Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Derizio

Original poster
New member
May 9, 2010
65
0
0
47
Ενα απο τα διαφορα που μου ελειπε απο το Fiestaki μου ηταν να μπορω να δω την εξωτερικη θερμοκρασια! Περιπλανομενος λοιπον στον Internet βρηκα οτι η ghia εκδοση εχει! Οποτε μια και δυο αποφασισα να βαλω και εγω!
Παραγγειλα απο e-bay λοιπον τα απαραιτητα (αγορα 20 λιρες + 5 μεταφορικα)

και το εβαλα!
Αλλα μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα και δεν δειχνει θερμοκρασια

Μου εστειλε λοιπον ο πωλητης ενας νεο αισθητηρα αλλα τελικα παλι δεν δουλεψε! Το προβλημα μαλλον ειναι στο ρολοι και οχι στον αισθητηρα, οποτε τωρα αναμενω να βρει ενα αλλο ρολοι και να μου το στειλει. Αυτη την στιγμη λοιπον εχω 2 αισθητηρες, αν υποθεσουμε παντα οτι φταιει το ρολοι. Υπαρχει δυνατοτητα λοιπον με προσθηκη ενος διακοπτη να μπορεσω να βαλω και τους 2 αισθητηρες και να εχω εξωτερικη θερμοκρασια και με τον δευτερο, εσωτερικη θερμοκρασιας καμπινα, ακομα θα μπορουσα να τον βαλω καπου στην εισαγωγη αερα της μηχανης και να βλεπω θερμοκρασια εισερχομενου αερα, αλλα το θεωρω λιγο τραβηγμενο για να το κανω στο 1250 μοτερ  ;D. Ισως μπει στην καμπινα και ισως και καθολου! Θα σας εχω νεα οταν πλεον δουλεψει  ;D ;D ;D
Τωρα οσο για την εγκατασταση τα πραγματα ειναι απλα αν πιανουν τα χερια σας.
Βγαζετε το παλιο ρολοι και κοβετε τα καλωδια πριν την φυσα. Συνδεεται τα αντιστοιχα χρωματα με την φυσα απο το καινουργιο ρολοι. Περισευουν 2 καλωδια που ειναι τα καλωδια της φυσας του αισθητηρα που πρεπει στην ουσια να τραβηξετε ενα καλωδιο απο την καμπινα μεχρι μπροστα στην μασκα καπου ετσι ωστε να μπει ο αισθητηρας καπου (το που θα σας το δειξω οταν δουλεψει το δικο μου και τον τοποθετησω στην θεση που ειναι φτιαγμενος να μπαινει). Και εισαστε ετοιμοι!
Tip: μπορειτε οταν πλεον εχετε συνδεσει τα καλωδια στο ρολοι και δουλευει κανονικα να συνδεσετε στα καλωδια που περισσευουν που ειναι για τον αισθητηρα το αισθητηρα τον ιδιο ετσι ωστε να δειτε αν λειτουργει πριν κανετε την εγκατασταση!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread