Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
11
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα και πάλι στη παρέα,
Fiesta 2010 πετρέλαιο 1.4 το έχω 10 μέρες 221 χιλιάδες χιλιόμετρα μεταχειρισμένο ,
Σήμερα εκεί που οδηγούσα ξαφνικά σβήνουν όλα στο καντράν (κοντέρ) άναψαν όλα τα λαμπάκια μηδένισαν οι δείκτες στροφών χιλιομέτρων και ξανά επανήλθαν, δηλαδή αυτό που κάνει ακριβώς όταν το ανάβεις. Άρχισε να μην δουλεύει σωστά πατούσα γκάζι και αργούσε να ανεβάσει στροφές είτε σε κίνηση είτε ρελαντί, το έσβησα περίμενα λίγο το άναψα και συνήλθε κανονικά, έχει τύχει σε κανέναν ξέρουμε τι μπορεί να είναι ?? Ευχαριστώ

redi9696

MK7
Newbie
Jan 31, 2023
9
1
3
Αθήνα
Μοντέλο
MK7
Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που το δικό μου είναι 1.6 βενζίνη...δεν μου το κάνει πάντα μου το κάνει σε άσχετες στιγμές ούτε όταν το ζοριζω ούτε όταν είμαι χαλαρά θέλω να παρακολουθήσω το θέμα

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,321
187
63
51
Αθήνα
Γενικό ηλεκτρολογικό πρόβλημα που συμβαίνει τυχαία και σε άσχετες στιγμές, συνήθως είναι κάποιο καλώδιο που ξεγυμνώθηκε ή κάποια επαφή που δεν πατάει καλά. Επειδή λες ότι είναι γενικό, θα κοίταγα φύσες εγκεφάλου, προφανώς ασφάλειες και μετά τη κεντρική πλεξούδα.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

theoanag

Member
May 23, 2018
127
60
28
ξεκινας απο τα ευκολα,κανε ενα ελεγχο στις γειωσεις,ειδικα αυτη που παει απο τον αρνητικο πολο μπαταριας στο σασι.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread