Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
το έχω για μπρελοκ αυτο! απλα αυτο που είχα απορία μια μερα. εγω εχω φιμε ζελατινες. το resqme σπαει το τζαμι? 
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
αφού έγινε ανά΄λυση με ταχύτητα 30χλμ/ω και με ταχύτητα 80χλμ/ω σε προηγούμενα ποστ ας δείξω τι θα γίνει και στα 100χλμ/ω κάτω από ειδικές συνθήκες που μόνο τα ειδικά ενισχυμένα αυτοκίνητα αντέχουν παραπάνω....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sJw-Jt1OfY8[/youtube]
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
Ακόμα και με 8 χλμ/ώρα μπορείς να τραυματιστείς


Η ζώνη ασφαλείας χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής, στις 13 Αυγούστου του 1959. Μέχρι σήμερα παραμένει το πιο σημαντικό σύστημα ασφαλείας των οχημάτων, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία.

Με μια απλή κίνηση του χεριού κουμπώνει στη θέση της, περιορίζοντας τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος, σε ποσοστό άνω του 50%. Δυστυχώς ακόμα και τώρα, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αδιαφορούν για τη χρήση της ζώνης.

Η αστυνομία του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Hartford,  κατασκεύασαν μια εξαιρετικά απλή συσκευή για να δείξουν στους νέους τη χρησιμότητα της ζώνης . Η συσκευή ονομάστηκε «The Convincer», δηλαδή «Ο Πείθων» και προσομοιώνει μια σύγκρουση με μόλις 8 χλμ/ώρα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2a93m_jMJ18[/youtube]


zougla.gr
 

mk1 Stelios

Original poster
Hero Member
Επικίνδυνο το μπουφάν για τα παιδιά!

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι περισσότεροι γονείς συνηθίζουν να βάζουν τα παιδιά τους στα ειδικά καθίσματα, χωρίς να τους βγάζουν τα μπουφάν λόγω του ψύχους.

Για να μπορέσουν να κουμπώσουν τα λουράκια του παιδικού καθίσματος στην πόρπη, όπως είναι φυσικό τα χαλαρώνουν, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο σε περίπτωση πρόσκρουσης. Σύμφωνα με έρευνα του οργανισμού Kids and Cars, οι γονείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τοποθετούν τα παιδιά στα καθισματάκια, φορώντας μεγάλα σε όγκο πανωφόρια.

Κατά τη διάρκεια δοκιμών με ανδρείκελα, σε περίπτωση σύγκρουσης με 48 χλμ/ώρα, τα λουράκια και η ζώνη ασφαλείας δεν λειτουργούν σωστά, με αποτέλεσμα το παιδί να φεύγει από τη θέση του. Όπως τονίζουν οι ερευνητές του οργανισμού, είναι καλύτερο να τα τυλίγουμε με μια κουβερτούλα αφού έχει γίνει ασφαλής πρόσδεση, παρά να τα έχουμε ντυμένα με χοντρά μπουφάν ή παλτό. Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των ενήλικων.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9uEfou4sJQ0[/youtube]
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread