Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pankostas

Newbie
Oct 13, 2024
8
1
3
Μοντέλο
MK8
Ενημερωτικα για ολους που αντιμετωπίζαν/αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα η ford εστω και με αρκετή καθυστέρηση φαίνεται να αποδέχεται το πρόβλημα, όπως μπορειτε να δείτε και στο παρακάτω λινκ. Σε εμενα (mk8 του 2018) μου ηρθε και επίσημα η ενημέρωση για την αλλαγή του φίλτρου εαν και δεν θα την χρειαστώ γιατι το φίλτρο εχει βγει με προγραμματισμο κλπ και το αμαξι εχει γίνει αγνωριστο.

Φίλε μου εγώ αγόρασα μεταχειρισμενο όπου ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε φέρει απο Γερμανία. Μοντέλο 2019. Διαπιστωσα άνοδο στα λάδια, που σημαινει ότι πιθανόν έχω oil dilution.
Αν πάω σε επίσημη αντιπροσωπεία θα μπορούν να δουν ότι δικαιούμαι πχ. αντικατάσταση φίλτρου? Ή καλύτερα να περιμένω να αποσταλούν όλα τα email?
Ποια είναι η γνώμη σου?

Πάντως μέσω ford.gr δεν δω πρόταση για κάποια βελτίωση σύμφωνα με τον αριθ. Πλαισίου.

129eefa142d208fc7c13e38bd6693d33.jpg

vassot

Rookie
Nov 18, 2023
14
4
3
Μοντέλο
MK8
Ενημερωτικα για ολους που αντιμετωπίζαν/αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα η ford εστω και με αρκετή καθυστέρηση φαίνεται να αποδέχεται το πρόβλημα, όπως μπορειτε να δείτε και στο παρακάτω λινκ. Σε εμενα (mk8 του 2018) μου ηρθε και επίσημα η ενημέρωση για την αλλαγή του φίλτρου εαν και δεν θα την χρειαστώ γιατι το φίλτρο εχει βγει με προγραμματισμο κλπ και το αμαξι εχει γίνει αγνωριστο.

https://www.carscoops.com/2024/12/o... και ίσχύει για όλα σχεδον τα diesel οχήματα
Post automatically merged:

Το πρόβλημα που αναφέρεται έχει να κάνει με σπασμένα- ραγισμένα φίλτρα DPF, τα οποία λόγω αυτού δεν κατακρατούν σωστά τα σωματίδια άνθρακα και τα βγάζουν στο περιβάλον. Όταν δλδ θα πας να περάσεις ΚΤΕΟ με τέτοιο ραγισμένο φίλτρο DPF, θα στο κόψουν. Το θέμα oil dilution ειναι άσχετο με την ανάκληση και ίσχύει για όλα σχεδον τα diesel οχήματα

Last edited:

pankostas

Newbie
Oct 13, 2024
8
1
3
Μοντέλο
MK8
Post automatically merged:

Το πρόβλημα που αναφέρεται έχει να κάνει με σπασμένα- ραγισμένα φίλτρα DPF, τα οποία λόγω αυτού δεν κατακρατούν σωστά τα σωματίδια άνθρακα και τα βγάζουν στο περιβάλον. Όταν δλδ θα πας να περάσεις ΚΤΕΟ με τέτοιο ραγισμένο φίλτρο DPF, θα στο κόψουν. Το θέμα oil dilution ειναι άσχετο με την ανάκληση και ίσχύει για όλα σχεδον τα diesel οχήματα
Αααα ευχαριστώ!! Τώρα κατάλαβα!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread