Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Sansiro325

Rookie
MK7.5
Dec 7, 2021
44
7
8
Μοντέλο
MK7.5
Αν δεν θες τρελά πράγματα, το εργοστασιακό σετάκι είναι ότι π:rolleyes:ρέπει. Το πίσω diffuser μπαίνει κουμπωτό στον ίδιο προφυλακτήρα, άρα δεν έχεις πρόβλημα με αυτό.

Αγορά καινούρια, αλλιώς αν τα βρεις και αν είναι ΟΚ, μεταχειρισμένα αλλά δύσκολο...

Παντως στο fordaccessories.gr οι πλαινες ποδιες ξεκινουν με τιμη κοντα στα 270 ευρω η καθε μια ξεχωριστα,δηλαδη 2 πλαινες ποδιες,μια μπροστινη και το κιτ πισω με τον diffuser,καινουρια γνησια,φτανει το χιλιαρικο απλα για λιγο στυλ παραπανω.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,307
180
63
50
Αθήνα
Έτσι ακριβώς είναι όπως το λες, γι'αυτό άλλωστε τα παλιά Sport/ST-Line που είχαν αυτά τα extras, δεν είχαν άλλα πράγματα για να είναι περίπου στα ίδια επίπεδα τιμής. Το εργοστασιακό μπαίνει και κουμπώνει ακριβώς, δεν έχει κανένα θέμα εφαρμογής, είναι από καλά υλικά και αντέχει αρκετά. Όπως με όλα τα πράγματα, ότι πληρώνεις παίρνεις ;)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sansiro325

Sansiro325

Rookie
MK7.5
Dec 7, 2021
44
7
8
Μοντέλο
MK7.5
Δεν υπαρχουν τετοια γνησια σε μεταχειρισμενα η μαντρες,γιατι πολυ σπανια καποιος θα τα πληρωσει απο μαμα να τα βαλει λογω υψηλου κοστους,οποτε οι περισσοτεροι αρκουνται σε μεσοβεζικες λυσεις aftermarket.Τεσπα,ας ειναι,θα κρατησω τα λεφτα για συντηρηση και πιθανες μελλοντικες βλαβες.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,307
180
63
50
Αθήνα
Επίσης να σημειώσω ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να μπει όλο το πακέτο, γιατί εγώ που έχω βάλει μπροστά και πίσω, βλέποντάς το από το πλάι "νιώθω" σαν κάτι να λείπει (τα πλαϊνά μαρσπιέ)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sansiro325

Sansiro325

Rookie
MK7.5
Dec 7, 2021
44
7
8
Μοντέλο
MK7.5
Ετσι,η βαζεις ολο το πακετο για να δειχνει ωραιο και ολοκληρωμενο,ειναι σαν να πεταξω το sport spoiler πισω και πλαινα να μην βαλω τιποτε,θα φαινεται εως και ασυνδετο οπτικα η οτι δεν κολλαει κατι,αλλα ειναι πανακριβο το γνησιο πακετο να παρει ευχη.:(
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread