Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

May 27, 2020
170
28
28
26
Μοντέλο
MK6
Αμα δεν εχεις προβλημα με την τροφοδοσια και το ηλεκτρονικο κομματι, να μην χανει ρευμα και να κοβει η να δειχνει αλλα ο δεικτης, δεν υπαρχει λογος για αλλαγη. Επρεπε να σου πουν γιατι το κανει και τι σημαινει αυτος ο ηχος. Θα σου πουν καποιοι "μαστορες" μπορεις να την αλλαξεις και αμα δεν εχει κατι πουλας την παλια σα μεταχειρισμενη αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Καλυτερα να απευθυνθεις σε καποιον εξειδικευμενο σε Ford, ισως αντιπροσωπεια, οι βλαβες δεν εμφανιζονται απο το πουθενα χωρις λογο και δεν επισκευαζονται με το "παμε και βλεπουμε"
 

George_Mk7

Rookie
Dec 29, 2016
16
0
1
Αγαπητε σε εξουσιοδοτημένο Ford πήγα και πολύ γνωστό στο χώρο.
Το μόνο που έκανα όταν πήγα διότι είχε σταματήσει ο ήχος ήταν να τους δείξω το βίντεο..και έβγαλαν πόρισμα.

Το θέμα είναι πως οταν εχε υγρασία δεν το κάνει αμέσως..σήμερα να φανταστείς μου το έκανε μετά απο 40 λεπτά.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Εκεί πίσω τι άλλο μπορεί να είναι; Αντλία βενζίνης. Δεν έχει κάτι άλλο που να κάνει θόρυβο...
 

George_Mk7

Rookie
Dec 29, 2016
16
0
1
kostg said:
Εκεί πίσω τι άλλο μπορεί να είναι; Αντλία βενζίνης. Δεν έχει κάτι άλλο που να κάνει θόρυβο...

Φίλε μου εχει σταματήσει τώρα που έβαλε κρύο εν το μεταξυ...τι να πω redface ???

Μάλλον θα μείνω μια μέρα ξαφνικά και έτσι θα μάθω τι πραγματικά εχει το fiestaki :-[
 

asthenosphere

Rookie
Jul 24, 2012
15
0
1
καλησπερα θα μποροθσε καποιοσ να με βοηθησει κατι εχει το φιεστακι μ αλλα το τι εχει το αμαξι δεν μπορουμε να βρουμε εχει αλλαξει πολλαπλασιαστη μπουζοκαλωδια μπουζι πεταλουδα κ ολουσ τους απαραιτητουσ ελεγχουσ κ δεν εβγαλε καμια βλαβη.... το αμαξι οταν ξεκιναει μεχρι τισ 1300 στροφεσ παει καλα μετα απο εκει απο τισ 1500 περιπου μεχρι τισ 2400 εαν το πηγαινω χαλαρα ανοδικα παθαινει λες κ εχει λοξικα το αμαξι....δεν ειναι τοσο εντονο αλλα οταν το εχω σταθερο η ειναι σε αυτο το φασμα στροφων εχει αυτο που ειναι σαν λοξιγκας.... παρακαλω αν καποιος ξερει ασ με βοηθεισει.... το φιεστα του 09 ειναι 1.200 σας ευχαριστω εκ των προτερων.......
Ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ ,σαν να σκορτσαρει το αμάξι σε πορεία , πάνω απο τις 1500 έως τις 3500 στροφές. Μου λέγανε για ποιότητα βενζίνης για καθαριστικά για μπουζί ,για μπουζοκαλωδια κλπ έδωσα αρκετά σε διάφορα χωρίς λύση... έκανα το γύρω της Ευρώπης με το Fiesta (Ιταλία Γαλλία Βέλγιο Ολλανδία Γερμανία Αυστρία Ιταλία) σε όλο το ταξίδι είχα ανά 100χλμ ένα δύο σκορτσαρισματα.. τελικα το πρόβλημα μου το έλυσε ένα συνεργείο Ford στη Γερμανία που έκανα στάση. Αυστηρά μπουζί της fordου είπε (κόστος περίπου 20ευρω) μάρκας motorcraft.. εκεί σταματήσανε όλα. (είχα δοκιμάσει Ngk,Βosch,ιριδίου και μου είπε ότι είναι ευαίσθητοι οι κινητήρες της ford στα μπουζί οπότε δεν ταιριάζουν πάντα καλά)

Τότε λοιπόν που τα έψαχνα ολα, παρατηρησα ότι οταν γυρνούσα το κλειδί άκουγα κάτι σε χαμηλή ένταση σαν (ιιιιινγκ) κάτω από τα πίσω καθίσματα. Αυτή είναι η αντλία βενζίνης μου είπε ο Γερμανός η οποία δεν θα έπρεπε να ακούγεται έτσι αλλά πολύ λιγότερο και να προετοιμάζομαι για αλλαγή η οποία πάει πακέτο με το φίλτρο καυσίμου.

Αυτά όταν είχα 80.000 περίπου. Αισίως έφτασα χθες τα 215.000 στα 12 χρόνια και με άφησε από τρόμπα...σημάδια πεσμενης μπαταρίας,δύσκολες εκκινήσεις δηλαδη που όμως η μίζα γυρνουσε ανετα.να σημειώσω πως 100αρα έβαλα μια φορά στη ζωή μου από ένα BP για να τρεξω το αμάξι , δεν ειδα διαφορά και δεν ξανά έβαλα. Όπως αναφέρανε και οι άλλοι aftermarket στα 270 αλλιώς γνήσια στα 500 περίπου.
 

manager

Member
Σεπτ. 8, 2011
209
0
16
37
Παιδιά έμεινα σήμερα ford fiesta mk7 2011 μοντέλο με 100000km. Βάζω βενζίνη μόνο από εταιρικά πρατήρια και κυρίως Έκο στα άνω Πατήσια.ξερουμε κόστος αντλίας βενζίνη?
 

manager

Member
Σεπτ. 8, 2011
209
0
16
37
Ναι η αλήθεια είναι οτι
Δεν ειμαι 100% σίγουρος αλλά και γνωστός μου μάστορας που το τσεκαρε αυτό μου είπε.το περίεργο είναι ότι ενώ ήμουν στο φανάρι εσβησε και δεν ξαναπήρε μπρος.δεν μου είχε κάνει κανένα συμπτωμα πιο πριν.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
Αν είναι αντλία μπορεί να μετρηθεί εύκολα. Αν δεν οπλίζει ακούγεται. αν οπλίζει και ακούγεται πήγαινε σε ένα συνεργείο της προκοπής να μετρήσουνε αν φέρνει την πίεση που πρέπει (2.5 μπαρ τουλάχιστον) όταν οπλίζει και αν δεν είναι αυτό θα σου πει αυτός τι άλλο να κοιτάξεις. Μπορεί να είναι από βουλωμένο φίλτρο βενζίνης , μέχρι οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τα ρεύματα (πολλαπλασιαστής, μπουζί, εγκέφαλος, κλπ)

Sent from my A80Pro using Tapatalk
 
Last edited by a moderator:

Kapsoulias

New member
MK7
Mar 10, 2018
72
0
6
33
Αθηνα
Μοντέλο
MK7
Είμαι για αντλία βενζίνης ο μηχανικός μου είπε μια τιμή γύρο στα 250€ στο ίντερνετ βλέπω πολύ πιο κάτω.... Ξέρει κανείς τι παίζει γιατί είναι μεγάλη διαφορά....
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread