Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

antopets

Original poster
Newbie
Nov 1, 2022
3
0
1
Ναυπακτος
www.seasidecasanafpaktos.com
Μοντέλο
MK7 ST
Καλησπέρα παιδιά, όπως γράφω και στον τίτλο σκέφτομαι για ένα safe stage 1 remap στο St μου. Το αυτοκίνητο έχει ένα φιλτρο KN μέσα στο μαμά φιλτροκουτι και εξάτμιση από το downpipe και πισω. Έλεγα για κάποια έτοιμη λύση έτσι ώστε να το γυρνάω σε εργοστασιακή ρύθμιση όποτε θέλω. Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά αν έχει βάλει κάποιος θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις ή τι προτείνετε. Το αυτοκίνητο είναι για καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ.

Κεραυνός

Pro Member
Top Poster του μήνα
Jan 8, 2016
882
122
43
Θα προτεινα μονο (και αυτα με πασα επιφυλαξη) racechip (ως πρωτη επιλογη) το φθηνο και bluefin της superchips, διοτι κατα βουλησιν, οποτε θελεις εγκαθιστανται και απεγκαθιστανται.

Last edited:
  • Like
Αντιδράσεις: antopets
Oct 19, 2021
272
93
28
Μοντέλο
MK8
Καλησπέρα παιδιά, όπως γράφω και στον τίτλο σκέφτομαι για ένα safe stage 1 remap στο St μου. Το αυτοκίνητο έχει ένα φιλτρο KN μέσα στο μαμά φιλτροκουτι και εξάτμιση από το downpipe και πισω. Έλεγα για κάποια έτοιμη λύση έτσι ώστε να το γυρνάω σε εργοστασιακή ρύθμιση όποτε θέλω. Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά αν έχει βάλει κάποιος θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις ή τι προτείνετε. Το αυτοκίνητο είναι για καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ.
Καλημέρα, θα σου πρότεινα το πρόγραμμα της revo stage 1 μαζί με το controller revo sps. Στο πρόγραμμα stage 1 υπάρχουν 3 διαφορετικά αρχεία βελτίωσης, για 95-97-99 οκτάνια.
Προσοχή: στο sps controller ο προγραμματιστής μπορεί να φορτώσει / αντιστοιχίσει μόνο 2 αρχεία στις 2 από τις 4 θέσεις συνολικά, οι άλλες 2 θέσεις είναι μία για το μαμά πρόγραμμα και μία το anti-theft.
Παράδειγμα θέσεων στο sps:
#1 μαμά πρόγραμμα
#2 95 οκτάνια
#3 97 ή 99 οκτάνια ανάλογα τί θα επιλέξει ο προγρμματιστής
#4 anti-theft
Ελπιζω να βοήθησα.

• Like
Αντιδράσεις: thanos13

antopets

Original poster
Newbie
Nov 1, 2022
3
0
1
Ναυπακτος
www.seasidecasanafpaktos.com
Μοντέλο
MK7 ST
Καλημέρα, θα σου πρότεινα το πρόγραμμα της revo stage 1 μαζί με το controller revo sps. Στο πρόγραμμα stage 1 υπάρχουν 3 διαφορετικά αρχεία βελτίωσης, για 95-97-99 οκτάνια.
Προσοχή: στο sps controller ο προγραμματιστής μπορεί να φορτώσει / αντιστοιχίσει μόνο 2 αρχεία στις 2 από τις 4 θέσεις συνολικά, οι άλλες 2 θέσεις είναι μία για το μαμά πρόγραμμα και μία το anti-theft.
Παράδειγμα θέσεων στο sps:
#1 μαμά πρόγραμμα
#2 95 οκτάνια
#3 97 ή 99 οκτάνια ανάλογα τί θα επιλέξει ο προγρμματιστής
#4 anti-theft
Ελπιζω να βοήθησα.
Ωραία θα το ψαξω! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Antonis_Cup

Rookie
Σεπτ. 26, 2022
39
7
8
Μοντέλο
MK8 ST
Εγώ στο δικό θα βάλω mountune, ρίξε κι εκεί μια ματιά.
Φαίνεται safe και δοκιμασμένο full (ειδικά στο uk).
Όταν το βάλεις, δεν θα το ξανακάνεις ποτέ stock 😁

• Like
Αντιδράσεις: antopets

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread