Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Sansiro325

New member
MK7.5
Dec 7, 2021
53
8
8
Μοντέλο
MK7.5
Βαζεις κουκουλα?Εαν οχι πηγαινε σε καποιον να σου μετρησει το χρωμα εαν εχει φαγωθει το βερνικι.Εαν εχει ακομη επανερχεται σε καποιον καλο detailer.Μεγαλο ρολο παιζει και πως το πλενεις αλλα θα ηταν ολο χαλια .

Δεν βαζω κουκουλα.οχι,απλως τα τελευταια 2-3 χρονια,επειδη το αμαξι βρισκοταν σε κατι κουτσονησια που δεν υπηρχε ενα σοβαρο πλυντηριο,συν τα αλατα του νερου,δεν υπηρχε δυνατοτητα αξιοπρεπους πλυσιματος,ετρωγε ολη την βρωμα και τον ηλιο,επισης ο προφυλακτηρας εχει βαφτει σε αντιπροσωπεια και το δεξι φτερο επισης,αλλα δεν νομιζω να εγινε τοσο κακο βαψιμο ωστε μετα απο χρονια να θολωσε.

Πριν 1-1,5 χρονο το αμαξι γυαλιστηκε και κερωθηκε,βεβαια με ειχε ενημερωσει ο μαστορας οτι πιθανον η θαμπαδα να εμφανιστει εκ νεου μετα απο καποιο διαστημα,επισης λογω της αλμυρας στα νησια,επιασαν σκουρια τα ταμπουρα μου πισω,κατι το ποιο οπτικα τουλαχιστον δειχνει ασχημο,αλλα δεν ξερω αν ασχολειται και κανενας πια για να τριψει,να βαψει κοκ.

Μου εχουν προτεινει εναν παπαδημητριου για detail στην βασιλισης ολγας,στην ανατολικη θεσσαλονικη.

Last edited:

Sansiro325

New member
MK7.5
Dec 7, 2021
53
8
8
Μοντέλο
MK7.5
Δεν ξερω αν γνωριζετε καποια μελη,να μου προτειτε detailers στην θεσσαλονικη,για να παω καποια στιγμη να κανουν μια διαγνωση,αν μπορει να γινει επαναφορα του χρωματος στα θαμπωμενα μερη η θα πρεπει να κανω βαψιμο απο την αρχη.Νορμαλ προτασεις,οχι πηγαινε στον ποιοτικο,ομως πανακριβο Dazzle.

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,141
172
63
Μοντέλο
MK6
Τι σημαινει detailers;
Οσοι δηλαδη υποτίθεται κανουν λεπτομερη εργασια;

Sansiro325

New member
MK7.5
Dec 7, 2021
53
8
8
Μοντέλο
MK7.5
Τι σημαινει detailers;

Ε αφου ετσι λεγεται η δουλεια,car detailing δεν λενε.
Post automatically merged:

Τι σημαινει detailers;

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
154
56
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
Post automatically merged:

Ε ναι ετσι λεγεται detailing, οποτε detailers τους λεμε
Δυστυχώς φιλε μου δεν ξερω καποιον σαλονικα αν ησουν αθηνα θα σου προτεινα

• Like
Αντιδράσεις: Sansiro325

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread