Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Pananaoy

Original poster
Newbie
Jul 17, 2021
1
0
1
Μοντέλο
MK8
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος mk8 st line 3 μηνών με 4000χλμ. Κατά την εκκίνηση ακούω πολύ θόρυβο σα κουδουνισμα στις χαμηλές στροφές από 1000-1800 στη 1η και στη 2α. Επίσης ακούγεται κάτι σα γρέζι οταν πατήσω το γκάζι την ώρα που το αφήνω. Τέλος αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι ότι όταν βρίσκομαι σε κίνηση και την ώρα που πάω να αλλάξω ταχύτητα από 1η σε 2α ή να βάλω νεκρά ακούγεται από κάτω λες και πάει να ξηλωθει το σασμάν. Το ίδιο ισχύει και όταν στη παραπάνω περίπτωση είναι ανώμαλος ο δρόμος.ακουγεται λες και χτυπάει ολόκληρο το σασμάν αριστερά δεξιά. Για το γρεζι όσοι το άκουσαν μου είπαν ότι ακούγεται από το καταλύτη. Τα υπόλοιπα χτυπήματα από που μπορείς να είναι σε ολοκαίνουριο αμάξι;
 

Dimitris

Member
Oct 15, 2019
209
25
28
Γενικά ο 1000άρης ο 3κυλινδρος έχει ενα γουργουρητό το οποίο δεν ειναι και το καλύτερο πράγμα στο αυτί του οδηγού. Απο εκει και πέρα εαν ακους οντως ακραιους δυνατούς θορύβους οχι δεν ειναι φυσιολογικό. Να το πας σε μια αντιπροσωπεια που περνανε 20 αμαξια την μερα σαν το δικο σου απο τα χερια τους για να διαπιστωσουν το προβλημα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: geokats

christos.gram

Rookie
Jul 2, 2021
15
2
3
Μοντέλο
MK8
Έχω το ίδιο 1 χρόνο και εμένα με παραξένεψε το χρρρρ που κάνει στις χαμηλές στροφές και ταχύτητες, δεν ξέρω αν πρόκειται για τον ίδιο θόρυβο πάντως η αντιπροσωπεία που το έχει δει δεν μου είπε κάτι άρα πρέπει να είναι φυσιολογικό..
 
Σεπτ. 18, 2020
1
0
1
Καλησπέρα!! Έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. 9 μηνων αμαξι και ακούγεται αρκετά. Με χαλάει λίγο για καινούργιο αμαξι Να κάνει έτσι. Δεν εχώ πάει ακόμα να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία. Αν μάθεις κάτι γράψε μας να ξέρουμε.
 

Κεραυνός

Hero Member
Top Poster του μήνα
Jan 8, 2016
1,035
155
63
Μοντέλο
MK6
Επειδη ειναι τρικυλινδρο ως καποιο μετρο ειναι φυσικο. Αν ειναι πολυ δυνατος τοτε ας γινει καποιος ελεγχος. Μικρες σχετικως, τρικυλινδρες τουρμπισιες μηχανες ειναι.
 

dimosf1

Rookie
Σεπτ. 11, 2020
31
7
8
Μοντέλο
MK8
και εμενα μου κανει μικρους μεταλλικους θορυβους( τακ τακ τακ) μεχρι να ζεσταθει. αφου ζεσταθει σταματαει. Θεωρησα οτι ειναι φυσιολογικο επειδη ειναι τρικυλινδρος ο κινητηρας.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread