένα st line του '20. Εδώ και κάποιο διάστημα αφού το αμάξι ξεπέρασε τα 50.000χλμ ακούω ένα θόρυβο όταν είμαι εν κινήσει τις στιγμές που δεν πατάω γκάζι (είτε έχω ταχύτητα είτε όχι). Ο θόρυβος μοιάζει με το θόρυβο αλυσίδας, όπως κάνει μια αλυσίδα ποδηλάτου τη στιγμή που το ποδήλατο κινείται κ δεν κάνουμε πετάλι. Τον Αύγουστο το πήγα για προγρμματισμένο service στην αντιπροσωπεία, το άφησα τους το ανέφερα, το κράτησαν παραπάνω για να το ελέγξουν περαιτέρω και όταν το πήρα μου ανέφεραν πως δεν βρήκαν τίποτα. Μου ανέφεραν δε πως όταν το πήγαν βόλτα δεν άκουσαν κάτι. Να αναφέρω πως ο θόρυβος ακούγεται μόνο όταν έχω το παράθυρο ανοιχτό. Όταν το κλείνω δεν ακούγεται τίποτα στην καμπίνα. Στις αρχές Σεπτέμβρη το πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία ford γιατί ανησύχησα ( κ ενώ το αμάξι το είχα σβηστό για 2 μέρες). Μέσα στο συνεργείο είπαν πως δεν άκουσαν κάτι και όταν πήρα έναν απο τους μηχανικούς να πάμε για βόλτα να το ακούσει, ο θόυρυβος ακουγόταν πολύ λιγότερο απ΄ οτι συνήθως αλλά ακουγόταν. Ο μηχανικός όταν του το ανέφερα μου είπε πως είναι η αντλία υψηλής πίεσης και πως το κάνουν όλα τα fiesta μετά τα 50.000χλμ και οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Τονίζω βέβαια πως εκείνη τη στιγμή για κακή μου τύχη ο θόρυβος ήταν πολύ πιο ήπιος απ' οτι συνήθως. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό? Το έχετε ξανακούσει? Με έχει ανησυχήσει, το αμάξι είναι ακόμα εντός εγγύησης αλλά απο τις επίσημες αντιπρισωπείες της ford δεν έχω πάρει μια ικανοποιητική εξήγηση και δεν ξέρω τί να σκεφτώ.